090131

Här vaknar man o är ensam hemma. Tobbe gick till skolan idag lördag hehe, men han e ledig på måndag. Idag tänkte jag köpa en extern hårddisk, för min dator är verkligen full och otroligt seg. Behöver det verkligen..
Nu ska jag äta frukost och vakna till liv, ha en bra lördag hörni! :]


Man blir alltid glad av pengar?

Nej, men man ler lite. Det gör jag iallafall. Och jag är bra på att gömma pengar
-med flit- på vissa ställen där jag vet att jag kommer hitta dom, bli förvånad och glad. Precis nyss kollade jag igenom lite bilder på datorn och hittade bilder på min sim-self. Vilket gjorde att jag blev väldigt sugen på att spela sims. När jag hittar och öppnar fodralet ralmar det istället ut 6 stycken 20-lappar :) dock ingen sims-skiva men den klarar jag mig utan. Orkar ändå inte börja spela nu. Då blir man fast hela natten, om inte hela helgen. Ne, nu ska jag göra nåt annat kul haha. Rensa gamla datorn JIHA ._.



C0B

Okej, det här är verkligen skumt! Jag har inte ens loggat in på bloglovin (tills för några minuter sen) idag och jag har fått ca 30 nya besökare därifrån nu på eftermiddagen?
>Skitsamma, orkar inte tänka på det nu. Ger er underbar musik istället. Tänk o kunna skrika såhär :* Kan inte tänka mig en bättre start på morgonen än denna.

Children Of Bodom - Bed Of Razors underbar<33


om ni inte fick nog av bilder från videon:


haha ooo alexxxii wildchild :D<3


o varför ere nästan alltid sångaren som ska få uppmärksamhet?
WARMAN GOT THE KEYBOARD  :D

"fucking awesome man"

Förklara för mig då!?

Nu blir jag lite fundersam. Nej inte lite, väldligt mycket! Jag är borta från datorn en stund och när jag kommer tillbaka har jag fått fem kommentarer som alla handlar om samma sak? Om att prenumerera på varandra på bloglovin. Och jag fattar inte, för jag har inte ens bett om det? Jag har inte skickat ett sånt där sms där!? JAG FATTAR INTE varför det bara kom såhär just nu!?

Aja, nu ska jag försöka sluta fundera på detta och anta att det är zazt som är i farten igen, fan ta såna folk. Snälla sluta.


o här dyker cat upp helt oväntat ^^
tog bara första bästa bild :)

Freedag!

Hemma nu efter en slapp dag. Fredagar är grymt sköna om man jämför med andra dagar på vårt schema, jävligt sköna! Jag kom iaf hem för ett tag sen. haha typ 2 timmar men iaf.. ja, nu sitter tobbe o kollar på simpsons så jag antar att jag hamnar bredvid honom i soffan snart :) ni får ha en fortsatt bra fredags- eftermiddag o kväll :D

oja, de va ett jävla tjat. blir galen snart. (de rimma nästan?)

C&H

Haha, va tvungen! Har så jäkla tråkigt :P     Enjoy

Dagens:


Äldre:




så jävla söt när han här längst ner kollar sig på ryggen :) <3 aaww :D

Backyard Babies

Vet ni vad? Nu är klockan snart 20.00 och det är den 29:onde januari 2009. Vilket innebär att Backyard Babies ska börja sin spelning snart. Fy fan att jag inte är där, men jag var ju tvungen att välja byb eller mando diao och eftersom att jag redan sett byb live en gång, så prioriterade jag mando diao. Och så blir det nog lättare att få med någon till mando diao. Aja, hoppas att alla som sitter, står 'eller vad man nu gör' på Tyrol (av alla ställen mwaaah underbart <3) just nu verkligen njuter av det. Och tänk så lycklig man skulle vara.







.......................sluta sukta nu therese!
jag valde bort detta.................gaahh...

va tänkte jag med egentligen?

Läggdags


Lärorikdag idag, verkligen. Och tobbe gav mig en halv hjärtattack.

Här har du svaren!

Okej, nu ska jag då försöka svara på era otroligt smarta frågor :]  (yes, jag formulerar om frågorna lite)

Malin - är du tillsammans med emil?
Svar: Det trodde jag att jag redan gjort klart för dig. Nej.

Nora - Bästa kvinnliga artist?
Svar: oj, okej. Det är svårt att verkligen välja en, för det går ju liksom i omgångar vad man tycker. Musikperioder typ, men just nu får jag väl säga Anette Olzon, för det är verkligen något speciellt med den människan.

Nojis - favoritfilm??
Svar: Detta är en ännu svårare fråga än förra. Jag har verkligen ingen favorit, för det finns så många bra! Men om jag verkligen måste säga en så blir det Sweeney Todd skulle jag tro. Eller alla Beck-filmerna, och gud vad jag var beroende av beckfilmerna förut. När jag kunde alla utantill hade jag så tråkigt så jag började se med norsk text, tragiskt. Sen så gillar jag en del lite läskigare filmer... 1408 och Mirrors är riktigt bra, för att inte tala om Wind Chill, riktigt riktigt bra. Nejmen, mitt svar blir alltså Sweeney Todd!

Hanna - Vad var det senaste du fick av din bror?
Svar: Haha nja, jag brukar få grejer av tobbe ganska ofta faktiskt, men han får grejer av mig med så det blir nog jämt i längden. Det senaste jag fick var tre KISS-skivor, det var i lördags haha. Nej, det var två vanliga kiss-skivor och en dvd med liveuppträdanden (+live med the doors) <3

Jamina - Har du några husdjur?
Svar: Jag har mina älskade guldfiskar Oggy och Emil ;D<3 och så nu har jag ju Ok också, den e söt! (jag 'den:ar' den eftersom att det varken är en tjej elr kille)

Jooe - Favoritlåt?
Svar: Den här frågan lyckas alltid dyka upp och jag vet allvarligt talat inte. Det ändras från dag till dag. Just idag har det väl vart Young Love :) med motoboy såklart.

