090429

Ledsen. Är verkligen inte på blogghumör, men jag är glad och förvånad över att besökarantalet inte sjunker när det bli såhär kasst. Har verkligen så mycket plugg nu så jag hinner inte med något annat.

090428

Hatar att gå upp för tidigt, gjorde mig klar och så, sen fick jag ett sms från Ture att lektionen var inställd, alltså en timmes extra sovmorgon, och då kan man inte liksom gå och lägga sig igen..irriterande! Åkte iaf till skolan sen, hade matte & lite samhälle och sedan naturläxförhör som gick bra, tror jag. Sen när jag kom hem mötte jag upp Tobbe och vi åkte in till stan för att hämta morfars busskort, vi fick lite pengar också så jag drog med Tobbe till punktshop men hittade inge kul där. Då åkte vi hem till söder och köpte slush istället, sen när jag kom hem vid femtiden så satte jag mig och pluggade, och slutade inte plugga förns nu. Nu är jag trött. Somnar direkt.


slushies

Jag fick slash av Tobbe :) Tack <3


.. och del två!

090427

Så, jag kom hem för kanske en timme sen, fick gå värsta omvägen för dom hade ställt in tågen så mina fötter är typ döda nu. har suttit och pluggat ett tag nu men de verkar som att jag fattar de mesta? Aja, nu ska jag och Tobbe ta en break från allt pluggande så ska vi till centrolivs elr nåt och köpa glass! 
Som ni vet så hatar jag att publicera inlägg utan bild och eftersom att min kamera strejkar så får ni en fin bild på undgå-ödet-pojkarna :) <3


090426

Sen update, japp men det är ju helg. Jag hinner verkligen inte med bloggen vissa helger. Idag tillexempel, jag & Tobb drog nästan direkt till grönan när vi vaknat bara för att hämta ut våra 'kompiskort' och vi tog vi ju en sväng in där också.. och det var folk folk folk öööverallt. Jag tycker synd om de som slösat pengar på åkband idag faktiskt. Vi va där i fyra timmar och hann åka två grejer, vi stog i kö heela tiden, det var minst en och en halv timme kö till ALLT, alltså tillomed lillafrittfall och sånt. Helt galet. Ja, så nu har vi kommit hem då, tänker lägga mig och läsa klart svenskaboken sen ska jag försöka sova. Nu låter det som att min dator ska dö så de e bäst den får sova nu också. Godnatt.

Ni får en fin Nicke Borg bild. Känns som att jag
har överflöd av sånt på datorn. Men det är ju bra :)

090425

Vet inte riktigt ifall jag vågar blogga just nu. Datorn stänger av sig varannan minut så det här försvinner väl. Har inte hänt mycket idag, har smörjt in hela kroppen med svidsalva - inte speciellt kul. Nu vill jag helst döda min data, eller kasta iväg den som en frisbee ut över hela söder. Eftersom att min kamera och min dator vägrar att sammarbeta så får det bli mer bilder en annan gång. Imorn ska jag fixa en design till Täss för de lovade jag visst henne. Godnatt.

Stulen av en korp

Orkade till skolan med hjälp av Lillasyster.
Annars hade det aldrig gått alls.
Och texten är ju för underbar.


"Hon har sett allt som du har sett
hon vet att, hur kan det komma sig?"



Ni missar väl inte Green Days nya!?


090424

Imorse när jag vaknade var det första jag tänkte "faan". Sen bad jag bokstavligt talat till Gud om att jag iaf skulle orka gå på provet, och tack!! Jag proppade i mig medicin och sånt som behövs och gick till nationella, sen gick jag hem. Jag e nästan lite stolt över att jag klarade det, för sådana här dagar spenderar jag oftast skrikandes i sängen hela dagen. Nationella gick nog inte så värst bra, jag satt bara där och tänkte på hur ont i huvudet jag hade och det är inte speciellt bra, för (det här har ni säkert tänkt på innan) men om man har ont i huvudet och tänker på hur de känns eller liksom koncentrerar sig på värken, om man är i ett tyst rum osv, så gör det så förbannat mycket ondare.
>Just nu, ska se om det är nåt bra på tv och sen baka!


