Musik..

GE MIG MUSIKTIPS FÖR FAN!!


Jag har nu min musik i min ena ipod och den andra ska ni få fylla åt mig!? HAJAR NI!? Så det är bara att säga artister, så proppar jag den mer än full ;D
Det här ska bli kul! Så kom igen nu :) ge mig  tips!!


RegnRegnRegn!

Men regn är väl allt för mysigt vaaa!?  Jävlar vad de regnar nu!! Det liksom bara öser ner och man tror att taket ska ramla in, och det är såå underbart! Nu vill man bara lägga sig i sängen och lyssna på regnet :) Läggdags? Mjaa, kanske :)

[   och så hittar jag inte låten som jag vill ha på deezer :@  ]

Matteprov!

Sådär, då va man hemma igen då efter en halvlång dag.. Matteprovet gick nog ganska bra iaf!! Nu sitter jag här med en "Refreshers" i munnen och dom e faktist jäkligt goda, ni vet dom där lite fyrkantiga..avlånga.. va heter de? Rektangulära (?). Dom är iaf blå me en gul ring där det står refreshers på med röd text. "Men jag struntar väl i ditt godis" tänker du nu. Haha *tankeläsare*  Men vafan.. har inge annat att skriva.. Jo, att nu sa jag baka kladdkakan som jag inte gjorde igår.. och sen ska jag spela gh3 som de så fint förkortas till ;P

.

Nu.
Jag.
Fatta.
Ingenting.

Aja, godnatt.


Fick bara sån jävla lust

Till att lyssna på The Doors, kanske plugga matteprov och sen sova. 
I tid för en gångs skull.
Wunderbara Jim Morrison finns även numera på min vägg. Hjärta på han och på hans röst.
Psst...ett hett tips är att lyssna på finaste låten med finaste Jim Morrison och finaste rösten under den finaste bilden.

The Doors Lyrics


sån där onödig info

Vet ni vad? Nu är jag arg. Riktigt förbannad om jag ska vara ärlig. Nu tänker jag lägga allt som är av värde som finns i min dator (musik, bilder, skolarbeten och filmer) i EN JÄVLA STOR MAPP. Sen tänker jag lägga över den enorma mappen till pappas externa hårddisk. Där kan den ligga och må bra, ett tag. Medan den ligger där och mår bra så tänker jag rensa min dator, alltså -RADERA VARENDA LILLA GREJ och "nollställa" den till fabriksinställningarna. Då kanske man får tillbaka paint och msn? Sen tänker jag lägga över mappen som då ligger på pappas dator till min igen. Sen är allt frid och fröjd? Förhoppningsvis iaf.



Nu får jag bara lust att slänga datorn i väggen. Hårt.



Men shiit..

..jag laddade precis hem det nya msn messenger BETA! och det suuuger!!!! Någon som vet hurfan man avinstallerar eller raderar det utan att radera själva messenger!?
det blir alltid såhär..nya versioner blir sämre. Fy fan va fult och jobbigt. Usch. Nu tänker ni "men ge det lite tid.." NEJ det tänker jag inte göra för de va då det VÄRSTA jag sett :( ta bort deeee :'[

unbelievable

Jag har redan gjort klart kommunikations-uppsatsen!? Höh, de gick fort!! Nu ska jag plugga till matteprovet och sen spela. Yey, eller om jag spelar först och pluggar sen? Haha det får nog bli så. Både sims och gitarhero är otroligt beronendeframkallande så man borde nog egentligen plugga matte först, men skitsamma! Jag har pluggat matte som fan idag så min hjärna orkar inte mer. Fattar iaf det mesta :)


OMFG VILKEN KILLE ASSÅ!! :O  han får det att se så lätt ut ._.

klii

Dagen, har vart sådär. Typ skithängig ibland (oftast) men ibland hur glad som helst? Aja, nu sitter jag här med en kladdkaka som är torrare än gamla muffins (=blää!) och en miljontriljontriljardmiljard läxor. Och så matteprovet och kommunikations uppsatsen. Ööööh det är bäst att jag sätter igång nu med en gång!!! För sen vet jag att jag kommer belöna mig själv med att baka en ny kladdkaka (god den här gången) och lite guitarhero o sims! Längtar redan :P 


Söööndaaag

NU startade jag datorn. Har inte haft tid förns nu!? Nästan direkt efter frukost drog jag och mamma till ikea och köpte lite grejer, sen har vi hållt på att fixa hela kvällen och nu är mitt rum äntligen klart..nästan. Det ska upp lite tavlor (?) och sånt.. Jag borde nog läsa kommunikation nu - så jag slipper det imorgon när jag också måste plugga till matteprovet. Men vet fan inte om jag orkar läsa nåt nu, ingenting kan ändå komma in i mitt huvud nu för det känns väldigt fullproppat och trött just nu. Kanske dags att för en gångs skull lägga sig i tid? Mjoo, jag får se.
Oj det kanske blev lite många nu men vafan...


FAAN

Shit. Jag bryr mig mer än du tror! <3
Det har hittills vart en sån där slapp och halvtråkig lördag. Har återupplivat min musikkärlek till The Kaiser Chiefs. Jag hade nästan glömt hur bra dom är!!! :D
ett stort + till den häftliga musikvideon!! :)





Trots det så har jag ändå lyssnat på Kiss i stort sett hela dagen...

yey

Nu blir jag lite sådär småirriterad. Eller rättare sagt rastlös. Jag går runt och kommer inte på ett skit att göra! Tänkte ta en promenad me min ipod nyss (de bästa som finns), men de blåser som bara den!? Ser så ut iallafall. Fryser av att bara titta ut!! Nå va kan man göra inne då!? Det blir väl att jag hamnar sittandes framför sims, guitarhero eller cce. Men det är trots allt lördag och för mig så är det ungefär sånt som man ska göra på lördagar. Njuta av att vara ledig.

Tar mer än gärna emot förslag på bra musik och bra filmer som jag kan sitta här o ladda hem om ja ändå inte har nåt annat för mig! :)

Förresten så har jag börjat lyssna på band som jag inte har lyssnat på, på flera år. Ibland behöver man kanske en liten paus eller? Franz Ferdinand lyssnade jag till exempel på extremt mkt i typ 9:an. Nu kommer dom tillbaka och det känns toppen! :)



Verkligen..