Ylva - vilken klass går du i? Din klass verkar slö.
Svar: Det är väldigt slappt på ett sätt i min klass, det är ett stort problem men det är inget som jag tänker ta upp här. Det blir tillräckligt med tjafs i skolan om det. Men det är också väldigt jobbigt eftersom att vi har ganska tidiga mornar och sena eftermiddagar numera. Och en grej som jag stör mig väldigt mycket på är att de som aldrig är i skolan men lämar in allt i sista sekund har lika stor chans att få lika betyg som mig. Jävligt orättvist tycker jag. Ja, justde..jag kanske ska svara på frågan också haha, jag går i 2an.

Crazzy - Vad har du för alarmsingnal på mobilen?
Svar: Haha, roligt med seriösa frågor :D  The Poodles - Song For You. Jag lovar att du vaknar av den :)

Petra - Har du färgat håret och isf vilken färg?
Svar: Aldrig. Jag förstår inte meningen med det. Varför inte bara ha som man har? Aja. Röda slingor har jag haft.

Godisråttan - Favoritgodis?
Svar: Lakrits

Niky - Framtidsplaner?
Svar: Haha, herregud. Jag vet inte. Jag vet att det är dags att komma på sånt nu, men jag vet inte. Förlåt för uselt svar.

Majjja - Spelar du i något band?
Svar: Haha, lustig fråga! För igår när jag fick den frågan, så satt jag och tobbe o planerade lite. Vi tänkte försöka att starta ett band, men bara på skoj. Bara för att vi kom på de bästa bandnamnet :P Sen hade jag ett band förut men vi orkade aldrig börja typ, så det las ner x]

Liivia - Vad har du för mobil?
Svar: Ännu en sån underbart seriös fråga haha. det är bra! Jag har SE - C702 & W595

Hanii - Favoritmaträtt?
Svar: Jag tycker om vissa saker. Jag tycker inte om andra saker. Jag tycker om allt med pasta.

WHO - hur gammal är du?
Svar: 17..?

Katrine - Vad har du för musikkälla?
Svar: Haha, en annorlunda fråga. Jag har som sagt all musik utspridd på mina mobiler, två ipods och en annan gammal mp3.

G - Är det du på bilden i headen?
Svar: Ja, vem annars?

Anonym - Vilka band/artister har du sett live?
Svar: Ganska många (pga sommarkrysset) men de som är värda att nämnas är väl; Hammerfall, Poodles, Backyard Babies, Lillasyster, The Hives, Moto Boy (3 gånger :D). Jag tror att Brolle va rätt bra också ;D

Anonym - tom fråga
Svar: tomt svar..

Kamilla - Beskriv ditt rum?
Svar: Haha, ja va ska man säga. Det är blått och en matta som tar upp i stort sett hela golvet. Sängen tar upp 1/3 av rummet och ett skrivbord & garderob. Nån slags stång som man hänger kläder på och ett långt skiv-ställ. En sån där vågig spegel. Två långa hyllor längs ena väggen och affischer på den andra. Ett fönster ut till baksidan som min stereo står i. Whiteboardtavla.

Anki - Vad föredrar du att dricka?
Svar: Jag älskar cola. Vanlig eller zero. Inget annat. Jag gillar också mina o tobbes drinkar som vi blandar, oftast med fanta.. det är också okej. Iskallt vatten mitt i natten <3

sandwish - din högsta önskan?
Svar: Sånt där har jag verkligen svårt för. För att veta vad jag vill, det vet jag inte. Jag vet inte :O

Praticia - Är det du som är zazt?
Svar: Okej, nu reder vi ut detta en gång för alla. Den där zazt är inte jag. Hon/han låtsas! Men den personen har slutat med det nu, tror jag. Framsteg.


...det var alla frågor. Hoppas ni blev lite nöjda med svaren iallafall :)

Rubrik va de ja..

Herregud. Va har jag gett mig in på!?  - mwah

Nu är iallafall min hjärna för trött för det här, haha. Vi får se hur det blir angående inlägget under imorn. Ni får ha en fin natt o dag imorgon, själv har man bara tre lektioner (två) vilket är megaskönt.


Jag snurrar gärna in mig i sånt här. oh jises så underbart <3
2007-10-26 - MOTO BOY från Treble / Rookiefestivalen
The one and only Moto Boy :-]

Jag ger mig. Ni får som ni vill ;P

Okej, många mail får jag, kommentarer. Då undrar man ju varför ni inte bara kommenterar här under? Men okej, det är klart att det är kul och så, att några verkligen lägger ner tid på detta. Det är mycket tjat om en såkallad "frågastund" och jag fattar verkligen inte vad ni ska med en sån till? Vad är det egentligen som ni undrar som e så viktigt att fråga, att man inte bara kan fråga som en vanlig fråga. Jag fattar inte grejen med frågestunder i bloggen, men ni verkar ju vilja fråga en massa saker. Så ja, jag ger väl med mig då, tror jag.

Ni får nu fråga precis vad ni vill. Vilket inte betyder att jag kommer svara. Jag testar bara. Och hörni, tänk på att de e jag som styr över om era kommentarer publiceras eller inte mohaa. Grejen är att jag inte kan vara för personlig men, det skadar inte att fråga om ni undrar något! Jag gör det här nu bara för att jag har grymt tråkigt..
Egentligen så fattar jag inte varför jag gör detta, jag är nyfiken antar jag. Vad är det ni vill veta egentligen!?
>jag svarar på frågorna imorn efter skolan, elr nåt :)


Nu får ni fanimig ta o fråga också. Detta är ett engångstillfälle ;) ta vara på'et


a phonecall can destroy your happynes, thats for sure

Här sitter man proppmätt efter pizzan :D haha, ingen orkade göra middag idag? alla e helt slut, men nej..inte klaga på pizza nu. Skoldagen nåå.. en extra engelska lektion kan väl inte skada? som vanligt kunde vi inte göra klart det vi skulle eftersom att vi va kanske en fjärdedel av klassen där. och så har jag äntligen kommit på vad jag ska babbla om på min redovisning på tisdag och det känns skönt, för de har legat och gnagt sönder min mage :o
När tobbegullungen kom hem så hade han köpt en till 'vandrande pinne' till pyret eftersom att han inte skulle vara så ensam i sin lilla glasburk, då hade tobbe (mamma?) köpt en liten pinne till mig me :D haha fett söt! Den heter Ok, av vissa anledningar. Punkt.

