Hammerfall 29/5

Ja, självklart så var Hammerfall apmegabra igår. Bättre än vad jag hade trott tillomed! :) Jag är inte så himlans bra på att förklara med ord så jag låter bilderna göra det. Underbart, underbart, underbart <3
och med tanke på att vi kom in när dom redan hade börjat spela, så fick vi bra platser ändå :]




















..okej, nu börjar det bli lite för mycket..och jag har inte ens kommit halvvägs :|


090529

Sämsta dagen på länge!

Som att det inte vore nog. Allt pissigt bara öser ner över mig idag. Det började på natten, fortsatte på morgonen. Skolan ska vi inte ens prata om, för det är bara så frustrerande så jag går snart i tusen bitar. Egentligen skulle jag behöva skriva av mig nu, typ fem miljarder A4:an om min skola/klass/lärare osv osv. Men ni slipper.

Jag ska försöka se dom små positiva sakerna nu. Jag är faktiskt jävligt stolt över att jag klarade natten utan medicin, det trodde jag aldrig. Trots att vissa fick lite mindre trevliga sms, så överlevde jag. Utan medicin.

Nu ska vi se det här positivt, det ser ut att vara fint väder och jag följer med till Hammerfall iallafall. Om ni har missat att Hammerfall spelar idag så har ni nåt seriöst fel i huvudet.. mohaha.. nerå. Ni är helt normala. Hammerfall..?
Nu ska jag hur som helst ut med hundarna. Och ringa Tobbe. Ni får ha det så bra, och jag är faktiskt nedrans glad över att besökarantalet inte sjunker sådär grymt mycket bara för att jag har så kallad "bloggtorka". Tack!




090528

Bästa dagen på länge!

Habiliteringen gick bra, och efter det åkte jag och Manda till stockholm, haha känns så fel att säga så, men sant. vi väntade i typ tjugo minuter (läs tusen år) på att tacobar skulle öppna så att vi kunde äta lunch, efter de åkte vi in mot skansen och väntade in resten av klassen, körde tipsrundan (mvgsvar på alla ahaha not) och sen gick vi ett till varv runt hela jävla stället eftersom att Manda inte hade vart där på typ tio år och hon ville promt se björnarna och lodjuren som gömde sig. Men det var inte allt neeej, när jag kom hem drog mamma med mig ut på mc-tur! :D finns inget som gör mig lyckligare typ.. till vegabaren blev det och kebab såklart!  nu ska jag dra med mig Jessie och Bonnie ut och så ska vi möta upp Manda och Casper och bajsa me dom, de e sant! :]  bilder från dagen bjuder jag väl på också!

ben haha <3


cola ffs ;D


mat ^^


skit-söt-älg-unge-som-va-typ-10-dagar-och-ap-gullig-<3


skit fult väder över sthlm .__.


Manda kollar så jag har skrivit rätt =)


tomteklubba <33


öm..

090527

Tjosan! Blev en dags bloggpaus igen för de har hänt rätt så mycket grejer.
Hm, till skansen imorn och ta bilder. Skriver mer då. Hejs :*


naaatti

Nu ska jag väl lägga mig. Kom på att vi har matteprov imorgon, inte för att jag brukar plugga till matteprov, men iaf kolla igenom vad det är om. Lyckat Therese. Det kom för mycke ivägen haha :] hade en trevlig kväll iaf, vi hörs mer imorn :*


Dom räddade dagen :)

... som vanligt :D

090525

Hej hörni! Jag blir så glad varje gång jag kollar antal besökare, så ni anar inte! :]
Slapp sista lektionen idag så gick hem och skrev klart arbetet om ungdomsgårdar, så nu är det skickat och klart. Okej, nu är det väl sommar? och två veckor kvar i skolan?!? -- heelt sjukt! :D
Jag och manda spelade in videoblogg mohaha, men dailymotion vill inte så sorry ;D

2008-06-28 - LILLASYSTER från Black Stage / Metaltown

090524

Jag och Tobbe gick upp vid nio eftersom att de va lite som behövdes städas innan dom kom hem här. Men när dom kom hem så hade mamma med sig fina saker till mig ifrån London! weei! Jättetack och bilder kommer! Hem kom också min kamera, lite saknad har den faktist vart <3
Cosmo är här nu, och har vart här sen i onsdags, men idag ska han åka hem :( så nu ska jag gå o leka me honom för snart åker han! Baibai :*

och jag vill också till London ;D

090523

Vissa dagar blir de ju mindre blogg än andra.  Typ idag.
Bild - bara för att minnas dagen och allt vad det innebär.