.. att alla ni som svarade på förra inlägget skrivet bara några minuter efter varann!?  Tack för att ni skriver, men antalet kommentarer är inte ens i närheten av antalet unika besökare. Men så mycket kanske man inte ska förvänta sig efter en timme :P  Jag får vänta och se. Fortsätt kommentera!!! :D Tack igen till er som skriver, och till er som nu tänker skriva. Godnatt

Dags för allvar...

Den här bloggen har blivit för stor. Jag kan inte kontrollera er längre. Ni är för många läsare, jag kan inte alls skriva "djupa" saker längre för jag har ingen aning om vilka ni är. Några vet jag, men absolut inte alla.
 Jag säger inte att ni ska sluta läsa, men att ni kanske skulle kunna säga till att ni läser eller bara vilka ni är?

Nå det var då dagens lilla allvar. En annan ganska allvarlig sak är att jag har svenskaprov imorgon. Jag gillar svenska, jättemycket. Det roligaste ämnet faktist. Men Danka! DANKA! Shit vad man kan sakna en bra lärare! Hon va inte bara en lärare som lärare, hon brydde sig om oss! Man kunde prata med henne och hon sa att vi va som hennes barn. Men hon flyttade till Fredrik.
Provet imorgon handlar om grekiska gudar. Seriöst nu (!) varför ska man läsa om grekiska gudar och varför ingår det i svenska kurserna? Borde inte det tillhöra religion eller historia eller nåt sånt!? Jag läser sidorna som vi ska ha läst men sen? Hon sa att det skulle komma ca 10 frågor på provet. VAD för slags frågor? Hon sa oxå att man inte behövde kunna alla namn. Bara "de viktigaste". Jasså..dom. Jag har en ganska stark känsla av att det här inte kommer att gå så bra.

De va de. Nu behöver jag lite tid för mig själv och dom enda riktiga gudarna. Jag tror att ni redan vet vilka som är mina gudar, men jag får inte nog av dom. Sen behöver jag sova.

Sugarcult | Poodles | Moto Boy | Guns n' Roses | Kiss

  
 
 

jag är FAN helt JÄVLA dum i huvudet

Seriöst! Nåt idiotiskt fel borde de va! Hur kan jag annars vara såhär dum? Orkar inte ens förklara fast egentligen är det inget att förklara överhuvudtaget. Dåligt gjort av mig bra, väldigt dåligt! Nu är det okej att blä:a på mig -jag förtjänar det.

Nå skoldagen har vart? Uppochner som fan. Slutade helskumt iaf.

JAGHATARCIDMESTAVALLTJÄVLASKITGREJSOMBARAÄRIVÄGENOCHFÖRSTÖR!!!!!!

The Poodles! TA DETTA MED EN DROPPE IRONI

Jag orkar inte blogga varje dag :( finns inget att skriva, även fast jag vart på bra humör! Det blir väl att jag bara skriver hur jälva bra sugarcult är och lägger in massa bilder från sims, och sånt orkar ni inte med? :P
Nu ha jag iaf väldans mycket läxa att göra. Skit tråkigt. Skit mycket. Usch!

Ber nu till några utav mina största gudar, snälla ta mig ifrån denna grymma värld! Ty jag orkar inte längre! Jag ber er -Jakob Samuel Kicken Pontus Pontus- att komma hit och ta me mig upp till eran värld. Där skulle jag trivas och passa in. Jag skulle kunna säga att jag älskar er, såpass mycket betyder ni!  Guuuud asså <3

   
 
 
Jacob Samuel & Kicken Lundqvist The Poodles












Ursäkta men..

..nu kommer nörden i mig fram! Visste inte vad jag skulle göra för simmar så bad Täzz om hjälp och hon sa "då måste du göra det jag säger". Hon sa - En familj med en mamma och två tonåringar. Ena tonåringen ska vara fjortis och den andra emo. Mamman ska vara lite blandning mellan dom, fixar du de!? xD.

Mitt resultat blev:




Mamman: Marie. [i mitten]


Fjortis:
Cizzla. [lägg märke till ögonen, jobbade som fan med dom!]


Emo: Daffie. [lägg märke till sminkning och piercing!!]


Hello

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Åkte direkt från skolan till pappa för att hämta mina skivor som jag glömt, sen mötte jag mamma inne i stan och vi gick runt och handlade massa fina grejer till mig! Jag orkar inte ta bilder och sånt nu men lycklig är vad jag är iaf! Det blev oxå middag ute och nu kom jag ganska nyss hem! eller har vart hemma lite men när jag kom hem så var jag så trött så jag la mig på soffan ett tag! Nu ska jag dra igång sims såkart :*


Här har vi min simself. Asså jag i simsvärlden. Inte så likt, jag vet :s
 

Måste bara säga..

..att jag har levt på The Hives idag, som så många andra dagar. Tänkte lägga in ett litet videoklipp på dom som väcker några bra minnen. Nämligen när jag och bror va och såg dom live! Åh dom är så otroligt bra! Som tur va så vare nån där bak som filmade, för på den här videon står jag och tobbe någonstans där längst fram i mitten och puttas me galna folk :) En av dom bästa (och kanske kändaste?) låtarna också!! :D

TA FÖR ER AV DESSA FANTASTISKA MÄNNISKOR!!!

surr

Oj nu kännsdet verkligen som att min dator är helt överbelastad! Man hör hur den riktigt anstränger sig för att orka, och laddningen börjar tjorva så det är kanske bäst att jag stänger av och låter den vara!? Nonono, nu är det the sims som gäller :*

trötttrötttrött

Oj vilken jobbig dag! Då menar jag extremt jobbig. Själva orsaken är väl att jag sov så jävla dåligt inatt. Jag har bara suttit och vart tråkig hela dagen ju, och tänkt flera gånger att "nu går jag hem och soover". Vi slapp mibas som va sista lektionen, eller slapp och slapp.. Vi fick en uppgift som ska vara klar nästa gång.
Nu kom jag precis hem och har tagit på mig mysiga hemmakläder! :) har bara ett problem. Ett jättestort problem. Vad ska jag göra!? Det finns så mycket som jag vill göra, och så mycket som jag borde göra. Bäst att göra en lista.