Angående rubriken så är det inget som jag orkar ta upp nu.. för nu ska jag och tobbe gå ut och leta efter lite skogsmiljö till pinnarna, typ pinnar o blad o sånt :)


men sötungar :)<33

dagen

Skoldagen va okej och jäkligt slapp. På matten gick vi bara igenom lite 'blandade övningar' och på samhället såg vi en film som jag sett säkert en miljon gånger, fråga inte varför. Sen var det snabb lunch och sen studiebesök :) därefter va jag tvungen att skynda mig till bussen o in till stan igen, till pappa en snabbis o sen möta upp tobbe vid e-dal (sakna:[) för att snabbt bege oss mot tandläkaren. För mig gick det lika bra som vanligt *stolt* och tobbe hade inte heller några hål (som han trodde att han hade..). Hallå, ser ni nu hur det blir? Jag hade tänkt att detta skulle ta typ tre rader men nehejdå :P Nu ska jag se ifall det blir film med tobbe elr bara tv :D nåt skojsigt iallafall :) sen så e jag sketatrött så jag ska försöka komma i säng i bra tid ikväll :D


Det känns som att jag måste få gråta till en lycklig film ikväll :')

För jag har den finaste väggen!

Jag tycker iallafall att motoboy passar perfekt bredvid kicken o pudlarna,
o under lilla hammerfall :D oh <3




Songs I Wish I Had Written

Lämnar en minnesvärd helg bakom mig nu :)

Oj vad den här helgen gick fort. Nu ska jag försöka sova så jag orkar med skola + tandläkare imorn. Godnatt allihopa, o hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag :D Jag har verkligen haft en toppenhelg!! :)


Ride My Wild Heart! <3

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva nu, för att ni ska förstå mig rätt. Men det som sandra, jag och tobbe var med om ikväll är bland det bästa jag vart med om - någonsin. Allt vart så bra! Fatta bara känslan av att sitta där och vänta på att oskar ska hoppa fram till stativet där hans fina gitarrer stod. Vi testade fyra olika platser innan vi insåg vilken som var bäst, där satte vi oss. Han spelade och sjöng några underbara låtar och pratade sådär roligt med söta skämt. Sen sa han tack och gick iväg, då började allt folk resa på sig och några gick tillomed iväg. Då kom han tillbaka och undrade om vi ville höra en till låt, <3. Efter de fick vi gå ner där de stod en kille och sålde motoboy-grejer. Hehe, jag hade redan de mesta av det som fanns där (som jag köpte sist vi va o såg honom) men jag köpte ändå "For Martha" och en likadan tygväska som jag redan har fast utan autograf (för att den som jag har med autograf vill jag inte använda). Sen gick vi ut till oskar där han stod o pratade, där tog vi lite bilder och han singerade min skiva och sandras papper :) Sen tog vi lite bilder tillsammans med honom och sen gick vi ut för att vänta på de som skulle komma och hämta oss. Efter ett tag kom vi på att de inte skulle komma förns om en halvtimme, så vi gick in igen. Då höll killen-som-sålde-motoboy-grejerna på att plocka undan då vi gick fram till honom och undrade om vi fick affischen på moto boy som hängde på bordet där han hade sina grejer. "Javisst, ta den bara" fick vi till svar och så tog vi försiktigt bort tejpen. Vid den här tidpunkten var jag redan gladare än vad jag trodde att jag kunde bli, då ser vi att oskar står med sin familj och pratar. När familjen gick iväg och oskar skulle börja plocka ihop sina gitarrer och det så går vi fram och frågade om han inte skulle kunna skriva på affischen som vi fick, och det kunde han såklart. Här vill jag då påpeka att vi (jag, sandra och tobbe) var ENSAMMA med oskar i själva rummet där scenen var. När vi har pratat färdigt med honom och fått svar på några viktiga frågor (typ: varför han inte spelade blue motorbike? haha) så gick vi ut igen. Men det var fortfarande långt tills de skulle komma och hämta oss, så vi gick in igen och satte oss i den stora hallen. Där satt vi helt ensamma och väntade, sen helt plötsligt dyker oskar upp igen med sin gulliga pälsmössa o lite vänner och går mot utgången. Han kollar på oss och ler. Sen ställer sig dom utanför nere på gatan och vi sitter kvar inne i hallen. Då ser vi våran skjuts komma och springer ut förbi oskars gäng och sen in i bilen. Haha, han trodde säkert vi va galna och förföljde honom överallt eftersom att vi stötte på honom på varenda ställe han stannade och pratade på. Det var iallafall underbart och jag fick en massa fina bilder.
Ett stort fett jävla TACK går till gulliga Sandra. Eftersom att hon är en sån underbart bra kompis och lät mig ta hem affischen på oskar fast hon också ville ha den. Tacktacktack! <3

Jag och Sandra på vägen dit :)<3


Jag & Tobbs precis innan. (tobbes hand xD)


o vattenflaskan såklart :*


the other guitar <33


och ride my wild heart, favoriten <3


Ska jag vara riktigt ärlig så tog jag inte så mycket kort under själva spelandet. Det filmades. Däremot fotade tobbe lite med min mobil men de bilderna orkar jag inte lägga över till datorn nu. Det togs en del bilder med mig + oskar och sandra + oskar. Men de är för känsliga för att lägga upp här, tyvärr :)

MotoBoy :D

Nu så ska jag, sandra och tobbe åka till Moto Boys konsert!
>och pappa kom precis med ett nytt minneskort till min kamera. Gissa vem som hoppar av glädje!? :D



Myskväll :D <3

Gomorn!! :D här kommer lite bilder från gårdagens myskväll med tobbe & sandra :)



sandra koldolme :D


tobbe spela gitarr o sandra blogga ;P



vi gick o la oss men kom sen på att vi inte va
så trötta så vi började spela lite kort istället :D



Wahoo Natti!