Natt på museet 2

Ja, det blev Natt på museet 2, eftersom att vi inte kunde gå på Änglar och demoner. Filmen var okej, rätt så kul ibland faktiskt..men det var väl tack vare Owen Wilson haha *är fan av honom* nämen, han e grym, och han är ju med lite.


Bio!

Japp! nu ska jag och Marcus snart dra oss in emot stan och möta upp diverse personer och så ska vi gå på bio på olika håll! Efter det bär det av hem igen och middag. Men först ska jag ut me hundarna, bai :*


Right now, idiots!!

Nämen godmorgon!? Här sitter jag och Marcus i varsitt rum och försöker slå varandra med att ha högst musik taha, tack till min stereo som klarar allt <3 plus att hans fjortisdunk inte hörs igenom metal mohaa :] ...stackars grannar :s          iaf, vi har bara ätit frukost och så, sett film haa.. Jag försöker få tag på Tobbe också ifall de skulle bli någon bio elr inte.. aja får se hur det blir med de. Känns som att jag lagt in videoklipp så de räcker för ett helt år nu, så ni får inget idag :p  ska ut me hundarna, om de har slutat regna! baai :*

slumpade random ech

Låtlistan - enjoy! =D

Japp, som ni vet så gillar jag inte riktigt att lägga upp såna där listor som man ska kopiera och byta ut svaren, det är liksom bara kul för dig själv men inte för den som läser? Det blir som en intervju typ haha. Men nu har sju av er mailat liknande listor, låtlistor. Så eftersom att det är det ni verkar vilka så ja, varför inte? Inte för att jag tror att någon av er kommer kolla på videosarna xD   > Jag slår alltså ihop de listorna som ni skickat på nåt sätt, så det blir en lång!

{till er som inte gillar långa inlägg. Jag varnar, okej?}
okay, lets start, känns som att de här kommer ta hela kvällen ><

oj, några videos vart större med det orkar jag inte ändra nu..

1. Låten med bästa sångaren.
Jakob Samuel <3
 

2. Låten med bästa sångerskan.
Anette Olzon :)
 

3. Låten med snyggast gitarrist.
taha, caat casino självklart :*
 

4. Låten med bästa solo artist.
MotoBoy <33
 

5. Låten med snyggast trummis.
självklart?     - Kicken!
 

6. Låten som betyder som fan.
hjälpt mig att klara svåra dagar..


7. Låten som alltid funkar att lyssna på.
sköön =)


8. Låten som är bra att sova till.
inte för att den e dålig på nåt sätt. skön att sova till!!
 

9. Låten som får dig att tänka på en bra serie.
one tree hill såklart!! :D
  

10. Låten som ska spelas på din begravning.
egentligen, varför tänka på sånt?     </3
 

11. Låten som väcker glada minnen.
nian, e-dal :D
 

12. Låten som väcker mindre bra minnen.
ja.. </3
 

13. Låten med snyggast sångare/sångerska.
HAHA underbara Ronnie Radke! undgå ödet pojkar <3
 

14. Låten med bäst sound.
fallen leaves fallen leaves <3 älskar!
 

15. Låten som du lyssnade på i högstadiet.
oväntat? nej :P
 

16. Låten som representerar dig.
hm.. me like <3
 

17. Låten som får dig att börja glädjegråta.
hehe, känslor och minnen <3
 

18. Låten som ger dig rysningar i hela kroppen.
yes, gitarrerna i den här videon alltså.. tar död på mig
och Dennis Lee.. omg omg
 

19. Låten som sitter som fastklistrad i din hjärna nu.
haha, vem har inte den här på hjärnan!? seriöst? irriterande!!
 

20. Låten med bästa texten.
betyder <3<3
 

21. Låten som alltid finns där.
alltid ;D
 

22. Låten som görs av ett helt okej band.
egentligen är dom ju mer än "okej", men hade inte så mycke val.
 


23. BÄSTA LÅTEN EVER.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



> jag skäms över att inte haft med guns n' roses! men de kom inget passande :'/

090521

Nu har jag hållt på med designen i stort sett hela dagen, och då har jag bara gjort en header som är "så länge", tills jag kommer på nåt vettigt att ha. Jag tänkte göra svart design till mig med, men nej. Det blir bara så krångligt med bilder och så tycker jag.
Tobbe och Tom åkte hem nyss, jag och Marcus kvar här. Jimmy kom förbi snabbt, han skulle hälsa på Tobbe men han va inte här, haha synd. Nu ska jag laga mat till mig och Marcus. Hörs :*