Borde göra :
- Mibas uppgift
- Plugga till svenskaprov
- Göra klart arbetet om hjältar
- Plugga till matteprov
- Skriva rent all jävla drama
- Läsa 3 st kapitel i kommunikation

Men vill göra (och kommer troligtvis göra) :
- Spela sims!!
- Guitar Hero
- Cce
- Baka kladdkaka
- Lägga mig i soffan me värsta godispåsen och se film
- Sova!

Jag tror det får bli nån slags blandning av Guitar Hero och The Sims !? :D :*


Ojojoj...

Startade sims vid nio och tänkte "nu ska jag bara spela en kort stund". Kollade på klockan nu och såg att jag spelat i två hela timmar!? Shit i min värld va dom här timmarna typ en halvtimme högst! Borde man lägga sig nu då? Nja. Egentligen borde man ju de, me tanke på att jag sover så dåligt. Men jag kan aldrig somna om jag försöker lägga mig i tid! Plus att jag har en del att göra. Jag tänkte lägga ner datorn och lägga mig och läsa lite -tills jag kom på att jag inte har någon sänglampa.. Aja, nu får vi se vad jag hittar på att göra. En grej vet jag och det är att jag har annat för mig än att blogga ;o Seriöst! Vi har hur mkt läxor (och prov) som helst den här veckan känns det som. Eller är det bara jag som hamnat efter? Gaah, blir snurrig bara av att tänka på det! Uscha.
Jag är hos mamma nu och dum som jag är så glömde jag min nya älskade skiva hos pappa. Funderar på om jag orkar åka hem dit efter skolan imorn och hämta den eller om jag klarar mig utan den i några veckor? Jag är hopplös ibland.
Vet ni hur gullig mamma jag har då!? När jag kom hem hit så stog de en stor godispåse på mitt skrivbord med bara mina favoriter i! Tack mam's :* 
Nej nu drar jag mig till läxornas (förhoppnngsvis) eller musikens/tidningläsandets (troligtvis) värld. Jag kommer att sova som en jävla ängel inatt! Med en sprillans ny säng, nya lena, gosiga sängkläder och nyduschade jag. Kan det bli bättre eller? Nej precis..
De va verkligen inte meningen att det här skulle bli såhär långt! Aja, nu har jag iaf lättat på hjärtat lite ;*


Älsklingsvovvarna & typ..E  ;D <3


Sims igeen..

Sådär, då va man hemma och proppmätt. Nu tänkte jag köra igång sims men kom på en grej. Jag borde duscha först för som vanligt så kommer jag fastna i the sims och stanna där hela kvällen (/natten!?), det är ju så spännande!


*simssimssimssims*

Godmorgon ja! skivan jag beställde som jag fick hem igår va trasig. Eller skivan va inte trasig men själva fodralet va de :( surt som fan men skivan är iaf bra! Sugarcult då om någon har missat de :P
Igår satt jag och höll på med ny design som fan men blev aldrig nöjd, jag tröttnar ju på headern så fort känns det som :/
Igår började jag ju oxå spela the sims, och oj vad jag har fastnat! Antar att jag kommer prata mycket om det nu i fortsättningen :s Aja, nu ska jag packa ihop dator och allt och åka till mamma, där jag kanske stannar i veckan så vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera därifrån ;s Men ni får ha det så bra :D

Det finns inte ord som ens kan komma i närheten av att förklara hur bra dom är!


Videoblogg by Ashley

Dagens videoblogg sköter min sim Ashley helt själv, utan min hjälp. Till er som inte kan sim-språket finns det översättning under. Se till att stänga av The Hives till vänster så ni hör vad hon säger. Erkänn att hon e rätt gullig av sig ;)




Halloj, det är jag som är ashley och gör videoblogg istället för thessan för hon pallar inte att prata. Hennes dag har vart skit och allt har kört ihop sig. Hon har fördrivit dagen/kvällen genom att ta hand om mig och det tycker jag själv har vart kul. Hon har skaffat jordens sötaste vovve till mig och allt! Värsta snällt ju! Men som sagt så har hennes dag vart helt jävla hopplös! Och hon blir bara på sämre och sämre humör för varje sekund som går. Oj nu börjar det bli ljust här så ni får ha en fortsatt fin kväll. Truddelutt!

Jag tror ni hajar ironin i det hela!?

Oh nej nu har jag fastnat!

och jag visste det hela tiden! När man börjat är och förblir man fast i spelet!! Det är alltså The Sims jag pratar om. Ta mig ut från denna spelvärld, den är inte bra för mig det vet jag -hur kul det än är.

Asså det är ju bara så att man blir så jävla beroende! Fast! Aja, man kan faktist ha kul med det. Kolla själv:


Inte de bästa låtarna direkt. Men ett bevis på att man kan ha kul med the sims :)
(eftersom att allt som visas i videorna är gjort med sims!)






Onödig info

Nu ska jag sätta mig vid andra datorn - där det finns paint och göra en ny design. Jag har fått lite ordning bland kategorierna inte sant!? Nu har även mitt "band" fått en egen kategori :P har även gjort en kategori för onödiga inlägg. Tror att detta inlägg passar perfekt i botten på den kategorin! Och nu måste jag bara säga det ordet som ni stör er på i detta inlägg en gång till - kategori.

Hörs.

Morgon?

Fånigt ja. Nu ska jag sno åt mig andra datorn (som man kan spela på) elr xboxen. Idag är jag på spel-humör. Jag tänker trotsa mitt sug till musiken för det gör mig bara arg. Så jävla dålig stil! Blää. Just ja idag får jag min nya skiva - med Sugarcult. När jag säger att jag inte tänker lyssna på musik finns det ett undantag. Och de är just Sugarcult. Det är dom enda som jag kommer att lyssna till idag iaf, för jag är fortfarande argargarg.


´

Nu blev det jobbigt att sitta uppe. Därför lägger jag mig nu. Intressant fakta.