Hela hemvägen - Moto Boy - Underbart

Nothing else matters

Ne nu ska jag lägga mig - och läsa. Måste va lite pigg imorn iaf, engelska nationella. Känns inte alls, kommer inte gå bra. Tobbe väcker mig imorn har han lovat eftersom att det är fel på mina öron för tillfället. Eller så skiter jag i att läsa och försöker sova direkt. Får se. Hoppas ni har haft en lika glad och positiv dag som jag, nej nu ska vi inte överdriva va.. aja, godnatt!

Slumpade egobild. Den här måste vara över ett år, minst!

(jag tror jag sitter och sjunger, wtf!?)

Tapetklister

Jamen, nu när jag är på så bra humör blir jag automatiskt på blogghumör! Det var meningen att jag skulle plugga men de går inte, jag fastnar i folks bloggar, på facebook, på youtube och jag fastar i mina tankar, och i massa längtor (?). Man ser på saker från andra håll när man är positiv. Nu kommer snart Tobbe så jag får väl ta och börja med middagen.

gamla tider <3

bilderna är tagna ifrån aftonbladet.




{update} Nu har mitt ben somnat. Ni vet som foten kan göra och det känns som en miljon myror, alternativt spikar, kryper omkring. Fast hela vägen upp till knäet. Inte skönt alls. Nä, som sagt - nu måste jag börja med maten! Tjing :*

Fick mail från pudlarna & blev gladast i världen! <3

Nya plattan från The Poodles, "Clash Of The Elements",
släpps i butik den 20:e maj men du kan förhandsbeställa
ditt exemplar på www.poodles.se, redan nu!!!

När du gör det blir du dessutom en av de lyckliga få som får
en exklusiv DIGI-PAK, i begränsad upplaga med en
medföljande affisch. klicka bara här och fyll i de nödvändiga
uppgifterna så skickas skivan direkt hem till din brevlåda.

/The Poodles


090423

Hallå. Jag får alltid lite ångest över hur jag ska börja inlägg, aja. Dagen har vart bra fan, kom till skolan strax innan tio och hade bkf en timme sen slutade vi, eller vi hade egentligen en lektion klockan två också men den blev frivillig. Jag och manda gick upp och åt och sen satt vi och pluggade och helt plötsligt var klockan två och då kunde vi ju lika gärna gå på den frivilliga lektionen :)

>Jag har verkligen gått in stenhårt för att inte deppa eller sura mer. Och jag tror att jag har fått med mig Manda med, istället för att gå runt och klaga så kommer vi skratta. Man mår mycket bättre, helt klart. Och nu tog mitt sista chips slut.

Nu sitter jag med en blå monster för att inte somna. Mums. Ska man göra mig glad så ska man ge mig monster, helst blå. Så jävla god. Eller klubbor, jag gillar allt i klubbväg - nästan. Nu ska jag återgå till mitt arbete om autism. Satsar på VG.



090422

Yey, nu ska jag sluta tjata om att bli på bättre humör, nu ska jag bli det istället! Idag har jag vart riktigt snäll ju. Skittrög dag i skolan, kom dit vid 10 tiden och gick hem vid fyra. Gjorde ingenting. Ingenting. När jag kom hem satte jag mig och pluggade, och mitt i allt ringer Marcus och vill ha sällskap hem. Och vad gör man inte? Man ger sig. Hoppade på bussen till terminalen där han mötte upp mig så satt vi ett tag och väntade på en annan buss hem, kul. Jag fick iaf lära mig mycke nödvändiga saker, sånt som han kallar 'arbetsskador'. Jag skrattade iallafall, fick tillochmed stanna och sätta mig ner mitt på vägen för att jag fick typ värsta skrattkrampen (?). > En grej som inte är riktigt lika kul är att jag fick värsta huvudvärken för nån timme sen, som inte vill försvinna. Är det inte bättre imorn får jag nog lov att stanna hemma.

Jag och Marcus har iallafall bokat in Hammerfall nu! Fyfan va skönt och uj vad jag längtar! allt är redan betalt och klart också, så nu kan man bara glida in på deras konsert, riktigt nice!!



