lampor?

Jag känner mig väldigt trött men det känns ändå som att jag har massor kvar att göra innan jag kan lägga mig, fast på något vis så känns det som att jag borde uppdatera lite oxå..
Nu har det kommit upp lite ljusstakar i mitt rum (och hela vårt hus!) och det blir ju så mysigt, har även en liten gullig tomtelampa som står i mitt fönster. Oj va många lampor jag har i mitt rum ;o de e ju helt sjukt! Mitt rum är väl minsta möjliga - det får plats med säng, garderob och skrivbord. Sen får det inte plats med så mkt mer! och hur många lampor har jag inte på denna lilla yta? Jo, en taklampa, en sänglampa, en skrivbordslampa, en lavalampa och nu också två i fönstret. Och så ligger det en lampa på mitt skrivbord som e påväg att sättas upp. Om jag släcker allt, och bara har tändt i taket? - de räcker. Men ljus e fint :) Ojoj, snacka om sidospår.
Nu ska jag bädda rent i sängen, lägga mig o plugga alternativt somna. Gonatt.

tänk o kunna rita såhär fint asså åhoahh,
man ser ju direkt vem de ska va! ;)


igeen..

Ja, nu vaknar jag till liv. Blev väldigt sugen på en feting promenad..de börjar bli mörkt ute också.
Men först: Nightwish. Nightwish är såå så bra, och de måste vara tionde gången jag lägger ut den här videon här, men den är så jävla bra! Om ni inte har sett den så tvingar jag er till det nu. Bättre låt får man leta efter, men hittar aldrig.
Om jag skulle säga att jag lyssnar på Amaranth minst en gång om dagen så skulle jag inte överdriva, jag tröttnar helt enkelt inte. Den har allt som en bra låt ska ha.
Nightwish - Amaranth

Don't you understand that I need your scream!?!

Varför ska ipoden alltid dö när man behöver den som mest? Aa, de e väl bara till att sätta på laddning. Jo, eftersom att min ipod dog så fick jag lyssna på min gamla mp3 och vad hittar man i den om inte en rätt gammal låt med fina Dope Stars Inc  =D

De coola med den här låten är att dom fått in lite "hejarklacks-känsla". Visst? såå sätt igång videon om ni inte vill missa något bra, lyssna och  "bang your head" =D



Dope Stars Inc - Bang Your Head

LÖRDAGSkväll

Haha, jag fick sån jäkla lust att läsa om musik, så jag åkte runt i olika affärer å letade efter KERRANG (hittade bara SRM men de e väl onödigt att köpa lösnumret när jag nu, tack vare Bea Stanley, prenumererar på den) men den fanns ingenstans :( så jag fick köpa en tidning som jag vart fast vid ett bra tag, fast för länge sedan. Nämligen OKEJ. Men som sagt, man tar väl de som de buds på ;) Tidningen var väl inte direkt de nyaste numret, men det innehöll en del om poodles och KISS så jag e nöjd! Innehöll även en poster på ingen mindre än Johan Palm, & i'm not one of his fans.. så jag tänkte först ge affischen till min gode vän Sandra, because she really loves him!, men sen kom jag på att de kanske e kul att ha den bara för att retas me henne ;P I'M EVIL MOHAHA =D  näärå du kan få den Sanon, men nu säger tobbe att han vill ha den.. Detta blir ett mysterium. Jag vill i vilket fall som helst inte ha den! Ni får helt enkelt slåss om den ;P

 btw så tycker jag att ni kan kolla in sandras blogg! sanon <--click <3
som sagt, jag tror bannemig jag kännt henne längst av alla mina kompisar eller iallafall lika länge som min kära vän Lolisosa <3 ;D



Nostalgidag

Hallå! Nu är klockan liksom ja lite över två och jag har redan vart ute!? det är liksom nu jag brukar vakna till liv på helger xD Jag o Lisa va å "förnyade" lite minnen, de va kul! den där lisa får mig på så bra humör liksom! Glömde bort att jag va sjuk ;o När jag va på väg hem så mötte jag bror för han hade inga nycklar o de va ingen hemma.. Nu har jag spelat lite xbox (hehe) och jag å tobbe ska strax se film.. senare idag ska jag åka tillbaka till mamma, de känns bättre å va där när man e sjuk :) vet inte varför...


GE MIG HALSTABLETT

Okejråå, ett inlägg till innan jag lägger mig. Yes jag tänker lägga mig typ nu för jag mår verkligen inte bra och jag vill verkligen ha kul imorn, och kanske minnas ett eller annat skoj.

Det som jag var så förbannad på tidigare idag är nästan upplöst nu, tobbe polisanmälde så det ska nog lösa sig.. men man blir ju arg!!