Twanglez +7

Haha jag blev helt fast i de här me låtsas band och de asså! Alla låtsas och är så roliga! Nu har jag precis haft bandets första spelning och fick 7 nya fans! Haha lite fånigt jag vet men ändå kul och som sagt - tidsfördriv


Jag tycker faktist att ni borde testa. Iaf om ni är intresserade av att ha ett eget band. Det handlar om att man skapar ett eget band och repar och sen kör spelningar och tjänar pengar och fans. Du måste också hålla koll på bandets ekonomi. Köpa instrument och liknande. Göra dina bandmedlemar kända och tjäna pengar på dom! Man kan såsmåningom göra singlar och när man har gjort 12 låtar kan man söka efter skivbolag och göra ett album. Så blir man större och större, och kändare och kändare --> http://www.musicmanager.se/?r=80249  :)

Det är faktist kul!! :D
 

Twanglez

Det blev inget The Sims av. Orkade inte helt enkelt, och ärligt - jag va rädd att fastna igen! Istället va jag tvungen att köra av mig lite ilska på Bo3td. Det var kul och jag äger fortfarande inte ._.
Istället har jag nu startat ett band. Visserligen på låtsas men iaf. Det verkar lite kul och framför allt tidskrävande. Det behöver jag. Bli medlem om ni nu vill på http://www.musicmanager.se/?r=80249 (så får jag lite extra pegar till bandet då också *tihi* :P)


Jävlaskithelvetesfanäckelpissdag

När jag är såhär depp brukar jag oftast alltid vända mig till musiken underbara tröst. Men nu ska jag försöka att inte göra det (eftersom att de e delvis därför jag e arg) och det får mig säkert bara ännu argare. Nej nu ska jag vända mig till något fjantigt och fånigt (!?) som jag inte hållt på me på flera år. The Sims. Tyck vad ni vill om det. Punkt.


GlaDepp

Men herreguuud vad är det med mig egentligen!?!?!?!?!?!?!?!?
Vaknade på depphumör men kom till skolan glad. Gick till draman på depphumör och gick därifrån glad. Kom hem glad och sitter nu och deppar!? Nu deppar jag för en grej jag såg på tv. skit. Visste inte att vissa kan sjunka så lågt för vad som helst. Blä på dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :'|

Nehe.. nu ska jag tänka på annat.. Vad händer i helgen!? shit har de redan gått en vecka!? :S men ååå vad allt känns dåligt just nu!? fy va pissigt. Orkar inte ens försöka va glad. Ser man hur det ryker ur mina öron!?



Sugarcult.Sugarcult. Sugarcult :D

Nämen nu börjar det bli läggdags!? Skola imorgon.. lätt dag iofs men ändå :) Mamma sa att skivan som jag inte fick med i beställningen har kommit så den tänker ja hämta imorgon! åh SUGARCULT!!! Bättre finns fan inte :'D Jag menar allvar, bättre band existerar inte!? (pausa till vänster innan <--)


Block-köp..

Nu kom jag precis hem -igen. Tobbe drog med mig till skrapan för han skulle ha skydd till sin iPod Touche! Men han hade inga pengar haha så vi gick hem igen och hämtade pengar sen drog jag med honom till söderhallarna för att köpa block till skolan, så nu kom vi hem igen. Nu borde jag göra dramaläxa men vet inte om jag orkar. Oj jag trodde att jag hade mer att skriva men tydligen inte :s "publicera"

Idag är det Tors Dag

Nämen säg goddag då! Ojojoj vilket humör jag har haft idag då!! Haha först va jag skitpigg & glad imorse, sen senare mot de sista lektionerna har jag vart skithängig! Dessutom så såg vi på film på svenskan o de blir man ju bara så trött av. När jag kom hem hann jag bara lämna väska o grejer sen var jag redan påväg ut igen. Köpte det jag skulle + två djungelvråls påsar x] Jag gick och funderade på hur fint det är på söder egentligen. Sen ville jag inte gå hem men vad ska man göra liksom? Aja, nu är jag hursomhelst hemma och blev nu grymt sugen på oboy eftersom att Tobbe sitter i soffan med störtsa och kallaste oboy-glaset. Jag tror jag ska sätta mig ner vid bror ett tag och vi kanske kan slå igång en film elr nåt?

Första lektionen idag hade vi mibas, där vi just nu läser om rullstolsbundna. Så vi fick testa att åka runt i rollstol och det var kul! *weeeii* Manda filmade lite på mig när jag körde omkring xP och ni får stå ut med att hon filmar som en kvarn (såna som står på åkrar och snurrar med vinden?)




Piercing!?

Jag har tråkigt och det känns som att det behövs något nytt. Jag kom ju för tidigt till skolan. Kom till skolan vid 9 men började inte förns 10. Då hade vi en timmes lektion sen lunch o sen slutade vi. Aja, fick iaf lite läxa gjord..
Jag har funderat länge på en sak men aldrig sagt nåt. Piercing? Vad tror ni? Jag behöver nåt nytt sa jag ju. Jag funderar på underläppen, höger eller vänster sida..inte i mitten. Tog en bild på mig med en fejkpiercing bara för att se hur det skulle se ut. Fast om jag fick bestämma så skulle det vara en ring.



öksdghjkdgosihfgkjdvjnlizdhgkldgjsdhzbä

Hur dum är man inte!? Kommer över timme för tidigt till skolan.. Vår typ enda sovmorgon när vi börjar tio.. tror ni inte att jag kommer hit innan nio.. Så typiskt. Har inget att göra här nu.. Ingen är här ju :( Tur att jag fick med mig Tobbes hörlurar hit idag.. Moto Boy here I come!!


Jag har inte tråkigt. Jag ÄR UTTRÅKAD.

PERSONLIGT:
Namn: Therese --
Födelsedag: 21 december.
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: De va ett jävla tjat om mina ögon. BLÅ!!
Hårfärg: Mellanblond. Mörkblond. whatever
Längd: hm, 169 x]
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger.
Stjärntecken: Skytten ;P
Skostorlek:  39..
Är dina föräldrar skilda: sedan typ 10år tillbaka -ja

FAVORIT:
Färg: Blå, lila, svart, röd.. måste man välja en?
Mat: gillar makaroner :3
Sport: Va va sport nu igen!? :s
Glass: Sandwich
Godis: PimPim. Lakrits nappar. Djungelvrål.
Affär: Punkt Shop ;)
Nummer: öm... 9? 4? nåt sånt..
Tuggummi: Hubbabubba för fan!
Helgdag: Lör
Årstid: Sommar är varm & skön. Vinter, höst & vår är fint.
Radiostation: 106,7 Rock-klassiker. "VI-ROCKAR-STHLM" :D
Kroppsdel på motsatta könet: omg. ögon..