{bilden är lånad av Peter}

090421

Sena updates jag vet. Men ja, det blir så. Nu orkar jag verkligen inte vara negativ och sånt mer, men jag har kommit på en grej. Det är skolan som trycker ner än. Eller ja, om man mår lite dåligt (psykiskt) och kommer till skolan, där man bara får fler saker som ska vara klara innan sommarlovet varenda dag, de e ju klart man inte blir på bättre humör då. Men iaf, jag skriver rätt mycket att jag ska bli positiv men de går ju inte. Dagen har vart så jävla onödig, har bara suttit och väntat liksom. Men det är en vana numera.

idag har jag blivit av med tvåtusenkronor. På bra saker. Hela sommaren avklarad nu.



& imorgon är det öppet hus.

Svar

Okej då tänkte jag ju försöka så gott jag kan med att svara på frågorna som ni så fint ställt. Har inte läst igenom dom än, så jag kanske inte ska säga att det är fint. Anyway. Frågan är ställd av, Fråga, Svar (bara för att klargöra färger). Jag kopierar frågorna rakt av.

1. Jossan,  Hur ser en vanlig måndag ut för dig? :)
 - Hm, en vanlig måndag. Jag vaknar vid sjutiden (beror på vart jag sover) och börjar ta mig mot skolan vid åtta. kommer till skolan typ tjugo i nio och har matte nio. Efter det har jag typ två timmars samhälle och sen lunch. Sen två timmar BKF, och sen en och en halv timmes individuellt val (mibas). Efter det tar jag mig hemåt (vart nu det är) och kanske pluggar eller iallafall försöker plugga när jag kommer hem. Slutar ofta med att jag somnar av utmattning av den mega svåra dagen hehe. Brukar vara mycket med bror på kvällen <3

2. Malin, jo jag undrar hur man får sin blogg så känd som din?
 -  Våda känd? haha. Jag tror ni (du?) överskattar mig i såna fall. Aja jag vet inte riktigt hur jag gör haha, det som finns och snurrar runt i min hjärna rinner ner i fingrarna och ut över tangenterna. Det kanske inte alltid blir bra men det skiter jag i. För jag har bloggen först o främst för min egen skull. Det är så kul att läsa tillbaka och se hur man tänkte och så, sen att folk tycker om att läsa också är bara ett plus. Oj nu kanske jag inte riktigt svarar på frågan men det kan bli svårt att svara på eftersom att jag faktiskt inte vet. Jag menar och står för det mesta som skrivs och sen så lär jag mig bara mer och mer om vad det gäller bloggdesign och det tycker jag är kul. Ett tips om man vill bli "känd" eller iallafall få besökare är ju m-t. Och var ärlig.

3. Niiich, undrar hur du sminkar dig så fint och hur man får så fina ögon som du har? :)
 - Sminkar mig fint!? Oj förlåt nu känns de som att jag sätter mig emot alla frågor men vafan? Haha, man får väl tacka och ja, jag använder inte så mycket smink faktsit. Jag gillar det inte men nja. Har kajal under/över och ibland i, och sen mascara och foundation. Det var allt. Åh tack så mycket. Jag får nog kommentarer angående mina ögon i stort sett varje dag, egentligen kan jag ju inte göra nåt åt det liksom, men om dom verkligen är så fina vet jag inte riktigt? Grejen är att jag börjar bli trött på att höra "ååh dina ögon är så fina". Det blir som att man säger så oftare till mig än vad man säger 'hej'. Hur man får "så fina ögon" som jag har, det är väl bara att se till att skaffa lika snygga föräldrar som jag har ;)

4. Clara, Hur gammal var du när du piercade läppen?
 - Antar att Clara är antingen ny läsare eller också bara förbipasserande och ville få med sin blogg. Hursomhelst så har jag inte piercad läpp, det är en fejkpiercing som man klämmer fast.

5. Täzz , Teeeess jag har världens bästa fråga! Om du måste välja två artister eller nån som medverkar i nåt band, och dom båda ska vara liite lika iallafall och både ska vara i din smak, vilka skulle de va??!! svårt va!? hahaha :D<3
 - Det här måste vara en av de roligaste frågorna jag fått, och faktiskt inte svår alls eftersom att svaret på den ploppade upp i mitt huvud direkt när jag läste frågan. Mitt svar blir Ville Valo & Tuomas Holopainen. Sångare i Him vs. keyboardist i Nightwish. Dom har ju sin charm båda två. Plus att dom är jävligt bra. Och lika, som bär. Lägger upp två bilder så ni kan se. Ibland ruggigt lika. >tryck på bilderna!