Ja, dagens stjärna går till Green Day som
  inte gör illa mig med någon låt alls ;)


Green Day - Holiday

FYFAAN va arg jag blir!!! :'( :@


Nu ska jag ta en promenad till bussen,
 hoppas huvudet blir bättre av lite luft?


Caesars Palace - Jerk It Out

JÄVLA IDIOTER!!!


Nu är jag så arg så jag glömmer bort huvudvärken! Fyfan för folk som er! Fan vilken dålig stil asså! POLISANMÄLNING NÄSTA!! FYYFAAN :'@

Vet inte om jag ska gråta eller skrika.  HATAR DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


What a headache!?

Jag vet inte hur jag ska börja, jag har sån jävla huvudvärk så det är inte sant! Idag är det första gången som jag sjukanmälde mig utan att få skuldkänslor, under hela min skoltid!! Och det är första gången jag sjukar mig pga sjukdom under hela min gymnasietid. Jag va uppe nån timme imorse vid 7 -8 tiden.. men jag orkade knappt röra mig! asså de känns som att man inte har någon balans alls? Går runt o vinglar och håller i huvudet för att inte ramla. Jag somnade på soffan direkt efter jakobs rappattack, för de vill man ju inte missa.. Sen vaknade jag - ringde praktikplatsen, och la mig i min säng. Somna direkt.
Och nu då? Nu sitter man här och skriver skit  som vanligt när jag loggar in på bloggen xD Nejmen, jag hoppas att huvudvärken släpper lite snart så jag orkar åka in till pappa. Äter nog jordens godaste mandarin just nu! och dricker  ett stort, stort glas vanilj-te!

världens värsta huvudvärk..
or maybe, it's just a little bit of Kicken in my head - druming to hard!

senare..

Ohja! Jag är på bra humör igen! Back on track, eller nåt!! Just nu i denna sekund sitter jag och överväger att lägga mig, mår verkligen inge bra - tror de blir till att vara förkyld.. allt emellan halsen till näsan känns helt igentäckt typ.. och mitt huvud - känns som de ska sprängas, eller typ svimma. Är det inte ens liite bättre imorgon när jag vaknar blir det -sjukskrivning- på mig. Åh jag vill inte missa en till dag, gör mig frisk - nu när jag ändå e på bra humör!

Även om jag blir sjuk så tänker jag stå ut och jag kommer inte avboka Lisa & Tobbe i helgen - hur sjuk jag än må vara!! <3

Det Är Inte Fredag Idag!!!

Tjoholahopp! Nu fungerar det här iaf? Shit va de krånglar och segar när man har så fullt minne på datorn.. Nåjo, nu ska jag va glad o positiv. Ska försöka iallafall.. Ja, jag kom hem vid sex-tiden idag för jag tog lite sovmorgon så slutade senare och jag hann bara starta datorn - bli förbannad på den - och stänga av den, så kom mamma och bror med kebab ;D guu va glad jag blev! Jag har inte ätit riktig kebab på sketalänge! Har bara gjort sån där hemmagjord och de blir ju aldrig lika gott! MUMMMMMMMMS!!!
De enda som jag e arg på just nu är datorn som verkligen vill jävlas med mig, och på mig själv eftersom jag typ inte pluggat något under praktiken, vi ha en del läxor å sånt..men de värsta är dramagrejen som ska va inlämnad så fort som möjligt..shiit.. sen svenskaboken & recension + jämförning av boken/filmen.. Holy my.. skulle verkigen behöva plugga nu, men bror är ju här så de blir troligen film x]




Con Amore <3

Aha, hemma. Haha Bea sa åt alla på skarpen sen har ni slutat me konversationer, tack stanley =D
Ja, idag började jag 6.30.. gick hemifrån vid sextiden.. o de va rätt mysigt! då hade inte folket häromkring vaknat liksom.. man såg några grannar gå runt med morgonrockar å sånt, värsta julkänslan! Sen att de e mörkt när man går.. de gör ju också själva saken ännu mysigare
Nu har jag slagit mig ner i soffan med datorn och lite choklad, kan inte bestämma mig mellan film, spel elr läxor.. knepigt sånt där..
aja.. jobbar för fullt me att skjuta upp humörmätarn *vara i simsvärlden*

Take care now, byebye then  :*


Music the great communication

Shit vilken kass dag. Helt hopplös. Orkar inte ens skriva. Verkligen förjävlig.
Tobbe försökte få mig gladare genom att dra med mig ut i snön o skojsa, ja.. de höll ett tag sen kom alla sura miner tillbaka. Såhär dåligt har inte en dag gått för mig på länge, och då får jag ganska ofta dåliga dagar.

Visst, det börjar bli bättre nu.. nu ska jag lägga mig faktist.. ska upp superdupertidigt. 05.00.