Ja, läggdags nu skulle jag tro haha xD De blev lite filmmys såhär i natten men nu e vi alla jättetrötta och kommer slockna så fort vi lägger oss ^^



okej.. nu somnar vi =)


Sandra är här..det märks:

...man vet aldrig hur kvällen kommer sluta :o






 


Feeling. Metalopera. <3

Maximal känsla. Tänk er att stå längst fram på denna. Det är så att man skulle dö eller iallafall rasa ihop på marken. Det är bra så som vanlig kan jag inte beskriva det. Bara jävligt underbart <3  ett ord: METALOPERA!!

Nightwish - Phantom Of The Opera

My Brother's Crying

Sådär! Nu har jag åkt till mamma och städat mitt rum här! Lite fint blev det iallafall.. Har inte så mycket mer att säga just nu, jag o tobbe ska se film tills sandra kommer :D för den gullungen ska sova här :D <3



Fredag!!

Äntligen fredag och helg! Idag hade vi bara en stor uppsats-skrivning och drama/teater. Uppsatsen gick iaf inte dåligt och draman va kul, mycket skratt. En skön dag helt enkelt. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket.. o nu ha jag tråkigt som fan o har hållt på me de här inlägget i säkert en timme :s !


People Are Strange

Zzz..

Inget blogghumör alls idag. Vi började med den nya kursen iallafall, efter jävligt mycke byten hit o dit, men själva kursen verkar kul.
Ni får en ech då.. :)


Grn

Oj, jag har helt enkelt inte orkat. Det blev en sån där jobbig dag igen med inställda lektioner. Precis som förra onsdagen. Skitjobbigt. Sen gjorde jag bara lite läxor å sånt sen åkte jag hem. Vart hemma sen dess. Slö men rätt skön dag. Imorn blir det engelska-redovisning av låten. Haha.
Just det, jag fick en skiva idag ;D

090120

Meeen haha, min blogg vill inte fungera..precis som så många andras heh, alla verkar ha problem med sina bloggar? Iaf, nu har jag pecis skrivit klart engelska-uppgiften som ska redovisas imorn, haha yeeey! 
Vill ni höra en väldigt rolig och uppiggande nyhet då!?  - Dom (lärarna?) har klämt in två till kurser i vårat redan jobbiga schema, och därmed sabbat våra två sovmornar och våran enda dag då vi slutade tidigt! Är det inte underbart? Mwaah, jag är ironisk här!! Ta bort våra sovmornar och våran sluta-tidigt-dag herregud :[  aja, vi övelever vä iaf?  Jag håller på att bli riktigt sjuk nu, hosta o halsen tar död på mig! Haha det här få bli ett litet therese-klagar-inlägg, såna ska väl också finnas ;P

Nå, till dagens roliga då. Det är en viss person som fyller år idag :D
GRATTIS PAUL STANLEY! :*





onej, de räckte inte med en bild. That man is big!

I've got work to do

Det skulle väl va ett jävla skit om man gick o blev sjuk nu när det är som mest som man behöver pricka av. Allt hostande har tagit över min röst helt, kan inte prata. En sån här rolig att-göra-lista:

¤ Brevet, naturkunskap
¤ Kommunikationsprov
¤ Lämna in "Lyrics", engelska
¤ Redovisa låten, engelska
¤ Uppsatsskrivning, svenska

(¤ Frågor från boken, fritidskunskap
¤ Tsotsi bok och film resencion, svenska
¤ BKF skriva rent uppsats om studiebesök 'ungdomsgård'
¤ BKF skriva rent uppsats om studiebesök 'fokus'
¤ Jämför partier, engelska
¤ Skriva dikt med sljglsjdgf, svenska
)
-----det inom parentesen är inte jätteviktigt denna vecka

Vill verkligen inte bli sjuk nu..snälla låt mig slippa :D


Lillasyster

Snälla ge mig, mera hårdrock
Låt mig känna, att de hamrar
Låt mig veta, Låt mig höra
Åh, att du finns där, och att du stannar


Mirrors Edge

Jag har väldigt massa beslutsångest just nu. Det är inte bara de att jag måste rensa en nedrans massa konserter jag vill till, utan också andra grejer. Ind val?!? Massa plugg?? Holymackamama ;o
Tobbe är helt inne i xboxen så han kan man inte få någon som helst kontakt med, jag borde plugga och sortera bort massa individuella val. Så måste jag skriva ett brev till mickemigsjälv, naturkunskap.


i hissen, massa tråk

090119

Hallo! Sitter med frukost här och irriterar mig på att mellanslagsknappen börjar tröga också, snart ska jag nog lämna in datorn på lagning förresten. Nejmen nu måste jag äta klart o springa ner till tåget, ha en bra dag hörni! :D

Dregen, gaH. Nu måste jag bestämma mig.
Backyard Babies eller inte !?   :/

Läggdags..

Nu ska den där Therese vara lite duktig och lägga sig i tid inför morgondagens skoldag mwah. Ger er dagens ech, take care

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Dagens surr:

Ni vet att jag brukar jämföra bra musik med gåshud.
Detta är mer än gåshud. Mer än musik. Tårar.

Ech's fun!

Hay! Idag vaknade jag åtta men nej,  jag gick inte upp då..somnade snabbt om och vakade tio. Jag gick upp tio, det är väldigt tidigt för att vara mig + helg. Men vad spelar det för roll hur länge man sover om man ändå inte gör nåt om dagarna? Sitter vid tvn/datorn ändå. Haha jag måste ut idag, ut!
Men först > frukost! :)   cya


unika besökare = ^

Idag har ni slagit nåt slags besökarrekord åt mig. Alltså om man räknar när jag inte använt mig av m-t (eftersom att den har lagt av typ?). Anyway, har jag fått några till prenumeranter också, alltid skoj. Ifall du prenumererar på mig så kan du ju slänga en kommentar, så kan jag ju såklart prenumerera på dig (om du inte redan vet att jag redan gö det). Tack! :)


Jag och tobbe samlade ihop våra (mest mina haha) favoritskivor för nån dag sen.
The Hives - Veni Vedi Vicious (tobbes)
The Hives - Tyrannusarius Hives (tobbes)
The Hives - Black and White album (tobbes)
Billy Talent
Billy Talent ||
The Poodles - Metal Will Stand Tall
The Poodles - Sweet Trade
Sugarcult - Palm Trees and Power Lines
Sugarcult - Start Static
Moto Boy
Guns n' Roses - Greatest Hits
Mando Diao - Hurricane Bar
Jumper - Guldkorn

a new mess for you down there :)

Sitter och slökollar på wallander, att jag har sett den förut + att tobbe sitter och säger varenda lilla grej som kommer hända gör det inte så spännande men ja, försöker också fixa nån ny header och det går väl som det går haha.