 


6. Melissa, favoritfärg?
 - Oj haha. Alla tror väl att det är svart eftersom att jag känner mig svart och ser svart ut. Ja, jag säger väl svart då. Gillar mörker också, för det är läskigt. och hemskt.

7. Jojjon :) , Vad vill du ha mest av allt? :D
 - Om jag fick vad jag ville. Precis vad som helst. En sak. Då skulle det vara ett självförtroende. Jag skulle vilja testa hur de känns att kunna acceptera att leva med sig själv och kunna tycka att man inte är hemskt usel hela tiden bara. Jag vet, jag borde typ söka hjälp oO

8. Tildha, Hej Tess! Briljant blogg och jag undrar om du är beronende av någonting? ^^
 - Är beroende av musik, för det kan man inte leva utan. Är inte direkt beroende av så mycket mer, har jag musiken så är allt bra. Typ. Har faktiskt lagt av med att vara beroende av tuggummi. Det är bra.

9. Nora :} , Hej Thessan! Jag vet att du håller dig till rock/hårdrock och metal men om du måste välja en låt som inte är din egentliga musiksmak fast du tycker om, vilken skulle de vara? :)
 - Jag blir glad att du skriver så om mig, för det är verkligen så jag känner mig. Självklart kan jag gilla annan musik. Kan ge ett exempel. Men i grund och botten precis som du säger rock/hårdrock och metal!! wops, startbilden i videon vart ju sådär, haha. Men låten är fan ganska okej. Men uttjatad!!

 

10. Hannah, Va skulle du göra om du fick en miljon miljoner? (:
 - Det absolut första jag skulle göra är att köpa värsta bilen till min pappa, för han betyder så mycket och ställer alltid upp! Han tycker mycket om bilar och allt som har med sånt att göra. Han har gjort grymt mycket för mig <3

11. manda :D , ahahaha hmm :D vad ska man fråga :D vet ganska mkt om dig jue :) men hur gammal är Oska :D ?
 - Manda, jag vet hur gammal oska är :O men jag har haft honom i typ några månader :)

TACK! :D

sry

Jag får helt enkelt skjuta upp det där med att svara på frågorna tills imorgon eller nåt. Känner mig inte alls på humör för att ge några vettiga svar. Nu ska jag försöka sova så man kanske kan få sova ut och inte vara så förbannat trött i skolan imorn. Ska bara kolla några bloggar. Sen måste jag ju läsa samhälle som e tills imorn, jag får in såna saker bäst på kvällen. Godnatt.

ska sova till sånt här, underbart <3

090419

Nu har jag kommit hem och är på lite bättre humör. Grät oavbrutet mellan 14- 18 men ja, det är sånt som behövs. Tycker man om någon så gör man det, och då blir man ledsen när han/hon är ledsen, eller när någon är dum mot den. Hoppas han vet nu hur mycket han betyder. Hur som helst, gråt-dagar måste man få ha, man måste få rensa ut liksom, annars kanske tårkanalerna geggar igen? hehe. Har inte gjort ett skit idag annars. Ätit kebab, och det är väl ett kapitel för sig. Jag & Tobbe handlade godis, chips, läsk osv osv för snuskigt mycket pengar idag. Vi ska ha myskväll.

Svaren kommer senare ikväll. Så passa på >> Fråga!

090418

Har börjat skriva inlägg sammanlagt sju gånger idag, men det blev så värdelösa så jag har inte kunnat publicera. Men vad har jag gjort idag? Jag vaknade och vi åkte rätt fort ut till Mobe som körde hem mig och Tobbe. Sen har det typ inte hänt ett skit. Sandra kom hit och åt och så såg vi film, det var kul haha :] Nu har jag fått massage, duschat och bytt sängkläder. Gissa vem som kommer sova skönt. Ohja.

Bilden är bara symbolisk. Så tänk bort mig och tänk mer på det jag håller i. Jag ska må bra nu.