Music <3

bye



OM JAG INTE FÅR TAG PÅ NÅGON SOM KAN SPOLA TILLBAKA TIDEN NU SÅ DÖR JAG. JAG MENAR ALLVAR OCH ÄR HELT SERIÖS NU. DÖDA MIG SNÄLLA!

Har slagits nu så jag har ont i händerna fan. Jag som skulle komma hem och vara glad, och dricka varm boy. Fan. Fan fan fan!


Hejdå!

Can't Stop

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED
Ge mig bara. Högsta volym. Nej högre! HÖGREEEEEE!!!!

btw så tar videon till den här låten alla priser som går att ta.
 Speciellt mitt egna pris.  "konstigaste videon ever".





Min blogg är inte längre en blogg,utan det börjar luta
mer åt konversationer - only!
Don't know how to feel about that  ;|
Visserligen bidrar jag en del ;)

värme tack!

Hallo. Jag kom precis hem..eller nej jag har vart hemma ett tag men jag kom precis in. Eftersom att jag kom först hem så har vi som en liten oskriven regel att den som gör de - ska skotta snö. En av alla miljarder nackdelar med att bo i hus med tomt!
Eftersom att jag inte hittade mina "moon-boots" (skitfula btw) så fick jag ta mina vanliga skor idag. Jag ska inte klaga på att jag har ont i fötterna, för jag har inte ens någon känsel xD
Nu ska jag flytta in i torkskåpet. Nejmen seriöst - gosig fleecefilt och varm o'boy! <3

Magnus Rosén, som tur va fick dom en grym ersättare ;D


Jag Hatar Att Behöva Komma På Rubriker

Hallo! öhm..söndag.. öm... ångest... NOT.
Fatta va skönt det är utan söndagsångest! Shit, jag nästan längtar tills imorn ju! Imorn börjar jag åtta vilket innebär att jag slutar tre, de e skönt! men ändå så  är det mörkt när man kommer hem ._. så segt! Oj va jag känner att jag gör mycket utropstecken nu! hehe.. Det behövs!
Jag har en ganska konstig känsla i magen just nu, eller i hela kroppen rättare sagt. Det är som att min kropp inte bestämt sig om jag ska må bra eller dåligt. Det är den dära vågen liksom.. man sitter på mitten och kommer snart ramla åt något håll. Äsch, jag kastar mig nu åt må-bra hållet för depp och sura miner har jag fått nog av!
Jag skulle ju köpa en extern hårddisk i helgen med det blev inte av..hmm.. Har typ inget minne kvar alls på datorn nu..

Jag och tobbe ska nog se film nu, eller om det blir guitar hero hehe ;]   eller sims! varför inte, haha senast jag spela de va nog me lajsa xD men jag pallar inte utan fuskrutan xP  Men JAA nu kom jag på värsta grejen! Jag kan ju avinstallera the sims eftersom att jag aldrig spelar! Jag är ett geni!

This Is My Holy Mama Love

LÖRD(regen)AG

Ja, men jag ska väl försöka ett tag till. Idag vaknade jag vid 10- tiden (vääldigt tidigt för att vara mig!) och satte mig ett tag vid tv:n, sen började jag bråka med bror och fick sån jävla huvudvärk så jag la mig en stund i min säng och vips så hade jag sovit bort två timmar xP
Sen har jag inte gjort så mycket idag, handlat gott o så.. nu håller jag på att se fimen Mirrors för tredje gången..hm.. de e inte så att jag tycker att den e jättbra, men först såg jag den me marcus, sen igår med tobbe och nu skulle tobbe o pappa se o jag själv har inget bättre för mig. Lite överdiven är den ju men det är ju ändå så att man alltid lägger märke till något nytt hehe.. 
Ne nu ska jag sno åt mig en chipspåse, en cola o massa kuddar o hoppa upp i soffan hos familjen gaH


Men Fredag Är Skönt

Godkväll! Dålig uppdatering jag vet, men har inte orkat ;( Idag fick jag gå hem lite tidigare, men det gör nog inte så mkt eftersom att jag jobbar in det på raster och efter jobbet. Guuuuud va skönt med helg, känns som att de va typ igår jag skrev det förra gången men de va tydligen en vecka sen ;o 
Jag får lust att lägga ner bloggen, senaste inläggen är bara skräp. Jag tappar liksom "blogg-suget". Kanske räcker med en liten pause bara.. 
 ;/

FUCK OFF AND DIE!!