Nu måste jag bestämma mig! Ska jag gå på Backyard Babies på onsdag (den 29:e) eller inte? Ingen verkar vilja gå med och det kommer vara grymt tråkigt att gå själv..*suck*

Dregen igen, ursäkta men jag är lite insnöad på detta ^^
2006-08-05 - BACKYARD BABIES från Frihamnspiren / Where The Action Is


Behind blue eyes

Hallå, jag blev lite förvånad att jag inte skrivit nåt inlägg idag, det kändes som att jag gjorde d.. aja, jag kanske drömde eller nåt :P  Idag är det lördag och jag har pluggat, vi har en förjävla svår uppgift i engelska som jag inte vill göra, men vafan.. Nu sitter jag här med lila linjer på naglarna på vänster hand. En cola-flaska också, mmmm.

Nu måst jag plugga in texten, skall spelas upp på onsdag;

No one knows what its like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes

No one knows what its like
To be hated
To be fated
To telling only lies

But my dreams
They arent as empty
As my conscience seems to be

I have hours, only lonely
My love is vengeance
Thats never free

No one knows what its like
To feel these feelings
Like I do
And I blame you

No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through

But my dreams
They arent as empty
As my conscience seems to be

I have hours, only lonely
My love is vengeance
Thats never free

When my fist clenches, crack it open
Before I use it and lose my cool
When I smile, tell me some bad news
Before I laugh and act like a fool

If I swallow anything evil
Put your finger down my throat
If I shiver, please give me a blanket
Keep me warm, let me wear your coat

No one knows what its like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes

Holymackamama! :x

Jag är inte en sån människa som kan bli kär i skor. Men det här är jävligt underbart ska jag säga er! Jag kollade lite på BYBs (därav bilden i inlägget under) sida, och på deras shop. 749:- 

CONVERSE SHOES

Fredag

Vet ni vad? När jag inte har något att göra så bruka jag tänka "nämen, om jag ska sätta mig och skriva nåt kul i bloggen?" men efter en liten stund kommer jag på att jag inte kommer komma på något att skriva. Men när jag väl loggat in och börjar skriva på bara flyter det på, oftast iallafall.
Glad är jag att ni börjat kommentera lite mer, tack :) Jag ska försöka att skriva om lite roligare saker o så, men ja..de e svårt. Nu ska jag göra en ny header tror jag, en ny design rent av! Vi får se vart detta slutar :D

Väldigt osäker på detta nu :/

Dregen gah

Mando Diao någon??

Sådär, torsdag avklarad..kan man säga! :) Bara fredag kvar och sen en skön helg, väldigt efterlängtad iallafall. Jag har inte så mycket mer att säga..jo! Finns det inget mando diao fan därute som har lust att gå med mig på deras konsert den 25 april? Jag tänker inte gå ensam, usch va segt :(

You can't steal my love <|3

it's fucking cold out there!

Herregud, va kallt det är ute! Jag kom precis in i värmen och jag kände hur jag bara tinades upp. Smart som jag var så valde jag att ha på mig mina jeans med hål i idag haha. Brrr! Men jag bestämde mig för att jag skulle gå hem från skolan iallafall, jag har verkligen gett mig fan på de här nu. Inga undanflykter utom möjligtvis ösregn eller försovning (som jag vill påpeka att det aldrig har hänt under hela min skoltid att jag har gjort!). skoldagen: vi fick läsa en text om bloggar på svenskan idag, persiska men ändå bloggar, varför jag nu tog upp det?  Anyway, nu borde jag städa mitt rum, duscha och plugga. Men inget bir som det borde bli såå..ja.


Cyanide and Happiness, a daily webcomic

blablabla...

Men godmorgon! Jag sitter nu i skolan och letar info om synskadades rättigheter, yey. Har skrivit ut en hög med papper som jag nu borde gå igenom med överstrykningspenna haha, hopplöst..

oo så fina :*   backyars babies<3


That's right! Make me happy!

:D <33


Tired of unnecessary days

Jag borde egentligen inte skriva ett inlägg nu eftersom att jag inte känner någonsom helst lust till att göra det, men jag gör det iallafall.. Det har vart en onödig dag i skolan idag igeeeeen. Jag kom till skolan halv tio, då hade vi ingen engelska och efter det lunch. Jippie! Man hade kommit till skolan helt i onödan som vanigt. Vi stannade ändå kvar eftersom att vi har gympa efter lunch, men den blev också inställd. Efter gympan  har vi bara verkstad (man får göra vad man vill) så jag gjorde klart lite fritidskunskap sen gick jag hem. Ännu en onödig jävla dag! Hade man vetat det så hade man ju inte ens kommit till skolan! Jag börjar verkligen tröttna på dehär, verkligen!!   Nu ska jag sluta babbla om mig själv så himla mycket..ska ses film här.

> Håll humöret uppe (trots bilden)! :D



Dear Diary

Uj, där kom jag precis hem! Jag har bestämt mig för att gå både till och från skolan så mycket som möjligt, iaf när jag är hos mamma..annars kan de bli en aning långt hehe. De tar ändå ca 45 minuter att till skolan, o ännu längre hem (när man inte behöver gå såå fort). Så om jag håller detta och går så mycket som möjligt, så kommer jag gå 1½ timme om dagen, och det är skitbra inte sant? Haha iallafall för att vara jag.
Idag då, först hade vi matte där jag, isabelle och amanda redovisade svaret på en fråga, sen samhälle där vi fortsatte med rättvisa och jag skrev så in i helvete. Efter lunch hade vi (som sagt) kommunikation där vi fick massa papper som vi ska läsa tills provet på tisdag. Sen hade vi krismöte eftersom att våran klass är så grymt bra på att komma på lektionerna *ironi* och sen lite naturkunskap där jag hade matchat mina kläder med böckerna, haha nä inte riktigt :p
Idag ska jag o tobbe laga middag, de blir till att värma piroger :] men först, filmtajm!