Kicken @ SPI  


Till Mig


Gjorde en ny design till mig idag. Så då säger vi hejdå till denna.


naatti

Oj nu lovade jag visst massa saker igen, sa jag att de skulle komma idag - nej. Min kamera är utlånad så bilder på poodles kommer sen. Listan orkar jag inte med nu.. är sjukt trött på designen här, men glad ändå haha! Ligger i sängen nu me jessie och bonnie precis bredvid, cosmo ligger under, söööööööööt! Nu ska vi sova, nej? men ja, säger godnatt iaf. -godnatt!

- ingen bild får ni heller, fan va taskig jag är :p

Happyface!

JA! Skivan kom idag! Snacka om att jag är glad och att bilderna som finns med tar död på mig. På riktigt. Lovar att visa er senare, lovar också att göra listan som några skickade. Men nu ska jag laga mat till mig, marcus, tobbe och tom.. och sen mata vovvarna!

>Cosmo är här nu och hemtentan är skickad!!

Billy talent lll

Äntligen! Billy Talent 3! Som vi har längtat! Jag iaf haha =] <3

New single, låter underbart ska jag säga er, men det är ju BT va pratar om. De har ändrat lite på soundet och sådär ifrån de förra skivorna, iaf av det jag har hört. Jag tycker de låter bättre trots Bejamins röst på Billy Talent 1 och 2.

Mer info om skivan, singeln och de finns på: http://billytalent3.com

 


Till Nora

Yes, gjorde en design till nora, eftersom att hon bad så snällt och de lät så kul att göra en svart och så :) besök henne haha, blir nästan lite avis ju, jag hatar min design.

Noras blogg hittar ni här -->> Norara



090520

Hej! Jag tog en liten oförberedd bloggpaus i någon dag - det behövdes. Och nu har jag ju såklar massor att berätta.. hehe, närå. Skolveckan har vart åt helvete typ, man kommer dit i onödan. Igår gick jag iallafall i tre timmar, och det kändes riktigt bra!
Jag kom hem vid tolvtiden idag, har suttit med hemtentan sen dess och nu är den strax klar, ska finputsas lite :P Har mycket grejer kvar att göra innan min hjärna kan ta sommarlov ska jag säga er, det är också anledningen till bloggpaus. Det är kaos i min hjärna.

- Friskvårdsanläggning
- Lugna gatan
- Kommunikation
- Massmedia
- Datauppgifter x2
- Hemtenta /fritidskunskap
- Tsotsi recension
- Möss & människor

>och det är bara några av grejerna, herregud. Det blir typ plugga i helgen? Eller inte.
Ja, nu är det en fyradagars helg att se fram emot! Skitskönt! Marcus kommer typ närsomhelst och Tobbe kommer nog också hem snart med Cosmo. Det känns som att det är fredag idag, tur att det inte är det.

Nej hörni, innan det blir för långt, nu ska jag fixa bloggdesign till Täss & Nora som också vill bli bloggerskor haha :] och så får jag väl avsluta med att säga tack, som vanligt för att ni märker när jag inte skriver så mycket. Tack för mail osv osv. Bai :*

090517

Sitter här med blött hår, badrock osv. Har duschat både mig & hundarna så nu sitter vi och myser. Ska byta sängkläder också så det blir extra mysigt att sova inatt. Nå, vad har hänt idag då? Inte mycket alls, gick upp vid 10 och åt frukost, la mig på sängen för att "bara vila lite" men somnade såklart. Blev väckt vid ett tiden av att Tobbe började trumma (som vanligt). Har inte gjort mycket efter de, suttit vid datorn, slö kollat på repriser på tvn som har rullat hela dagen. Sen kom pappa med thai-mat, och när han åkte hem gjorde vi väl ingenting typ, jag gjorde klart ett arbete och skickade till min lärare. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här! Haha, sitter och väntar på parlamentet nu, det är säsongsavslutning och ska enligt reklamen vara grymt kul just idag, det är ju nästan alltid kul men ja, special edition today! Imorn blir det en timmes matte, sen film & lunch och efter det en hel eftermiddag med Gunnar. Lagom jobbig dag skulle jag tro ehehe. Hööörs sen hörnibörni =)

Undgå ödet igen. Just love them.