Nighty ;*

Tack för att så många ställer frågor. Jag vill inte riktigt läsa dom ännu så jag försöker att godkänna utan att tjuvläsa, det blir roligare så eftersom att mina svar kommer mer spontant isf. Nu ska jag iaf snart hoppa i sängen, lär ta sömntablett eller liknande med tanke på hur dåligt jag sovit de senaste nätterna. Fortsätt fråga vetja, fråga på bara {tänk bara på att jag inte svarar på för personliga frågor, har fått in ganska många men de publicerar jag inte} Och där avslöjade jag nästan mig själv. Jag tvingar verkligen mig själv att inte läsa frågorna nu i för väg. smålängtar tills på söndag, det blir lite spännande faktiskt!


Bilden bara för att. Så ni vet hur ni ska göra på konserter osv ;)



Frågestund!

Som rubriken säger er. Jag ger mig ännu en gång. Jag tycker det är kul att svara på frågor och man måste tydligen ställa till med speciella tillfällen där ni får fråga saker annars gör ni det inte haha. Så nu, fråga vad du vill. Ska försöka svara så gott jag kan iaf. Och jag tänkte ha den 'öppen' i helgen så de hinner ramla in frågor, svarar på söndag eftermiddag/kväll. Kom igen och fråga nu! :D


Så var man tillbaka på ruta #1

Det är inte meningen att sånt här ska gå ut över er läsare och bloggen men alltså, jag måste ju ta det någonstans. Kan inte hålla sånt här inom mig för då händer det säkert bara dåliga saker. Nån som kanske känner på sig att jag borde vara arg, ledsen, besviken, sur och rent ut sagt förbannad på dig? Japp, då ska du antagligen ta åt dig av det här. Jag tänker inte bara förlåta såna här saker när de händer igen och igen och när du lovar att det inte ska hända igen. du lovar hela tiden men samma sak händer. Nej, det var sista gången jag ställde upp för dig någonsin. Jag hoppas att den här personen fattar hur jävla allvarligt det är. Jag har kommit på din taktik. Du är snäll och så bara för att jag ska bjuda till med ja, såna saker som jag gjort, ställt upp och gett saker, lånat ut saker och hjälpt i svåra situationer. Aldrig mer. Kom inte till mig nästa gång de skiter sig, jag tänker inte bry mig. För du har nu gått så pass mycket över gränsen så det går inte att backa tillbaka. Det spelar ingen roll vad du gör nu. Du kan le och vara snäll, du kan komma med jordens bästa förklaring. Men jag tänker inte förlåta. Det är slut med allt sånt och du kan bara skylla dig själv. Du räknar med att du kan göra vad som helst och att jag förlåter direkt, jag gör inte det längre. Du måste ju förstå att man inte kan svika om och om igen, du måste väl fatta att man ger upp efter ett tag. Man lär sig hur du funkar. Jag struntar fullständigt i vad du tycker om mig nu för jag tänker inte bry mig ett skvatt om dig. Punkt Slut.


Kowalewicz

Vill ha inspiration till en ny design och header.
Är så sjukt trött på den här.
Herrenån vad jag tröttnar fort.
Men jag blir aldrig riktigt nöjd.


090417

Dagen har vart okej haha, som en vanlig dag och varken mer eller mindre. Kom till skolan och hade FK och sen lunch, lite teater sen gick jag och Manda mot tåget. Vi skulle köpa klubbor men de blev inte så för de va en surmupp i kassan. Vi gick till perrongen och där satt ännu ett offer, typ fyllekärring satt o prata med sig själv eller med oss (?).
Det verkar va ett jävla tjat om frågestund så det blir väl en senare, men nu ska jag xboxa moha ;D