LIVET:
När grät du senast: de va nyligen, tror  jag ;s
Bästa känslan: När man vaknar vid 7 och tänker gå upp, sen inser man att det är lördag och man får sova vidare..
Värsta känslan: ?
Vart vill du bo i framtiden: Vill bo.. vet inte..

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Rymt hemifrån: inte på riktigt.
Tänkt på självmord: Inte allvarligt, nej.
Sovit utomhus: i tält!?
Spytt i skolan:  mm..
Velat bli modell: nejnejnej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha *skratta åt det* 
Sett en död människa: uschaaa :s ne
Ätit sushi: smakat..
Varit på scen: Ahaha. Allt från "fri-scen" på villan till uppspelning av teater!! 
Retats: De.. vet jag inte :/

DU:
Svär: som fan..
Sjunger bra: hahahaha nejnejnej & åter nej.
Vill gå på högskola/universitet: Vet inte om jag orkar föfan 
Vill gifta dig:  -
Kommer överens med dina föräldrar: För det mesta.
Gillar åska: finns de nåt mysigare elr?
Spelar något instrument: näe? jag borde.
Äger en ipod: yes. two
Sover med gosedjur: Sötis nalle.
För dagbok: Blogg.
Sjunger i duschen: Ja de tror jag! :o

THIS OR THAT:
Pepsi/cola: Cola.
Mc donalds/burger king: Mc Durger
Singeldate/gruppdate: hm..
Choklad/vanilj: beror på vad? godis? glass?
Jordgubbar/blåbär: såna där jordiga gubbar :)
Kött/vegetarian: kött..
Tv/film: Film ;)
Gitarr/trummor: Gitarr. Klart.
Adidas/nike: Adidas på kläder. Nike på skor. 
Kakor/paj: Typ blandning? Kladdkaka :D
Blind/döv: Blind. Fatta, jag överlever inte utan musik!?

KAN DU:
Gå ner i splitt
: :O
Skriva med båda händerna: Ja, frågan e om någon kan läsa om jag skrivit med vänster.
Vissla: Ja =D
Blåsa en bubbla: Yepp?
Rulla din tunga i en cirkel: *gör det just i denna sekund*
Ha dina ögon i kors: Jaa :D
Nudda näsan med tungan: Nej, inte ens i närheten. LÄR MIG GENE!! ;o
Dansa: Nej.
Äta vad du vill utan att oroa dig: Näe.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: Pappa tror jag.. 
Du pratade i telefon med: Manda, shit, jag minns inte ;s
Du msnade med: Täzz ;D
Du kramade: Jag kramas inte..
Du skällde på: Jag skäller inte. Voff.
Du sportade med: Haha sporta.. jag?

SENAST DU:
Skrattade: Täzz asså, hon har larver i huvudet ;o
Grät: Har jag inte redan skrivit det?
Filmen du såg: Beck med brorsor tror jag :)
Tuggade tuggummi: Det var på tok för länge sen! *stoppa in hubbabubba i munnen nu!*
Drog ett skämt: idaag :D
Sjöng en sång: Nyss, fråga inte hur det lät.

VAR ÄR DU?:
Vad ser man utanför ditt fönster: Vår finfina gård..inte. Grannars lägenheter.
Lyssnar du på musik nu: Sugarcult, tröttnar aldrig.
Vad har du på dig: Svarta jeans. Rosa tröja. Ska ta på mig tjocktröja nu.
Vad är det på din musmatta: har ingen musmatta :o har knappt en mus!

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: Kanske. Typ insekter?
Mirakel: Mjo..
Kärlek vid första ögonkastet: Aoo.. aa
Spöken: Japp, spooooky ;]
Tomten: Ja såklart (a) :D

ÖVRIGT:
Hur många kuddar sover du med: fyra + en kojsamojs.
Dricker du mjölk: Nä. Oboy isf. Dricker bra mjölk efter jag ätit choklad.
Person du hatar mest: =/
Vad borde man uppfinna: En väckarklocka som man kan trycka på paus när den ringer. Då stannar den tiden och man kan sova tills man vaknar. Då kan man starta igen och klocka är tidigt på morgonen :D
Är du ett hälsofreak: inga kommentarer..'
Vilket är det värsta vädret: Steksol så man inte kan andas. När det blåser.
Lekte du med barbie som liten: Ja..
Vilket är det mest pinsamma bandet du lyssnar på: Pinsamma? Pet Shop Boys. Garva åt mig då! eller Erasure?
Hur många timmar har du suttit som längst framför en dator: Vill inte ens veta.
Vilken färg har din cykel: Har fler..tror jag. Lila. Svart. Vit. Asså vi delar cyklar alla syskon :s
Blondin eller brunett: Blond, men inte som fan.
Vilken färg har du på texten i msn: Mörklila eller mörkblå. Minns inte?
Vilket stjärntecken är du: Den frågan va väl däruppe va?
Vad var det senaste du åt: En glass. Trots kylan.
Har du en diskmaskin: Nej, men mamma har.
Rakar du av dig dina ögonbryn: Nej?
Har du något husdjur: Oggy och Emil ROCKAR SKITEN UR ALLA HUSDJUR!!
Vilket smeknamn gav din mamma dig som barn: 
Tessan.
Är du kär i någon just nu?: oj..
Har du någonsin brytit på tyska för att imponera på en tjej/kille: Jag kan inte tyska. Jag kan inte heller bryta på det.
Har du ätit lösgodis för över 100 kr själv på en kväll: Nej, men köpt ;D
Är du beroende av någonting just nu: Läkerol.
Vad har du för fobier: Vissa spindlar. Vissa rörelser. Vissa ord.
Berätta detaljerat om det äckligaste du någonsin ätit: Seriöst så måste de va bruna bönor. Det klibbar ihop sig i munnen och går inte att svälja. För att inte tala om smaken. *spy*
Vad har du just nu som ingen annan har: Ett plektrum från Moto Boy :$
Vilken mobil har du: Sony Ericsson C702.
Vem var den senaste du fick ett sms av: Lillbrorsan.
Vem ringde dig senaste: Mamma..hon ville bjuda på fika :)
Är du förlovad: Axl Rose.