Måste tilläggas att jag, issa o amanda hade jäääkligt kul på rasten mellan kommunikation och naturkunskap. Det är inte ofta man har så kul i skolan nu för tiden.. Men det gick! Haha, kortspelandet och musiklyssnandet gick galant. Vi valde varannan låt för vi har så olik musiksmak haha men ja, den där hemlighetsfulla isabelle verkar ha några bra musiknerver haha xP

Shit, slutpratat för idag, ursäkta..men någon gång måste man få va lite mer personlig också ;|  Det var länge sen jag berättade såhär ingående om min dag ju ;) nu blire film..cya :*

@ school

weiho! sitter i skolan nu :P haha tråkii lunchrast och två mindre roliga lektioner kvar... kommunikation o naturkunskap.. yey

håll humöret uppe!! :D


Dregenfina, eller DR3G3N som han kallar sig själv :)

Videoblogg Måndag

dailymotion tog ju en jääävla tid...



òÓ

klockan är nu 20.20. Jag vet att det står en annan tid där nere där det står när man skrivit, men jag gör om mitt förra inlägg därför blir det så.. anyway, jag blir helt galen på dailymotion, jag började ladda upp två videos typ tjugo över fyra och ja.. nu, fyra timmar senare är de inte klara. De kommer nog senare ikväll skulle jag tro... ^^
Dagens surr: Lillasyster & Backyard Babies, kan det bli bättre?  nej



och jag har ju haft den stora äran att se båda live
:D

middag, planer & tv

Det blev jag & tobb som fick laga middag idag. Spaghetti, pasta, bacon o broccoli. Halvtgott men enkelt. Nu snart börjar bingolotto och vår gulliga mamma har köpt lotter till oss för vi ska ha en liten myskväll haha :*  sen efter det klockan 21.00 så kommer trollkarlens hemligheter. Missa för allt i världen inte det!
>Trollkarlens hemligheter alltså på kanal 5 klockan 21.00!!!!!!!<
Haha, förövrigt känns det som om jag har väldans massa planer planerat xD Jag och Lisa har den grymmaste planen <3 Jag och Sandra har också en del planer som fortfarande är hemliga atm xP

Trollkarl på Kanal 5 Foto:Alfred Haber.
[bild från "trollkarlens hemlgheter"]  GLÖM INTE!


The Undead Angel

Jag sitter här och lär mig mer och mer med bloggen, vilket inte är bra. Ju mer grejer jag kan ändra på osv, ju svårare får jag att välja :P Hursomhelst så har jag nu ändat lite färger där vid kommentarerna hehe. Nu ska jag öva på lite repliker, cya

Det här är en målning av Hugo Simberg. Hans kändaste tror jag. Och alla med bra musiksmak ser vad det föreställer...om inte så hittar ni låten under.

Ja, de måste vara trehundrafemtioandra gången jag lägger upp den här låten här men asså, man kan inte beskriva i ord hur bra den är. Och jag tröttnar aldrig aldrig aldrig på den <3  de e rysningar varje gång man hör den!

sontag

Hallo, känner mig ganska stolt som kom upp innan 12. Halv 12 rättare sagt. Känner mig också sjukt irriterad på min r-knapp som nästan har lagt av helt, som ni kanske märkt ;s
Nu ska jag iallafall ta och göra någonting. Se på film, gå ut, städa rummet..ja.

>take me back in to your heart, let me in. with the sounds, of your tears<

music all time

Nej det blev ingen sweeney todd, ingen film överhuvudtaget faktist! Jag har suttit och skrivit hela helgen..mindre kul. Men nu däremot har jag tagit på mig hemma-mys-kläder och ska se nån film, vet inte vad det blir men nåt iaf. Eller om det bli biljard med Tobb. Vi får se!

Här har ni (samma som 'varsågod')! Jag har letat rätt på några bra låtar till er om ni nu möjligtvis har jäkligt tråkigt just nu, o e väldigt sugen på bra musik! :D Lyssna på texterna, väldigt fina!! *ehm undantag på nummer 2 maybe* HAHA

The Doors - People are strange  /Jim Morrison<3\
 

Mange Smidth - Jag talar ut  /faktist bra :$\
 

Mando diao - long before rock n' roll  /jag o tobbe ska beställa biljetter!!<33\
 

Metallica - Seek and destroy  /gåshudgåshudgåshud\

sweeney

Mja, jag fick ut tjurtobbe på en liten peomenad. Men det var mest för att han skulle hitta en pinne till sin vandrande pinne, annars hade han inte följt me.. Jag gått hela dagen och tänkt på b. Jag tänker inte berätta än vem hon är. Men jag ööönskar verkligen att hon vill komma hit på sportlovet eller något!
Just nu känner jag mig väldans uttråkad. Vad ska man göra? Det blir väl att man sätter på en film o tar sin enorma godisskål i knäet. Och vips så e hela dagen och kvällen borta! :o Iofs så gör det inget om det är en bra film..typ som sweeney todd! Japp, där bestämde jag mig! Sweeney Todd blir det! Men gärna med sällskap av någon :/ äsch det får bli ensam nu om inte tobbe vill se.

Kickens fina autograf som jag fick av tobb. På en 'sommarkryssplan' :')



Jag måste ju limma mina koss också. Superlim tack! <

lördag äntligen!

Haha jag tänkte skriva 'godmorgon', klockan e typ 3 hah. Har inte gjort ett skit idag, inte alls. Vi har ätit frukost här och sen har jag och tobbe kollat runt lite på youtube & grejat med iTunes lite. Nu ska jag försöka få med tobbe ut på en promenad innan det blir mörkt, de e inte kul att gå själv ;o

Jamen, jag kan väl bjuda på en bild på oss haha xP

Jag och Tobbe blandar drinkar!!