Jag va där. Linda va me. Jag vill tillbaka.


btw, videon får mig att tänka på "mirrors".. jag är lättskrämd ;o

SHIT vad kvällarna bara SPRINGER ifrån mig ;O

De va en kul dag idag igen och jag har liksom kommit in i deras schema och rutiner, good. Här sitter man ensam som vanligt på torsdagar (?) och kommer inte på något att göra. Känns konstigt att sitta ingömd på sitt rum när man e ensam hemma så sitter nu i soffan. Är jättenöjd me mina nya väggar men har inte fått upp ngn tyg-affisch än, kan ju inte välja ;o jag fick UPs nya låt av emil igår och den är skiitbra!! ska höra me honom om de e okej att ja lägger upp den hära x] och nu vill jag att inte täzz dampar bland kommentarerna. Jag vet va jag gör, right!? x]


TACK BEA!!

Bea, mrs Stanley, fick mig att börja leta efter mitt spanskalexikon men jag hittar istället MINA NÅLAR som har vart väldigt efterlängtade eftersom att jag inte kunnat sätta upp min älskade affisch som jag köpte av Kicken!  Så nu sitter det fyra stycken vita skyddsänglar över min säng, ohh så fina :*



och vad ser man om man kollar nere i vänstra
hörnet om inte självaste Kickens autograf!! :* <3




Nu när jag äntligen kan sätta upp grejer på väggarna så tänker jag sätta upp en av mina tygbilder. Problemet är vilken? Jag har tre stycken men dom är 110 x 80 cm så jag får bara plats med en, högst två.  Nå, hjälp mig nu!!

Kiss - Destroyer.
Kiss - huvuden.
The Doors - Jim Morrison.





Synd att jag inte kan ha alla tre längre, dom e som sagt över en meter långa och en halv meter breda. Nu väntar tv:n, cyaa :*

onsdag!? shit va dagarna går fort..

Yes, skitskön dag idag och jag stannade tillome kvar extra på "jobbet" eftersom att jag aldrig kan motstå när dom tar fram fotbollsspelet ;3 åå asså mellanstadie! ni vet, man står på varsin sida och har fyra stänger var o DET ÄR SKITKUL och väcker en massa minnen xD

Nu är jag i behov av att få tag på tobbe som inte svarar när man ringer nånstans :s

bäst att inte lägga upp någon bild heller, blir bara konstigheter ;s

PunKt

Marcus lurar i mig en skräckfilm sen drar han och lämnar mig och huset ensamma. Great!  Mohaa x] Någon som sätt Mirrors? ;o feting läskig, knappt så man vågar gå förbi speglar efteråt ;/ jaja, bra va den iaf ;D
Nu görs det iordning för fika här mums! Jocke och Sandra kommer :) hörs senare kanske :*

fick faktist lov av Emil att lägga ut den här bilden på Simon :)  :*

Are You Dead Yet?

Ännu mer COB blir det. Kan inte låta bli. Så jävla bra.





minne

Jag måste verkligen köpa en extern hårddisk. Eller en miljon skivor så jag kan bränna ut all musik och filmer?  Shit va mycket skräp jag har på datorn, seriöst. Usch.

Fritids idag va kul. Men oj va trött jag är. Känns som att jag bara gäspar hela tiden ;o Jag måste måste måste lägga mig i tid ikväll.

Nu ska jag sortera/radera grejer på datorn. Jises.

GooooNaTT

Sådär. Jag och Marcus såg några avsnitt av Hjälp! haha. Nu väntar sängen och drömmarna. Förresten, jag tänker nog börja me den där drömboken iaf, kul att läsa om nåt år kankse :)

Verkligen dags att dammsuga tangensbordet. Usch.


1408

Någon som sett filmen 1408?    - skitbra. Den hamnar lätt på topp 10listan över bästa filmer! Jises! Shit, jag är fortfarande nervösfan ;o ujuj.

Idag är det söndag och jag har ingen söndagsångest? Är det inte sjukt!? Haha, det ska bli kul att träffa alla barn igen!
Idag har jag också kommit på en idé, som kanske gör så att jag kommer må lite bättre.

Återuppliva en mellanstadiedröm?        Yes I will.................



sontag

Godmorgon, säger man väl kahaha. Idag kommer Tobbe hem! o jag måste se till att plugga .___.  Ha en bra söndag, själv ska jag försöka med det också ;D



Fick en stor fet chock av bilden jag tänkte sätta under här, så det glömmer vi väl. Måste ta reda på mer om det här.
Jag har missat en del kan man lungt säga.

Vetgirig

Gick in på sidan som Bea tipsade om och oj vad man lär sig grejer!  Gjorde ett test om oth, och ja..det är bara att erkänna - jag är nog nörd på de. Men vadå, de e en jäkligt grym serie.



Jag hade tre fel (varav två stavfel) och fick 94%. Ja, jag är nörd.