Trött!?

Okej, jag har varken lust eller ork att blogga. Men vad gör man inte ;) Nejmen.. har inget att säga alls. Idag har jag levt på Moto Boy och Jack Skellington :) orkar fan inte 9 - 16.30 utan musik :o Asså, musik är ett måste för mig. Helt klart. Vi hörs när vi hörs, en annan gång.


...

De vart en sån där obloggande onödig okul opigg oglad dag idag. Sedan så pratades jag vid med Lisa och hon väckte massa minnen och va sådär vanligt fjantig. Då vart Therese på lite bättre humör!  :) Nu ska jag nog dra mig till sängen!? eller soffan!? eller nåt!? eller nåt annat!? eller nåt tredje!? Nej nu blir det här överdrivet -.- GODNATT


Mobilt?

Skriver från mobilen nu? Fungerar det eller? :o

Godmorgon gott folk.

Jag vaknade nyss. Precis som jag sa, sover bort hela helgerna. Det blev inte av att jag köpte hörlurar igår, får se om det blir idag. Nu ska vi iallafall dra iväg någonstans..

Utmanad av Täzz :)

Sätt en (eller flera) bild(/er) i miniatyr under varje mening. Beskriv bilden under meningen. Klicka för större bild.

1) Bild på dig & vän.
Jag och Linda (jag va inte direkt me på att hon tog kort:P)


2) Bild på någon du tycker om.
Självklart val.


3) Bild på något du tycker om.
Luftgevär.


4) Bild på den du älskar mest.
Cosmo & Jessie! <3
 

5) Gammal bild på dig.
Ujujuj ;o


6) Bild från idag.
Mahhahahaha


7) Bild på dig genom spegel.
Tog den nu :P baara för den här fiina utmaningen ;P smutsig spegel?


8) Bild på favorit artist.
Guns n' Roses. The Poodles. Sugarcult.
   

9) Bild när du äter/dricker något.
 - äger nog ingen sån bild.

10) Bild när du liknar någon känd person.
*wannabe David Bowie* Nejmen blixten kom i ena ögat ;)


11) Bild på dig som liten.
Jadu vad kan de va!? tvåan-trean kanske.


12) Bild på ett bra minne.
Moto Boy live x2 på en vecka.
 Heldag med Tobbe, Linda & Krister (där ser ni hur vi äter).
Mälaren Runt på MC. Heldag med Kicken
:)


13) Bild på något äckligt.
Seriöst nu. Det rann brunt vatten ur golvbrunnarna i skolan.

Utgång!

Nu ska jag slänga i mig lite middag sedan dra mig till grönan tillsammans med min (käre?) broder. Okej, nu ska jag inte överdriva. Jag vet inte om vi stannar hela programmet. Vi ska bara åka vissa grejer för sista gången (i år?) och jag ska köpa den dära grejen :P Vi hörs väl senare ikväll elr imorgon (:

Bye bye now, take care then! :) 

Avslutar med en bild på wünderbara Cat Casino.

Inte ork

Jag vet. Dålig uppdatering igår, mådde inge bra. Nu ska jag iväg och köpa nya hörlurar.
Det är ju lördag idag. Jag och tobbe brukar ju åka till grönan -sommarkrysset då. Idag är det de sista avsnittet. Jag vet inte om jag orkar åka dit, för det blir inga bra artister. + att jag nu har blivit sjukt trött på grönan. Om det blir så att jag åker dit med bror, så är det för att köpa en speciell grej som bara finns där.   Och så blir det väl för att skryta med att ha sett BKO live *ironi*. Jag vet, ingen förstår sig på min musiksmak. BKO är inte så dåliga som alla säger. Jag lovar. Visst, dom är inte heller bra. Men inte dåliga.




Ont

Nu fick jag ond huvudvärk (som att de finns god huvudvärk!? haha).
 Lägger mig och vilar tills middagen är klar.
Väldigt nödvändig info om jag själv får välja, eller nåt.

Jag ska nog testa att tvätta håret i ägg ;o xD

Nu är det helg helg helg som gäller! :) Jag satt precis och försökte spela in videoblogg, men jag hade inget alls vettigt att säga. Det får bli en annan gång.
Nå, va händer i helgen!? Själv så har jag inga planer, förutom att jag ska sova mycket haha :) Men de e jag i ett nötskal att sova bort helgerna :s Aja, jag får se hur det blir! Nu ska jag sätta mig vid andra datorn eftersom att jag har raderat paint på den här (:@) och försöka fixa till designen, nää nu kom jag på att jag inte orkar de så slänger mig väl vid tv:n med största chokladbiten !!  :D

Det här är bara så otroligt kul! Jag fattar att ni kankse inte tycker det, för de ju så fjantigt men JAG LIKSOM LIGGER HÄR OCH SKRATTAR IHJÄL SNART! Har sett de säkert tusen gånger förut. Alltid lika kul. Hahahahahah... hur trög får man vara asså!! Grejen e att man ju skrattar åt de som egentligen är fel, eller ah..kolla på de så fattar ni!! :D  PENTAGON


öhm..!?

Godmorgon. Jag har haft en helt onödig natt kan man säga. Kom i säng i rätt okej tid - 12. Låg klarvaken och precis innan jag somnade kollade jag på klockan. 02.40. Jag har alltså legat och vridigt och vänt på mig i två & en halv timme! Och jag får alltid värsta paniken om jag somnar sent. "kommer inte orka skolan" osv..

Jag hatar mitt hår mest av allt på denna jord. Det blir 'fett' på liksom bara ett par timmar (!). Fast jag har speciellt shampo & balsam!! Det är så irriterande eftersom att jag inte orkar duscha varje kväll - utan gör det varannan. Igår kväll var jag helt död typ..så orkade inte duscha. Det får man sota för idag. Helvete vad det ser ut alltså!! Folk tror ju att jag e värsta pundaren elr nåt -.- Funderade nyss på om jag hinner snabbt in i duschen nu men de gör jag inte. För då fastnar jag troligtvis där hela dagen.