090516

Klockan är redan snart fem, jag som hade planerat en läx-städ-hund dag. Planen var att bada/borsta/kamma hundarna och dammsuga hela huset, och göra lite arbeten som jag har kvar. Men efter att Tobbe och Erik åkte (vid 11?) så somnade jag om med vovvarna i min säng och vaknade inte förns pappa kom förbi.. vid tre. Nu har jag iallafall maten klar och den står i kylen, så de e bara att smaska i sig när man blir hungrig. Eller mat och mat..? Pastasallad.
Nu ska jag nog ta en promenad till Manda, hon och hennes bebis ville ha picknick så, vi får väl se hur det blir.

<3 <3 <3



Naaattiii

Lite läskigt är det att sova själv. Men Erik är i huset, rättare sagt - rummet bredvid, så lite tryggt känns det. Jag, Tobbe och Erik åt tacos = proppmätt. Aja, jag skulle egentligen bara säga godnatt och tack för att ni läser trots bloggtorka. Natti.

zZzZzZzZzZzZzZ

Jag är lyckligast i världen!

Det här är nog den lyckligaste dagen i mitt liv. Helt seriöst, det var så länge sen jag kände sån här lättnad och ren glädje. Det är fredag, det är jättefint väder, jag pratade med Micke och han tänker ge mig MVG på hemtentan som jag satt med, bokstavligt talat, dygnet runt med hela valborg, sen fick jag ett meddelande från hemligperson och ja, jag är så glad! Vovvarna är här och gör mig ännu gladare. Nu är det heller inte långt kvar tills poodles skiva släpps och jag kommer ju få den (+extra material hehe) hemskickat! Och shiiit nu är det inte långt kvar till sommarlovet heller. Ojojoj LYCKA!!


mign' ighty

Godnatt folket! imorgon är det fredag och det är en extra teaterdag för oss, eller liknande (?). Imorn ska man va glad, de e ju inte alltid det är fredag ;)


090514

Jag stannade hemma från skolan idag, och det gjorde jag rätt i eftersom att det var tydligen bara en som kom dit (?). Aja, jag tänker plugga mycket idag, eller jag tänker skriva klart fyra arbeten. Stora arbeten. Manda & hennes bebis ringde och väckte mig och sen gick jag ut med hundarna. När jag kom in åt jag lite av den sallad som det var meningen att jag skulle äta till lunch, och nu har jag precis satt mig här för att plugga. Kanske måste åka in till söder en sväng för att hämta kameraladdaren, för den behövs.

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Dregen :)

Hade tråkigt och har som en vana att omedvetet börja redigera bilder då. Den här gången var det Dregen som kom och blev omgjord. Fast jag tycker orginalet fortfarande är finare <3






Update, 090513 - 17.10

Jag kom på mig själv igen. Jag gjorde en till.


1. Jag gillar orginalet och kommer alltid göra.
2. Blev lite för mycke suddigt och ser allmänt skumt ut.
3. Lite häftlig faktiskt. Men slår inte orginalet <3

Video!

Manda hjälpte mig att spela in lite videoblogg medan vi väntade på Jocke.



> alltid så snygga startbilder ;D
> de va verkligen inte meningen att säga hejdåå samtidigt x'D

090513

Hejsan mina kära läsare! Haha nemen nästan så är det. Är på bra humör idag hehe :) kladdkakan i ungnen måste ta den nu.. {två minuter senare} som ni fattar ja så har jag nu bakat kladdkaka :D hehe skoldagen va kort och sådär, som vanligt på onsdagar. Hade först engelska en timme , gjorde ingenting. sen väntade vi på gympan som vart inställd. Och då sket jag i verkstaden för vem orkar sitta med dom där datorerna? Inte jag iaf, då pluggar jag en miljon gånger bättre hemma. Nu har jag ätit så mycket kaksmet så jag är inte ens sugen på kladdkaka längre :p
> videoinlägg på gång!