Jag har världens bästa lillebror!!

Japp, det är sant. För de mesta är han det iallafall.
Jag sitter här och skiver blogg (som vanligt:P) och han kommer ner med två "försenade julklappar". Jag typ: aaawww! MEN när jag öppnade dom blev det NAAWWW. Jag har slutat med n:et för länge sedan men där kom det tillbaka! Så fina saker de va!!! En tavla med Gene Simmons och två st KISS-typbilder (som man stryker fast på kläder/väskor typ).

FIINA VA!?!? :D




[ibland äger det att ha en lilleborsa!]


KITTY!

Japp. Jag kollade på heela let's dance för en gångs skull. Hejar helt klart på grymma Kitty! Inte bara för att hon förmodligen har jordens gulligaste kille (som förövrigt sjunger i ett av världens bästa band! :]) utan också för att hon är GRYM och jag tycker hon e såå ball! Man blir glad och sprallig bara av att se henne ju :D

I SAY: RÖSTA PÅ KITTY!





Videoblogg!

Jaa det är sant! Varesig du tyker om det eller inte så har jag gjort en såkallad 'vlog' idag. Ni som känner mig vet att det bara kommer bli en gång typ, sen lägger jag av. Jag vet inte hur många gånger som jag har sagt att jag ska börja videoblogga - igeeen. Och jag fattar inte varför det ska vara så svårt. Ointressant skulle jag tro, och ganska privat..men vafaan! Lite måste man väl bjuda på eller hur? ;s Jag brukar inte direkt va på "filma mig själv"-humör så förvänta er inga uppdateringar på detta.. Eftersom att jag filmar med camen så är det säkert dåligt ljud också, men det får ni leva med! ;)



Detta spelades in vid 14-tiden på eftermiddagen idag. Efter det har jag inte gjort mycket. Legat i soffan me världens godispåse och kollat film heh, men de är ju fredag :P

> någon som känner mig kan väl meddela ifall jag har sån här röst i verkligheten!?

I am the one who lost control..

...but in the end I'll be the last man standing!

Den här låten kan man ju aaldrig tröttna på! Aldrig!
 

Haha ni får ursäkta men jag lägger in samma låt igen fast den går fortare här.
Dessutom så står jag och tobbe i publiken dä vid staketet där jocke går in :D
 ÄLSKA jockes byxor *vill ha*!!  o pontus solo - 02.00 <3

Min torsdag i ord xD

Halloo! Kom till skolan idag och allt va som vanligt, dessa håltimmar. Okej jag ska inte klaga..men det är jobbigt att bara sitta och döda tid haha, och vääldigt ansträngande! Jag höll fan på att somna. Jag kom till skolan åtta och vi va bara tre st på den lektionen så de blev typ inställt, sen satt jag o väntade i 1 timme o 50 minuter på nästa lektion som vi hade iaf.. efter lunchen hade vi ingen svenska, efter två timmars till väntande började klassrådet som höll på i, ja.. 3 minuter max!? Efter det stressade jag till kvart-i tåget och när ja hade kommit ner på perrongen såg jag att de va försenat o allt, men de kom i tid ändå? Typ.
När jag kom hem satt jag lite vid xboxen men sen när pappa gick till jobbet så somnade jag bums! Vaknade med en chock av att de ringde och jag trodde det var morgon/mitt i natten då (kolmörkt i lägenheten) så blev jag skiträdd eftersom att jag va ensam hemma och undrade varför ingen svarade. Jag svarade tillslut, efter att jag letat efter telefonen i mörkret. De va pappa som ringde och jag frågade vad klockan va, när han då sa att klockan va halv sju va jag fortfarande inställd på att det var morgon o jaa, men de klarnade upp efter ett tag xD
Oj va mycke jag skriver, måste va på värsta skrivhumöret eftersom att jag bara bladdrar på om oviktiga saker? men haaaha ja.. Nu ska jag dampa lite på iTunes..

Skola imorgon!

Vet ni vad!? Imorn börjar skolan, de visste ni va? Buhu, segt! Men faktist kul på ett sätt, på första lektionen (som e för tidigt) ska vi leka! Men så gåre när man väljer rätt linje ;D i'm sure again. Jag tänker vara ganska duktig och lägga mig snart, ska faktist orka upp megatidigt imorn :(

Jag får inte nog. Skrik meeer! :D


Tema Eld

Thessan goes fotomodell. Yes det är sant! Haha men mest på skoj. Tobbe, min käre bror, tänker bli fotograf när han blir äldre, o gissa om han blev svartis när jag köpte värstingkameran hehe. nämen, han får såklart låna den, snäll som jag är! De hemska är att jag idag gick med på att bli fotad av honom! Ja, han sminkade mig o jag fick ta på mig speciella kläder! Snacka om seriöst men "bilderna måste bli bra". Hehe. Nå vi ville ha något slags tema också, så vi kollade oss omkring och hittade en nedrans massa tändare. Därav tema eld. Det tar emot att publicera detta men enjoy..

   
   
   


[tryck för större bilder]

Me <3 Music

Nu har jag suttit och verkligen funderat över vad jag har för musiksmak. Det var någon som sa att jag aldrig kunde bestämma mig men jag tycker nog att man inte nödvändigtvis behöver tillhöra en musikstil. Om man nu ändå ska dela in musiken så "tillhör" jag nog (som de flesta andra?) ganska många sorter. Jag skulle inte klara av att bara hålla mig till en, det skulle bli rätt enformigt skulle jag tro.   Jag kan nog lyssna på de mesta men det som jag helst lyssnar på är:
-- Hårdrock, funkrock, garagerock, glamrock, depprock, svartrock, progressiv rock, punkrock, melankolisk poprock, synthrock/pop, jungle, indie, indierock, junglerock, electric pop, electric rock, heavymetal, power metal, screamo, emorock, electric metal, indiescen, poppunk, punkscen, postpunk, goth.

Det va det. Skönt att ha det sagt x] Nu vet ni, och kan sluta klaga på att jag inte bestämmer mig för en, för det kommer jag aldrig kunna göra!!