Inatt drömde jag konstiga saker! 1. Jag sökte till idol, fast de va nåt slags Äntligen Hemma/ Room Serivce. Juryn satt i ett dike (de va typ hundra pers.) och alla såg likadana ut. Där skulle jag köra en sån där gräsklippare som man sitter på och kör, med hörselskydd som hade en sån där grej, som man har på öronon ni vet (på hörselskydd), på huvudet. Den regnade det från så huvudet vart helt blött. Sen vaknade jag av alarmet på mobilen..

Nu ska jag försöka få i mig nån frukost & sen springa ner till tåget.
Ha en bra dag! Det är ju trots allt fredag. :)


hahahahahahahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAAHAH!!

Seriöst!!!!!!!!!!!!! JAG, BROR & PAPPA LIGGER BOKSTAVLIGEN TALAT PÅ GOLVET OCH DÖÖR AV SKRATT!! Shit asså detta är fan helt jävla sjukt!! Hur sjuk humor kan man ha asså. Det här är ju pinsamt! Monty Python för alltid förhelvete!
Okej, förlåt. Det blir lite fult språk men DOM ÄR BARA SÅ JÄVLA KLOCKRENA!! :D

Godnatt nu. Hahahaha...

nej jag vågar inte lägga in ett videoklipp, för ni kommer verkligen inte fatta vår humor! xD men ni kan få en bild HAHA jag kan inte sluta skratta!!!!


Hjälp Mig Nu För Helvete!

Jag måste få tillbaka Paint till min dator & det är nu nu nu  NU!!!!!!!!!!!! Någon som vet hur i HELVETE man kan få tillbaka paint om man inte fick med någon slags "kom igång"- skiva till datorn!?


Jag börjar lära mig att fixa till bilder.


Jag vet inte, gillar svartvitt bara :)


  


Bouncing Off The Walls

Igår laddade jag in min nya skiva med Sugarcult på min ipod. Idag på tåget hem lyssnade jag på den och hörde några nya låtar (asså inte NYA men nya för mig om man säger så..). Och nu kan jag verkligen säga att ALLA låtar med Sugarcult är så satans bra! Jag behöver deras musik!

Jag kan ge er en av alla deras jättemånga bra låtar, för som jag sa så är alla bra!



Okej, de va dags för min DÅLIGT HUMÖR SOM FAN -dag idag!

Tjenixen bloggvärlden och alla mina trogna och mindre trogna besökare. Haha x) Idag har de vart en sån där dag då alla retats sig på mig, tror jag. Mitt humör har bara flygit iväg åt alla möjliga jävla håll. Ena sekunden ligger jag nästan på golvet och dör av skratt, andra sekunden sitter jag me luva på mig med musik (heelt okontaktbar) och tredje sekunden känns det som om jag bara kokar över på vissa personer. Manda sa till mig idag - "fan va du klagar på allt idag". Haha, hon har rätt -som fan. Jag hoppas att alla som har råkat ut för Therese-oväder idag kan förstå att alla har sådär dåliga dagar ibland.
Nu kom min älskade morfar med min favorit choklad till mig! Så me hjälp av chokladen & lite coca cola ska jag nu försöka bli på bättre humör. Jag blir nästan alltid på bra humör av just cola och choklad faktist :)

Hon som jag älskar mest av allt på bilden! <3
om man nu kan säga så utan att ni misstänker saker som inte stämmer. Hon är alltså min kusin & bästa vän och inget annat :) Hon får mig att minnas och må bra!


A Stroll Through Hive Manor Corridors..

Jaa, min underbara varelse till bror fixade fram denna underbara bakgrundslåt till mig, som jag letat efter enda sen jag hörde den för första (!) gången på The Hives konsert. Dom spelade den som första låt när ingen var på scenen, sen bara hoppade dom fram, det va skitcoolt! Tack käre bror! Den är så mystiskt bra på nå vis x) Den e grymt bra vafan ;o shit asså, GÅSHUD ;D
Imorgon har vi inte första lektionen. Detta betyder att jag kan ta ett tvåtimmar senare tåg! sovmorgon me like!

Nu har jag nördat mina nya skivor ett tag, tröttnar fan inte :)

Det går bra nu, ta mig på orden

Vem är gladast just nu!? Jag jag jag & jag! Mina skivor har kommit! Eller iallafall fyra av dom! Dom har vart så efterlängtade. Gissa vem som kommer vara helt okontaktbar hela kvällen? Hela veckan? Musik musik musik! OJOJOJ vad jag ska nörda!! Visst har jag hört dom flesta låtar på varje skiva men det är en annan sak att lyssna och samtidigt hålla i själv albumet!
Förövrigt så är det ondag idag - hatdag. Jag hade på mig ett långt rosa linne med en svart tröja över, och just dom färgerna får mig att tänka som bara den på Moto Boy.  Är det något jag behöver på hatdagar så är det hans musik!
Nu ska jag slå igång någon av mina nya fina (fast en va de en spricka i(!)) underbara skivor! (jag vet att dom är gamla men jag har inte orkat köpt dom eftersom jag har haft alla låtarna ändå. Men det är hundratusenmiljoner gånger skönare & bättre att ha och hålla i skivan/albumet!)


You Guys Scare Me ;o Aaaaaaaaaah

Besökarna på min blogg blir bara fler och fler. Snart blir det pinsamt!? Varför ska så många lägga märke till lilla mig? Antar att mitt självförtroende snart sviker och jag slår på ett lösenord elr tar bort bloggen helt. Det va inte meningen att så många skulle se :$
Började med blogg (för många år sen) för att få skriva av mig bara. Det va inte meningen att någon skulle läsa, men nu bara rasslar det in nya besökare och grejen är att det sjunker aldrig! :O Ni blir bara fler och fler och det skrämmer mig.
Förresten så har jag fått lite mer ordning bland "kategorier" nu. Godnatt.

Sweet thing - Feed me with a kiss!

..bloody lips, makes a bloody kiss.