~bild från krocken -07 om jag inte minns fel?~

090512

Gokväll igen, de blir såhär sena inlägg dom här dagarna men min data strejkar. Nationella - matte, de behöver jag inte ens ta upp. IG. Efter de hade vi två timmar lunchrast då jag & manda pluggade natur, sen hade vi naturprov och de gick okej. Efter skolan gick jag hem och ut me älsklingar, sen kom Tobbe hem efter ett tag och vi åt middag, sen åkte vi iväg till cirkusen! Skitbra var den! De va så söta och duktiga allihopa :) Det blev inga bilder för batteriet dog på kameran såklart -.- Aja, nu är jag så trött så jag somnar vilken sekund som helst, ska ut me hundarna snabbt sen slänga mig i sängen och sova, sova, sova. Imorgon ska jag prata allvar med Jocke, om han vågar visa sig mohaha =]


 > oh, the picture?   do not ask :|

090511

Godkväll folket! Va händer en kväll som denna då? nej usch, lite ångest har jag för att jag inte pluggat på naturkunskapen. Men bebisarna går före, Jessie är sjuk och Poomsan är kelgris, dom måste tas om hand om haha och jag gör det mer än gärna :)
Skoldagen har vart lång och tråkig, som vanligt på måndagar alltså. Hade vikarie igen för Kx2 har blivit typ dödssjuk? Ah de där fattade jag inte riktigt, min hjärna flög iväg och mina öron hörde hellre Nicke Borg (och the dreg såklart<3) under just den lektionen.
Imorgon är det nationella matte och jag kommer dö, så nu ska jag sova. Nighty :*


{lägger inte upp video för de har ni redan fått överdos av. men nickes namn är länkat om ni ändå vill}

Therese

Rubriken fick bli som en varning eller nåt. Nu tänkte jag gå lite djupt och sådär, utan att de här blir alldeles för långt så de hamnar under kategorin "skrivkramp!" (där alla länge inlägg hamnar). Dom få gångerna som jag verkligen skrivit raka känslor så har jag fått mycket positiva kommentarer angående det, och det värmer ska ni veta. Men nu är det ju så att jag inte kan hålla på och öppna mig så varenda dag, plus att då skulle det inte uppskattas så mycket som det faktiskt gör. Jag blir faktiskt lite förvånad. Men det är en annan sak.
Nu då, jag är så glad ska ni veta! Och det känns så skönt! Precis när jag va där låångt nere på botten, nästan så långt ner som man kan komma, då kom allt bra på en gång. Ni kan tänka er ett glas med vatten som står ute i solen, med bara yttepytte lite vatten kvar, och precis när den där sista vattendroppen som ligger där på botten och kämpar mot solens strålar är på väg att bli vattenånga och försvinna, ja då börjar det ösregna och glaset blir överfyllt. Och då jämförs vattnet med lycka och livslust.
Varför är jag så nedrans glad då? Först och främst var det alla helvetesprojekt i skolan som verkligen tog all min lediga tid som är inlämnade nu! De vart inte bra och jag är absolut inte nöjd eftersom att jag hade kunnat gjort alla mycket bättre, men när man blir så stressad så går det inte. Men men, dom är iallafall inlämnade nu och nu är det bara "mindre" saker kvar, typ. Sen att dom här två små underbara varelsarna Jessie och Bonnie kom hit, gjorde mig så glad, för dom verkligen sprider glädje (fast Jessie är lite sjuk nu men iaf). Ska jag sluta skriva nu kanske? Det blir lite långt. Ja jag tror jag gör så. jag tror och hoppas att ni som läst enda hit ner fattar vad jag vill ha sagt iallafall nu. Jag mår så bra nu!!
ps, det här får hamna under 'skrivkramp"' iaf, för det är precis vad jag har just nu.

och för att göra rubriken ännu självklarare, jag bjuder på detta;