Idag fyller pappa år! Grattis! <3

Mardrömmar

Det är inte ofta jag skriver på morgonen, men det händer. Internet har krånglat hela morgonen men ja, det verkar fungera nu ett tag iallafall. Jag ska snart springa ner till tåget eftersom att vi börjar 10.30, som sagt. >Jag brukar drömma mardrömmar med jäma mellanrum, och igår kväll hade jag väldigt svårt för att sova så tänkte jag att "jaha, de e väl dags att drömma en äcklig mardröm snart". Inatt drömde jag inte bara en mardröm utan två!
 Den ena
handlade om att jag blev inlåst på en toalett och ja, man överdriver ju alltid i mardrömmar och de som egentligen inte är så hemsk blir liksom skitläskigt. det kom iaf in en dammsugare där jag va inlåst (toaletten i vår förra lägenhet btw) som dammsög upp mitt högra ögonbryn och högra öga. Det bara försvann och halva mitt ansikte var liksom hudfärgat, och gud haha. det var så hemskt.
Den andra
drömmen kommer jag inte ihåg så mycket av. Jag och nån som liknade Tobbe och nån typ robinson-gubbe var i ett träsk och skulle hitta nånstans att bo. Så var det en typ drake fast fortfarande människa som försökte döda oss, såklart. Så hittade vi massa hus som var byggda på varandra som vi klängre runt på som om vi vore nå slags apor. Det kanske inte låter som så läskigt men det var det tydligen. Nu ska jag klä på mig och gå till tåget. Det är såå skönt att det är fredag!


Till Mathilda

Japp, jag gjorde det igen. Den här tjejen ville ha en ganska enkel design som gick  i svart/grått/vitt. Hon skickade tre bilder som hon ville ha i headen och fyra bilder som skulle vara i menyn. Hon visste va hon ville  ha för textstil och färg, det underlättar massor. Mathildas blogg hittar ni här: >>Mathilda<<



090416

Ni får förlåta för att jag jag 'ramlar' i de gamla vanliga uppdaterar-sent träsket igen. Men ja, det blir så.
> dagens dag har vart ja, som vanlig. Lektioner blir inställda och ersätts och ja - det blir körigt! När jag kom hem tog jag mig i kragen och läse en bit ur möss och människor. Så grymt tråkig. Nu är snart alla ipods fulladdade, då behöver man inte tänka på de på ett tag.
Fick ganska nyss ett sms från Micke (lärare) då han meddelade att både svenskan och datan blir inställd imorn. Vilket betyder att vi börjar 10.30 imorgon. Då har vi Malin, sen teater resten av dagen. Skönt! - Det är så fredagar ska vara! :)


{påväg att bli riktigt deppad nu, men de blir bättre eller hur}


090415

Onödig jävla onsdag. Kom till skolan och hade engelska (det blev svenska). Sen stannade jag kvar i typ en timme för att gå på gympan, ochh den va lite halvt slapp så gick därifrån.. Sen skulle vi ha haft verkstad men jag hade inga skåpnycklar så kunde inte göra nåt, åkte då hem och tänkte plugga svenska hemma istället. Aja, nu är klockan snart åtta och det betyder att de börjar typ tre - fyra program på tvn som jag vill se haha. Nu ska det prioriteras och det är helt klart att jag tänker se Room Service //  dregen. Haha han är så rolig ju!




090414

Äntligen hemma! Usch vilken jobbig dag, och det blir inte bättre med hosta + huvudvärk. Nemen, dagen började med Ture och sen matte, samhälle och lunch. Sen flyttades naturen fram och kommunikationen försvann så ja, vi fick sluta en och en halv timme tidigare = skönt! När jag kom til söder va jag tvungen att leta upp Tobbe eftersom att jag inte hade nåra nycklar hem, hittade honom i parkhuset haha :>
Nu ska jag hälla upp ett glas med cola (+ isbitar) och sätta mig i soffan alternativt på balkongen med en stoor godispåse och om det inte blir nåt bra på tv/film så blir de väl till att börja läsa 'möss & människor' som vi skulle ha läst ut på lovet. Jag har inte läst ett ord. 

  Just nu -  tar slut på ipodbatteri med;


>pju, blogginlägg för dagen avklarat. man har liksom en slags press på sig att skriva.

090413

Huah. Dagen har vart så stressig så jag kunde sätta mig ner och andas nu för första gången idag. Ändå måste jag upp och torka/platta håret, men helst av allt skulle jag vilja sova nu. Jag har haft lite smått panik hela dagen känns de som så jag har inte ens hunnit med att tänka på skolan som börjar imorn, men det är väl bra att jag inte hunnit det.
Hundarna åkte hem idag med, inte kul alls. Kommer sakna dom såå mycket. Ja, köpte ännu en ipod idag och den är..som alla andra, bra! haha. Nejmen asså jag gillar den, allt allt allt som finns i musik/filmväg på min dator får plats i den. nu ska jag göra iordning inför imorn så jag kan sova lite längre, jaghatarattgåupppåmorgonen.