Gör testet och slå mig!! ;o   -  Tryck Här! 

drömbok

Oj vad jag drömmer på nätterna nu på sista tiden! Eller asså kommer ihåg drömmarna. Underbara.
Jag vill inte glömma dom, så jag funderar på att börja skriva ner? eller är det fånigt?
Äsch, jag får se! Nu ska vi handla lite här och sen ska jag ta undan posten hos moffs för han är bortrest den lyxosten ;)

Ha en fin dag! :)  det är ju lördaag ;D


Uuuuääähggrrrmmmppphhhhh

...rubriken beskriver bara min magkänsla inför det här inlägget. Fast med ord.

Nu va jag tvungen att uppdatera - sen lägga undan datorn. Jag lovar.....inte!     Men herregud e verkligen rätt ord för idag..! Det började på "jobbet" där alla barn va jättesnälla mot mig och sådär mysigt kramiga ni vet? Aa, även fast de va rörigt ;s

Ja, sen när jag kommer av tåget och gick på vår gata här så går jag (som vanligt när jag e här hos pappa) förbi hotellet som Moto Boy bodde på när han va här i somras (gissa vem som blir lycklig av att bara se de hotellet? Fattar ni!? på min gata! Asså max en sekund ifrån min port - bodde OSKAR<3) . Ja iallafall så hade jag fullt upp me att kolla in på hotellet o bara tänka lite allmänt o minnas när jag sprang på Moto Boy och tappa all ketchup. iallafall så bröts mitt kollande av att jag råka gå in i en kille som stod och väntade på bussen, han stog vänd me ryggen mot mig (han måste ha blivit skräckslagen btw..) och jag fick allvarligt hjärtklappning!!! Som på filmer - jag svär! Man bara stannar och trycker på nån pause-knapp och bakgrunden blir rosa moln och man bara exploderar inombords. Jag var helt säker på att det var just Oskar (moto boy för er som har dålig musiksmak och inte fattar att de e samma person -.-). Likadan jacka, byxor, skor, väska, hårfärg, hatt/mössa och frisyr bakifrån! Och jag tänkte "oh nej, nu dör jag!"  Då vänder han sig om i slowmotion och sådär lite suddigt nivet.

ALLT va likt honom! ögon, näsa, mun(!), ögonbryn, örontipp, blick, ögonfärg och de där ansiktuttrycket, som bara motoboy kan göra!
Då kändes det fortfarande (det hade ju gått flera år i slowmotion-världen!) som att jag skulle sjunka genom jorden och all lava och sen ut på andra sidan.

De va inte han.. Va skulle han göra vid min busshållplats!?  precis, du drömmer therese. Det försökte jag intala mig själv men jag kunde inte övertyga mig. De var så likt. Jag kunde inte gå därifrån så jag satte mig på busshållplatsbänken medan han ställde sig mot vindskyddet.

Sen sms:ade pappa mig o undrade om jag ville följa me till garaget o hämta hem bilen över natten, och jag satt ju redan vid busshållplatsen så varför inte!? :P   Såklart går jag och Moto Boy-kopian på samma buss (vilket inte var så otippat pga att bara går två bussar där..). Han tar den sista sittplatsen och jag ställer mig vid mittendörrarna. Han går av på Erstagatan och jag står kvar. End of story.

Och nu kommer lisa och påminner om en massa lekar vi gjorde på fritids, väldigt trevligt... eller nåt!! Mohaha det är och förblir (hoppas jag xP) HEMLIGSTÄMPLAT DOKUMENT!

och det i sin tur påminner mig om det bästa "grotesco-avsnittet". Det här börjar spår ur. Godnatt.

Moto Boy får avsluta med en fin pose ;)

Fredag

Fredag. Åhh fredag. Känns väldigt väldigt väldigt skönt med fredag! Det känns verkligen som att jag behöver sova massor i helgen, och så ska det bli oxå! Vet ni va jag ska göra nu? Jo, jag ska ta på mig mjukis-byxor. Lyssna på de här då; mjukisbyxor, stor tröja, varma mysiga sockor och en hel fredagskväll framför sig. Seriöst, det finns inget bättre!?
Jag tror inte det blir någe mer bloggande idag. Jag tänkte försöka hålla mig ifrån datorn så mycket som möjligt. Nu ska jag laga mat o sen gosa ner mig i soffan framför film alternativt idol. Godnatt! :)