{det är inte ofta, men det händer, det vet ni}

090510

Okej, jag har försökt skriva här i bloggen typ 117 gånger idag men den vill verkligen inte. Aja iaf, idag var det "städdag" här på gatan där vi bor så man fick ingen sovmorgon, jag hade ändå inte fått någon sovmorgon eftersom att me två små töser i sängen blir man lite trampad på. Jessiepässi sover iofs vart man än lägger henne, men poomsan hoppar omkring och försöker prata på sitt egna lilla sätt med mig :) charmtrollet själv <3 ...hursomhelst, vi kom upp, sopade grus och krattade löv i nån timme sen gick vi, alla grannar som vart duktiga, och grillade korv i parken. Hälsade på Ester gjorde vi med, ännu ett charmtroll =) Efter det gick jag, Tobbe och Marcus hem och satte på en beck, med chips o läsk o hela köret! filmkväll mitt på dagen typ, de va mysigt. Sen va klockan typ så mycke som den brukar va då vi vaknar, och då hade vi redan vart vakna ett antal timmar, så fick man dra ut på tiden så in åt helvete haha. Tiden har sniglat fram idag, och jag har inte pluggat.
> nu ska jag bli mer åt ert håll, jag lovar.
Bloggen hoppar upp lite nu, på min priotiteringslista. Men vet ni hur jävla svårt det är att kunna göra bra inlägg när man inte trivs med design elr header? Det blir mest fel. Jag ska börja på en ny header nu. Vi hörs senare skulle jag tro :*


<3

{ni missar inte regestreringsskylten hoppas jag}

090509

Orkade inte bloggen igår. Punkt.
Nya tag nu då, hemtentan är klar och mitt humör är grymt bra just nu. Vovvarna är här och dom sprider sån glädje!! Även fast Jessie är lite suris, men hon kanske bara mår dåligt.
Idag kom Susanne och klippte mitt hår igen, det blev precis så som jag ville ha det, hon är så duktig så :) sen grillade vi hamburgare och nu kom jag, Tobbe och Marcus nyss in, vi va ute ett tag. Ska spela kort eller se på film eller nåt sånt nu. Vi hörs hörni :*


FREDAG

Halloj, nu sitter jag här igen, det är inte ofta jag skriver på morgonen men ja, nu hade jag ändå datorn på så det är väl lika bra. Idag är det fredag och det är såå superduperskönt! Behövs verkligen en helg nu!      Den förbannade hemtentan ligger här bredvid mig, färgen tog slut mitt i utskrivningen så alla bilder är skitdåliga, helvete. Den är iallafall klar och jag ska lämna in den idag! Efter skolan så kommer bebisarna hit, gissa vem som är glad!? :D<3


090407

Halloj! Det är inte ofta jag är hemma såhär tidigt, tänkte jag säga. Men det är det ju(!?). Nationella eng gick åt helvete typ men det är de enda vi gjorde, sen hade vi snabb mentorstid bara sen fick vi gå hem. anyway, jag sitter här med monster nu, en grön, för att orka liksom hehe :] Jag ska skriva klart fråga åtta på tentan och sen skicka den till Micke eller Sara.
>bloglovin fungerar inte just nu, så det blir senare - till er som använder det.

Nämen fokus Therese! Nu ska jag bli klar med tentan weihoo! :D


Det har blivit mycket sånt här idag!

090406

Störd dag i skolan. Som alltid på onsdagar. Jag kom till skolan vid halv tio, men lektionen blev inställd. satt och dödade tid tills 12 då jag & Manda gick till gympan för att leta efter Jocke. Han va inte där. Då fick vi håltimme i två timmar till sen kom Micke och tog hand om oss. Sen gick jag hem. Nu blir det kebab. Oj vad gott.




update 23.05 , nu ska jag sova :)  ger er en fin bild bara. Imorn är det tidig start + studeibesök + nationellt prov osv osv.


090405

Hello. Behöver inte säga nåt om skoldagen för den va så vanlig som den bara kan bli. Naturprovet (läxförhör?) gick inte bra. Åkte hem till pappa efter skolan och mötte upp Tobbe, hämtade lite grejer sen åkte vi till mamma så ja, nu sitter jag här med Oska bredvid mig i soffan och jag borde väl plugga. Ska skriva en massa idag ifall datorn inte stängs av hela tiden. Baibai.


want it so bad ;p haha nemen nya skivan kommer äga! :D

morn

Godmorgon! Tisdag morgon är ganska vanlig. Och det är bra. Ska hinner egentligen inte skriva nu för ska springa ner till tåget strax. Jag gick upp extra tidigt för att hinna packa men ångrade mig och åker hem efter skolan och packar istället, det blir mindre stress så :) Ha en bra dag :*

090504

Well, nu vänder det! Japp, allt vänder vafan. allt som vart skit blir bra och jag är på sånt jävla bra humör nu. Först kommer älsklingsbror och ger mig 70:- bara sådär =D sen ringer de och undrar ifall jag kan ha bebisarna hos mig i två veckor och de e klart som fan att jag kan de! Och sen när jag är som gladast som kommer pricken över i:et eller va man nu säger, hemtentan skjuts upp! Shit det här är toppen! Inge mer stress! Jag ska göra klart fråga sju och åtta sen är jag i stort sett klar! Ojoj, det vände verkligen där. Nu jävlar! :D