Varför en bild på mig kanske ni undrar? Jag tänkte bara lägga in den, eftersom att jag fått så mycket kommentarer om den. Allt från fin till ful. Det tackar jag för x] Och alla verkar tjata om mina ögon, så ja - det är mina ögon och jag har inte gjort nåt med färgen etc. Endast blixt på bilden. Inget mer. Dessutom helt osminkad, I think.  
Varför jag alltid ser så sorgsen ut på bilder kan jag inte svara på. Bara blir så :S
- kanske är jag det?

Morgon igen!?

Yes, är uppe innan 12 och det är framsteg för min del. Måste komma upp tidigare på mornarna och de hjälper inte när man tänker på de som hela tiden ligger o förstör friden av att det faktist e lov - skola imorn! Tänk bara vilka tider man ska upp!? helt sjukt. Imorn måste jag ta tåget 7 någonting. Uschuschusch!!

Men nu är det faktiskt lov (eller studiedag..) så nu ska det njutas av ledighet lite till. Ska strax väcka bror o äta frukost, sen antar jag att det blir xbox elr sims ;] 



och apropå lamont så fyllde kristofer år i måndags, grattis i efterskott säger vi!!  :D


 

ambrosia

Jag har försökt hela dagen att tänka på något annat än de vanliga. Har försökt att inte snurra och virra in mina tankar åt det hållet. Försökte med hammerfall med på nåt konstigt sätt kom mina tankar åt fel håll igen. Gav då alesana en chans, och dom lyckas då alltid! :D 
 
Är det bara jag som känner lugnet och tryggheten i låten eller?

hos morfar

Ja, sitter hos morfar nu men ska snart hem igen. Om tobbe inte hittar sina skridskor hemma så ska vi ta en sväng till mamma för att kolla om dom e där..o då ska jag passa på att hämta mina svarta hängslen ifall inte sandra snodde dom!?:p :o jag har iallafall fått stå ut med mina jeanshängslen ett tag nu o de är inte bra!! Jag ska också hämta min videokamera som jag ska sälja till någon som vill ha den? Ja, slutpratat nu..ska ta lite foton med min älskade kamera <3

Morn¨'

Jag sover bort hela dagarna, men de e ju lov. Iallafall i nån dag till. Ha en bra dag! :)


<3

Well, now u know one of my deepest secrets lajsa. Känns skönt att prata med någon. Och speciellt någon som lyssnar och förstår. Tack så in i norden mycket!!


wohoo deeptalkin'

Jag hatar att behöva såra någon, som man inte vill såra. Det är inte kul och man kan inte be om ursäkt eftersom att man ändå alltid har ett val. Men vad ska man välja då? Hur ska man säga saker på rätt sätt utan att någon misstolkar? Ska man vara ärlig eller ljuga för den andras bästa? Hur ska man lösa det för att alla ska bli glada. Det går inte. Usch va svårt det är. Gillar verkligen inte dehär.

När jag ändå håller på att bli djup så kan jag väl fortsätta.. drömmar!? va betyder de egentligen. Nu menar jag alltså det som man drömmer på natten eller när man sover. Eller kanske kommer på sig själv att sitta o tänka på nåt. Det måste ju betyda nåt eftersom att man tydligen tänker på det utan att välja det själv. Men om man drömmer om en person hela tiden men man vet att det nästan är omöjligt att det skulle kunna hända, de som man drömmer, drömmer man då för att det inte kommer hända i verkligheten ändå..eller? Om man inte ens gillar personen i verkligheten men drömmer om den?    Drömmar har inga gränser. Men man blir förjävla less när man vaknar till liv iallafall. Less. Som ni kanske har förstått så finns det något jag drömmer om och undrar över. Jag blir nervös och det är pinsamt. Hur kommer det sig att man drömmer likadant eller om samma saker/personer flera nätter om man inte ens tänker på de under den vakna delen av livet!? Är det för att man vill att det verkligen ska hända, eller för att man inser att det inte kommer hända så då ka det lika gärna få hända i hjärnan.

Jag skulle vilja testa att vara en hjärna för en dag.
 Bara se hur man tänker för jag fattar inte!

Måndag!

Halloj. Som ni kanke märkt så har jag gjort en del ändringar här i bloggen sen jag valde att fortsätta blogga. Jag tänker försöka våga vara mer personlig (även fast jag inte tycker om att ta bilder på mig själv..) och så kommer jag nog inte skriva lika ofta, det blir så tramsiga inlägg.  Aja, nyårslöften? Nej, inte så mycket för min del. Jag glömmer allid bort ändå. Eller nu när jag tänker efter så ska jag försöka vara mer positiv och trevlig. Ja, det får bli mitt nyårslöfte.

Idag blev det fika hos mormor o plastmorfar, trevlans värre.
Bilder blev det också. Älskar min nya kamera! <3


well..YES

Japp, nu e jag glad ska ni tro. Jag har nämligen köpt mig en asasuperduperbra kamera idag! Herrenågon vad nöjd jag är! Så fin!!
Inte nog med de, jag fick en försenad julklapp av bror. Kickens autograf weei!! Jag va iofs med när han skrev den, men ändå! :)  Fick även reda på att jag skulle ha fått ett ulligullit djur av mamma i julklapp, men DET SUGER att ha skilda föräldrar eftersom att båda måste gå med på saken..

Bjuder på en bild med finingkameran :* Jag fråga tobbe va jag skulle ta den första bilden på och han sa att jag skulle ta den på mig själv medan jag själv ville ta bild på kameran. Det fick bli någon slags blandning!


åh min guns n' roses tröja :*

U KNOW ME!?

Testa om du kan min musiksmak vettja!! :D

mjAo

Godaag! :D Nu har jag tryckt i mig skitgod middag. Det blev lite för nära frukosten så jag mår lite illa, men de e de värt för de va såå gott! :D Tobbe sitter och spelar sitt nya xbox-spel och jag ska nog sätta mig vid andra datorn och spela lite sims, de va ju skitlänge sen sist ;o

kissekatten ;)

Thessandra

Jag o sandra ritar jättefint!


Tobbe kommer med mer drinkar :)

RSS 2.0