Nu har jag äntligen fått lite stil på designen!? Haha det får duga ett tag iaf :)




Dom liksom etsar sig fast

Detta är rätt lustigt. Igår hade jag inget val, då var jag lite arg på mig själv som inte orkat ladda ngn av mina ipods. Jag visste verkligen inte hur jag skulle kunna klara resan till/från skolan utan musik. Men så var det ju inte riktigt för jag hade musik - Deathstars.
 Idag när jag gick hemifrån var min ena ipod full-laddad. När jag kom hem hade jag bara lyssnat på någon låt. Jag hade alltså valt min röda fjantiga mp3 (med, som sagt, bara Deathstars). Men det var helt okej liksom.
Jag har blivit beroende av dom kan man säga, man känner sig så glad på nåt sätt (även fast texterna handlar om död och sånt).
 Man känner hur musiken går igenom hela kroppen.
 Och man höjer volymen lite till.

 




Deathstars! =)

Tack till er som faktist svarade på mitt förra inlägg! :) Haha de va inte många men vafan xD Skulle va kul om alla som läser bara kunde skriva nåt nån gång så jag vet vilka ni är? Dom som jag inte redan vet då såklart. Heh. :)

Nu är det såhär att jag har huvudvärk. Varför? Jo, för första gången på länge så kan jag inte skylla på anemin. Nej, orsaken till huvudvärk denna gång är att: båda mina iPods är helt slut på batterier och jag har inte orkat ladda dom, så jag va helt enkelt tvungen att lyssna på min röda mp3. Eftersom att en dag utan musik för mig finns inte, jag överlever inte helt enkelt. Hur som helst så va den fylld med endast ett band. Deathstars. Visst är min hjärna van vid att lyssna på hårdrock en hel dag, men metal!? Shiit mitt huvud alltså! De bara dunkar haha, jag lyssnar nog på för hög volym men vafan, de måste ju kännas! Eller hur!? xD




Dags för er att ta er tid och tycka!

Och nu vill jag ju då att alla som läser de här svarar (om ni har tid). Haha, det enda ni behöver göra att att lyssna på dessa fyra låtar och sen skriva vilken som är bäst och varför! Okej, det är väl inte så svårt!? Ett tips är att pausa hells bells där till vänster först :P

UMBRELLA


1. Rihanna ft. Jay Z (orginal)
Inte min stil helt enkelt.



2. Vanilla Sky.
Bättre än orginal, lite parodi.
 

3. Lillasyster.
Mycket mycket bra. Bäst av dom här 4 enligt mig.


4. Björne "dödshot från en snigel".
Irriterande.


 
Kom igen nu :) ni som aldrig annars skriver kommentarer ;)


Grattis, Test & Skivor!

Söndagar är alltid lika tråkiga! Det är nog min "hatdag" (efter onsdag som är katastrof). Dagens grattis går till min morfar som fyller hela 75år GRATTIS!! :D
Nu ska jag dra mig utåt tillsammans med pappa & lillebror för att skaffa en present till världens bästa morfar. Jag vet redan vad det blir och det blir bra :)

Snart kommer det att dyka upp ett litet test i bloggen! eller ah, va ska man säga..frågesport? Ah nått sånt. Så håll ögon, öron och allt vad ni har öppna. Ni är tillräckligt många läsare, så jag blir bara lite nyfiken på vilka ni är! :)

Förövrigt så är jag lite arg. Jag beställde några skivor i måndags (samtidigt som min mamma beställde böcker från samma sida). På torsdagen fick vi sms om att vi kunde hämta vårt paket på posten. Gissa vem som blev glad!? Jag såklart för ja har beställt jordens, nej hela universums BÄSTA BÄSTA skivor!! Men när vi hämtar paketet och öppnar så är det endast mammas böcker. Så jag gick och hoppades hela fredagen på att skivorna skulle komma då, men nej. Imorgon måste det hände. Då har dom haft en hel vecka på sig att komma fram ju!?


Godkväll gott folk!

Eller nåt. Trevligt att ni kunde titta in! ;)
Sommarkrysset va sådär..(inget slår fortfarande poodles & motoboy). Jag och tobbe gick till våra platser som vi alltid står på när vi är där, då kom de en vakt o ba "vill ni inte sitta?" Haha, schysst. Så vi fick alltså sitta denna gång. Lillasyster var bäst, dom spela in på taket å grejer ;o
Nog pratat om de, nu hälsar vi Hell's Bells välkommen som bakgrundslåt. Jag menar lyssna bara på den, perfekt för regniga dagar säger jag bara! ;D
Nu ska jag slå på en film som jag säkert ändå kommer somna till. Typiskt mig. Go'natt.



Jag..

..tänkte dra mig till grönan för att hälsa på denna fantastiska artist:



men tvekade för att det är så kallt & regnigt. Sedan kollade jag sommarkryssets
artistlista och fick då reda på att detta fantastiska band oxå kommer dit ikväll:




och även dessa:

        


 


blir förbannad för fan

Vad är det med mig!? Egentligen. Precis som att det inte vore nog.
Jag blir helt rastlös. I benen. Typ växtvärk, fast utan "växt". Blir galen för de gör så förbannat ont. Synd att det är fredag och att man befinner sig mitt i sthlm. Annars hade man kunnat gå ut lite!?  Ajajaj smärta!

Tur att dom här alltid finns inlagrade i ipods & liknande. Dags att
sjunka in i deras värld. Musikens värld. Make a sound. Please.


 




Big Balls

När man va liten skrattade man åt rösten o kanske melodin.
När man va lite större än liten skrattade man åt texten som man började förstå lite, och det var väldigt pinsamt.
När man nu lyssnar på det igen undrar man om AC/DC menar att man ska ta det med en nypa salt? Ironi? Asså jag vet inte. Nu skrattar man nog åt deras nivå på denna låt. Väldigt hög. Inte. Fortfarande pinsamt.




Tjingeling!

Kom precis på att jag nog inte kommer ha internet på ett tag igen. Bara så ni vet :) såatt ni inte tror att jag dör elr nåt haha. Nu är jag hos Manda (så skriver från Adams dator) och vi bakar kladdkaka :) sen ska vi se nån film som hennes pappa är med i :)
Ha det så bra tills vi hörs! :D


RSS 2.0