090503

Halloj! Vet ni vad!? Ne, nu ska jag inte låta varken saker eller människor deppa mig mer! Nu tänker jag bli glad som aldrig förr för snart är det sommarlov! Tänkte bara säga det lite snabbt, och sen vad som hänt idag. hm, jag och tobbe spontanåkte till grönan bara för att de va så lite folk :)
Tack för kommentarer och mail! Jag blir jätteglad ska ni veta! Hinner inte svara på kommentarerna nu för de blir så konstigt när ni (sandra och bea haha) kommenterar så mycket för jag vet inte hur jag ska svara på allt liksom x] aja, ni som mailar får iaf svar snabbare, iofs roligare med kommentarer men ja, nu väntar sängen vetni, jag tänkte sitta upp och sova inatt och se ifall de hjälper heh. cya :*

bild på mig och sandra bara för att det inte finns mycket annat i arkivet :o
-det är okej att mobba min arm för den är cp (y)

Middag?

Och så sitter man här ensam, men det har jag själv valt så det gör detsamma. Grannarna börjar göra god mat och det känns på långa vägar, själv sitter man och ser på Big Mommas House på kanal5, och den har man ju bara sett några hundra miljarder gånger. Middag? Ja, nåt får det väl bli, funderar på att springa ner till mcdonalds elr nåt. Nej nu vet jag, jag ska göra pommes, och se vad som finns som jag kan göra till det, annars blir det väl som på bilden. Mums.


Skitöra!

Jag vill verkligen att mitt öra ska sluta göra ont nu! Jag vill ha tillbaka hörseln nu nu nu! Och för att inte det här inlägget ska bli så negativt, eftersom att jag verkligen kämpar för att inte bli deppig, så kan jag ju skriva allt positiv med att ha skadat öra haha. 
-Jag slipper höra snitsnack, och det är väldigt skönt att slippa.
-Jag ligger inte och irriterar mig på den droppande kranen hela nätterna, för jag hör den inte
-Jag vaknar inte så fort någon ringer = sovmorgon
-Jag vaknar inte när någon annan här går upp och sätter på tvn = sovmorgon
-Jag vaknar knappt av alarmet då det är dags att gå upp = ofrivillig sovmorgon

Nackdelarna är musiken då, jag hatar att bara höra ur en hörlur tillexempel. och att jag måste upprepa ordet "va!?" hela tiden. och ibland känns det som tusen nålar som sticker in i trumhinnan, inte kul.



{tack Tobbe och Sandra, ni är äkta <3}
(även fast jag tar upp större delen av bilden mohaha, hittade ingen annan på oss alla tre just nu)

090502

Försöker må bra en dag som denna. Pappa och Tobbe åkte iväg precis när jag vaknade typ, har suttit och skrivit på hemtentan sen dess. Följde med mamma en sväng ner till tanto bara för att, trevligt <3 men nu sitter jag här igen och försöker skriva på hemtentan. Den är inte lätt. Jag är inte på bra humör atm. Passande bild faktiskt. Känns sådär nu typ. Fuck allt!


Anette or Tarja?

Här är en bild som jag gjorde lite snabbt nyss, tänkte trycka den på baksidan av en t-shirt. Fråga inte varför egentligen men iaf. Lite kul kanske. Eller så skiter jag i det. Whatever..


nu ska jag duscha med nytt shampo, och om det fungerar bra så berättar jag mer om det sen.
sen måste jag göra ännu mer hemtenta.. den tar aldrig slut.

090501

Nu ska jag iallafall försöka mig på ett blogginlägg. Jag måste ju börja med att tacka för supersnälla kommentarer och sånt, men ni behöver verkligen inte bli 'oroliga' bara för att jag inte bloggar på en dag? Jag menar, bara för att ni är vana vid det så behöver det inte bli så, just nu finns det inte mycket ork från min sida. >Idag har det inte hänt mycket, mår fortfarande dåligt.. orkar inte med huvudvärk och såna här deppfall. Men ja, nu vet ni att jag lever iaf.

Allas vår allas vår allas vår allas vår thåström! <3