UnderbarUnderbarUnderbarUnderbarUnderbar   <3

Min dag i ord

Sådär, nu kom jag preciis hem! Min dag med barnen har vart ungefär såhär: Jag kom till "skolan" och dom hade rast, sen följde ja med till deras gympalektion där det blev fotboll, och jag fick hoppa in som målis i det ena tjejlaget eftersom att dom va en mindre ;P *självmål yeey* ;D Sen gick vi till fritids och jag spelade finns i sjön med några killar som var i behov av att lugna ner sig ;) sen så blev de lunch och efter de "tystläsning". Jag läste en bok om planeter och fick en väldigt stor lust att åka till månen! helt seriöst!? Jaa, o efter det lite matte (lågstadiematte = skitkul!). Sen spelade  jag bamsespelet med några och efter mellis spelade vi othello igen :) så fick jag lära mig att vika en stjärna av papper ;D  *alltid velat* maha
Jag slutade egentligen tre idag men stannade kvar en timme o lekte me lego me två urgulliga små krabater ;D såå nu kom jag, som sagt, precis hem och ska snart börja med middag - till mig själv. Sitter i soffan o ser på GAMLA AVSNITT av oth, hehe..dom som man liksom kan utantill ;o men jag kan inte byta kanal för de hakar typ upp sig ;s
 
Och som vanligt när man e ensam så hör man mysko ljud utifrån...


Nänu ska jag slå igång guitar hero! Haét bra!!


glad o positiv vare jaa..

Tjenixen! Ja, så va de det här med glad och positiv som jag skulle vara. Lyckats ganska bra idag! men vaff, jag kan bättre.
"jobb-dagen" idag har inte vart ett dugg jobbig? Jag menar..hur jobbigt är det att gå en promenad med trevliga barn på morgonen och sen vara med när dom lär sig +2 och -2 och lyssna på högläsning? och sen spela fyra i rad och othello i timmar! =D  det är bara kul.

Nu tänker jag hälla ett glas med vatten över tangentbordet, och framförallt den här plattan som man har på bärbara istället för mus *tappa ord*.  Den gör mig galen!



Missing Axl  </3

Billy Talent! <3

Sådär, nu håller jag på att ladda över Billy Talents tre album från datorn till mobilen! snacka om *glad*     Det är bara två låtar som inte fungerar, Sympathy och Try Honesty. Men jag ser till att klara mig utan :) ska ändra formatet på dom så fort jag orkar.
Jag snackade om att COB är gåshud, men det är ingenting jämfört med Billy Talent, ingenting!

Det här är så bra så det är obeskrivbart (?) i min värld, det är bara som att hela min hjärna o hela mitt hjärta bara lindas in i liksom rosa fluff och allt stannar upp och man hör bara Benjamin Kowalewicz röst som passar så jävla bra till deras sound. Och gitarr/bas, guud..jag blir lycklig bara av att tänka på hur låten går. Shit.


Billy Talent - Fallen Leaves (live)

Motoskar

Vanlig kväll. Jag sitter me ångest och väntar på att klockan ska bli 21.55. Tobbe sitter på min sängkant och "spelar gitarr" så himlans fint. Ingen rolig på msn. Orkar inte läsa klart svenskaboken. Mår illa av 4 minuters-kola lukten. Nu ska jag överrösta tobbes gitarrklink med oskars, gosh he's goood ;$


I Love It Loud

Nå, rubriken säger allt!!                      oh puss på Stanleys kläder :*



Bara 24 dagar kvar..

Jaha, va ska man skriva!?  Jag kom till praktiken klockan 8 och alla e sådär jättetrevliga som dom är när det kommer nån ny, visade mig runt o sådär. Sen bestämde vi tider och sånt.. o de va meningen att jag skulle va där till 15.00. Nå, gissa när jag gick hem!? 9.30! Jag orkade helt enkelt inte, mår inte bra. Nu ska jag sova, och drömma.
Önska mig lycka till tills imorgon, jag kommer behöva det.  Bara 24 dagar kvar.


typ hundrade gången jag lägger upp den här bilden,
 men jag älskar den.
Jim Morrison


rädda mig nu



Billy Talent


men kicken skickade en glad gubbe till mig idag -->  :)
det gjorde min dag och det kan jag leva på i år. Tack




KlumP ._.

Jag måste ha jordens äckligaste ångest just nu. Det bara kryper i magen på mig. Praktiken börjar imorgon och ska hålla på eeenda tills jollovet. 5 jävla veckor! Mer än en månad. Usch.. Jag vill inte, jag vill inte JAG VILL INTE.
Jag kallar klump-klubben till ett extra klump-i-magen möte idag. Jag måste få prata med någon och det är nu. Varken Lisa eller Bea syns till på msn så jag roffar åt mig älsklingkusin Linda.
Men seriöst nu (inte alls menat så att de över är oseriöst ;P), jag kommer inte klara det här. Någon som kan spola fram tiden 5 veckor snälla!? Snälla!?!? Det känns tillochmed jobbigare än vad det gjorde innan förra praktiken. Jag vill inte. Jag känner mig sjuk, feber - vad som helst!
GÖR SÅ ATT JAG BLIR SJUK I FEM VECKORS TID.

MUUU.........................(sik)

Musik, musik musik musik. Hela min dag har bara vart av musik och det är väl förklaringen till listan jag lägger upp.


"13 frågor om din musik"

1. Musikstil? 
 - Rock, allt från hårdrock till metal ;s
2. Topp tre bästa band?
 - Poodles, Sugarcult och Billy Talent. Självklara val.
3. Favorit artist?
 - Moto Boy, oxå rätt självklart <3
4. Artist/Band du vet mest om?
  - hm, de måste nog vara Poodles.
5. Bästa musikupplevelse?
 - Jag längst fram intill scenen. Kamera i handen. Moto Boy på scenen. Men också Poodles såklart.
6. Näst bästa musikupplevelse?
 - Hammerfall i somras måste de va, vilken stämning asså!
7. Band/artister du sett live?
 - Poodles, Moto Boy, Hammerfall, Lillasyster, Backyard Babies, The Hives, (och i stort sett alla som vart med på "sommarkrysset", bl.a.  Martin Stenmarck, Robert Wells, Jason Mraz, Noice, Linda Bengtzing, EMD, Rednex, Carl Einar Häckner, Nordman, Brolle, Alcazar, Amy Diamond, Lady GaGa, Rongedal, Caracola, Dilba)
8. Band du inte sett, men vill se live?
 - Billy Talent, Alesana och Nightwish   KISS
9. Vilken låt har finast låttext?
 - Pretty Girl med Sugarcult. Feed me with a kiss med MotoBoy och Flesh & Blood med Poodles. Tvinga mig inte att välja.
10. Artist/band du lyssnat längst på?
 - Är uppväxt med Uggla såå..och Melody Club som hängt med sen mellanstadiet.
11. Favorit från idol ever?
 - Sebastian Karlsson, solklart bäst!
12. Bästa låt någonsin?
 - En fråga som jag aldrig kommer att svara på..
13. Band som andra kopplar ihop dig med?
 - Kiss och Guns n' Roses =D

UönkHwoThuB

Lördagkväll och jag har redan söndagsångest. Extra söndagsångest eftersom att det inte kommer bli vilken måndag som helst utan början på en fem veckors lång praktik. Jag hjälpte just tobbe att göra en blogg, kul. Och så det här helvetes jävla fucking äckliga fula idiotiska helt jävla onödiga CiD. Det blir bara mer och mer och jag får liksom hat-kramper så fort jag ser de AHHHH. Det är verkligen inte menat att jag ska sitta vid datorn mer nu för allt blir verkligen fel. Godnatt.




update;

åh, nu lyckades jag trassla till det ännu mer bland kategorierna -.-

FOB

behövs det sägas nåt?   nää


Fall Out Boy - Beat It

blogg

Verkligen kul att jag fått så många att börja blogga! och det blir bara fler och fler ;) Alltid kul att hjälpa till ju!
Jag följer ganska mångas bloggar, men jag har inte orkat hänga med i några dagar nu..så min kväll är planerad - komma ikapp! ska bara se klart family guy xP  cya

Flera kick men bara en KICKEN <3

imorse vaknade jag av att tobbe satt i soffan  o såg på "vakna med the voice", som faktist är riktigt kul även fast den mesta musiken är blä. Iaf så vaknade jag av att dom pressenterade KICKEN och jag for väl upp! satt o kollade på kicken o missade tåget ._. Han e kul ju :) bääst, synd bara att vissa försöker förstöra men vafaan ;|


Tobbe hade kul med våra nya mobiler ;D

Ha inte så högt ljud på kanske, det e sånt där bakgrundssurr ;s




*heelt sluut*

Klockan e bara lite över två och jag e hemma! :D Vi fick sluta tidigare från draman ;) Nu ska jag verkligen viiiiiila eftersom att vissa verkligen tar slut på mina krafter :P:P shit ;o


Dennis Lee

plugg

sena inlägg börjar bli något utan min grej, men jag oorkar inte dra igång datorn när jag kommer hem :P
Engelska prov imorgon yey, typ hundra glosor + ing-form och s´. När jag säger hundra glosor överdriver jag inte ett skit, etthundratjugofem för att vara exakt.
De va en kul dag i skolan idag faktist! På första och andra lektionen lekte vi bara typ :) sen kollade vi på obamas tal och så bestämmde vi att vi ska bowla me klassen. Så enkla dagar vi har egentligen, men såå mycket plugg hemma.

Dagens surr:

Green Day - Closing time

595

Hej gott folk! Sen uppdatering jag vet, men haha jag har haft fullt upp! Jag och tobbe va o hämtade ut varsinn gratis mobil eftersom att vi fick det med i vårt abonnemang :) jag är skiiitnöjd med nya moblien, nu ska det bara tankas in musik o lite bilder :P :D  SNYGG VAA!?!? å helt jävla gratis för mig o tobbe xD Jag tog en grå o tobbe den här blåa:



Nikki Depp

Nänu blir jag arg! Fyfan för CiD - hata!!!!!! Inte nog med att de ger mig massa irriterande reklam utan nu byter de ut sidor som jag har öppna till rekam! Här hade jag skrivit värsta långa inlägget, så bara byts det till reklam och det finns inte ens kvar i "arkiv" som det faktist brukar göra när det blir knas fast man inte sparat!
Fick tågsällskap av Isabelle både till o från skolan idag, trevligt trevligt..fast på hemvägen satt vi bara och lyssade på några bakom som höll igång en konstig dialog.

Ja, nu sitter väl de flesta i min klass o har kul i hemvisten medan jag sitter här och deppar med Nikki Sixx (och för er som inte vet vem han är så gör han ren depp-musik). Asså det blir deppmusik när jag är såhär osäker på hur jag egentligen mår. Jag kan lägga upp en video daa men var beredd på depp om ni trycker på play. Bara en liten förvarning. Jag överdriver säkert meen uuuuuuuusch!!!
Men asså, jag tycker de e rätt coolt att de gjort låt-texten(-er) av Nikki Sixx gamla dagbok (?). Man kan inte förstå hur man kan må så dåligt som han gjorde när han skrev de, man vill bara gå fram o säga "god jul" till honom (asså i den här låten..)


Sixx AM - X-mas in hell

Om man ska vara lite egoistisk så mår man ju faktist lite bra av låten. Eller man kanske mår bättre av att veta att man inte har det sämst (som man tycker att man har när man är depp) ååh nu känns det som att jag bara vill vara klar med det här inlägget sen sova elr nåt men jag slänger in en bild på Nikki Sixx också, I think he's very cool :]


back

Överdrev nog lite igår, men shit va deppig jag blev.
Ska försöka tänka positivt nu.
 Matteprov imorgon, yey.. 

-x-10<22-2x     PLEASE SOMEONE HELP MEEEEEEE :'C


I'm electric I just want to dance. I wanna be loved by you

Fyfan vad dum jag är, usch på mig! Nu stänger jag av datorn och startar den inte på hela kvällen. Jag ska duscha, plugga, städa, mysa framför film och sova. Jag mår inte bra, börjar närma sig depp. Ge mig Melody Club och Red Hot Chili Peppers nu. eller; slå mig, sparka mig, stryp mig, döda mig.


Melody Club - Electric

söööön

När jag vakna så va det frukost som gällde och sen gick jag o tobbe till parken me hundarna, sen sprang vi me dom i skogen ett braa tag, o dom tycker de e så kul :) Sen efter de har jag hjälpt pappa o tobbe att byta däck på bilen, men det gick inte såå bra för mig så jag gör nog bättre nytta härinne =P
Jag ska packa lite nu..drar mig till söder senare mot kvällen och stannar där under veckan :)


Hearts On Fire

Idag har jag inte pluggat ett skit. Jag får skylla mig själv helt enkelt..har inte orkat. Istället tog jag och tobbe en långpomenad me hundarna till parken där vi klättrade i berg och sen gick ner till stranden, det är en underbar känsla att se hur glada vovvarna blir bara av att få springa lösa i skogen elr på stranden :')
Nu är det typ -5 grader här. Trevligt trevligt. Inte. Jag och tobbe ska se på film, bra film! Jag tänker inte ens öppna matteboken idag, jag tänkte göra det imorgon när jag ska va hos pappa - han äger på matte! ;D

Idag har jag tröstat mina ångestkänslor som har kommit pga att lovet snart e slut med denna underbara låt. Tänk er själva. En lång, mörk, smal gång med skog och lite små stugor här o där som det bara sprutar värme ur på sidorna med bästa hörlurarna på huvudet och den här låten på högsta volym. Åhhh!!

ge den en chans vettja, jag kan nästan lova att du kan hänga med i refrängen!
o de e ju trots allt halloweenhelg  och videon passar nog in lite till det temat :)



Hammerfall - Hearts on fire

Lite halvt PANIK

Godmorn. Här vaknar jag med en stor klump i magen. Alla läxor och sånt skit som jag har skjutit upp och tänkt att "de gör jag på lovet". Jag har inte ens öppnat någon bok.
- Matteprov
- Kolla upp/ringa praktikplats
- Skriva rent BKF
- Skriva rent draman
- Svenska boken
- Engelska prov

Aja, idag ska jag försöka ta vara på den sista lediga dagen och vad passar inte bättre då än att se på favoritfilmer? :) Men först ska jag gå upp och ut på lunch-promenad (fast de blir morgon-promenad för mig) med hundarna, sen en smaskig frukost :D

RSS 2.0