>imorgon ska jag bli duktig på picasa!

Dagens Planer

- ut med hundar
- frukost/mat till hundar
- gå runt sjön
- bada hundar
- borsta hundar
- packa x2
- dammsuga övervåningen
- moppa alla golv
- äta middag hos mormor
- hem till pappa

Klarade den här dagen:)

Gonatt!

Har dom gjort om som fan på blogg esse eller spökar min dator? Nu kom dom hem från finland här. Har suttit och gjort en video till bebisarna, skitbra blev de. Kunde dessvärre inte välja låt så det fick bli "love today". Inte direkt min musiksmak. Ska ut me hundarna strax och sen dyka ner i sängen.


Tack!!

behövdes sååå mycket! <3

Till Nella

Nu har jag suttit här ett tag och gjort header + design till Nella. Jag tycker de e så kul att greja med andras bloggar. Nella ville ha en blogg som gick i mycket rosa. Hon skickade alla bilder som hon ville ha med och hon ville ha en klocka i menyn och en ipod men tre låtar längst ner i menyn, sen fick hon en sån där fråga också. Nu behöver hon bara lite besökare, så spana in hennes blogg; >>Neellaaah<< 


Kladdkaka.

Nu har jag bakat den äckligaste kladdkakan jag någonsin gjort. Och det kan Tobbe intyga. Big Blä. Hade bara två dl socker o man skulle ha tre, men de kom vi inte på förns vi hade hällt i de sockret så vi fick krossa sockerbitar. Men de måste blivit något annat fel också. För den vart allt annat än kladdig.

[cambild. jätteäckligt]

(y)

Just det. Glömde nästan. Angående bilden i förra inlägget.
Det kommer bli mycket sånt idag. Rena rama soad-dagen.



Gillas eller dissas?

090312

Så idag är de söndag. Typ. Jag vaknade nyss eller nja, va ute me hundarna vid åtta men somnade om. B väckte mig nyss så jag va tvungen att gå upp haha. Nu sitter jag i soffan och väntar på att Tobbe ska vakna så vi kan äta frukost. Tänkte ett tag vara gullig och göra 'frukostpåsängen' till honom men nej, jag vill hellre äta frukost ute på altanen. Idag ska vi jag bada alla hundar, weiho. Även jag skall duscha fast det får bli senare. Nu ska jag fan väcka Tobbe, cya :*




Tur

Tur att dom finns.
Tur att jag valde vattenfast smink idag.
Tur för mig.
Tur att Jakob sjunger.
Och Kicken.
Pontus & Henrik.
TUR FÖR MIG!


090411

Godmorgon hörni! Jag har faktiskt vart vaken ett bra tag nu, eller nej, men typ :> vår vardagliga godisleverans kom nyss hit med godis. Tobbe och han sitter med hundarna på altanen och trycker i sig de :p jag ska nog gå ut och sätta mig jag med. Ha en lika fin dag som jag :)

Frukost ute. {+ smygreklam}



Vv

Nu har jag bestämt mig. Oja. Ville Valo, Oooja!! Nu har jag verkligen beslutat mig för att göra det. Ville OJA Valo! Ojoj. Nu blir jag sådär ojoj :>


mellan J&B

Besökare stiger och stannar (y)! Välkomna och prenumerera (a)

Tobbe, Sandra, Jag
{gammal bild}

update, altan

Hei, nu sitter jag ute på altanen i lite skugga för tillfället. Tre stycken underbara vovvar runt mig som vill ha godis haha naw. Tobbe tar ut sin "moppe" för att tvätta den medan solen är framme och snart ska väl pappa skjutsa mig till typ ja, nåt ställe, så jag kan köpa min efterlängtade ipod. Precis som att jag inte hade nog me ipods sen innan. Och omg vad jag vill kunna rita såhär fint.

090410

Godmorgon kära vänner! Herregu vilken fin dag, värsta sommardagen ju. Har vart ute me vovvarna två gånger och dom vill ju liksom inte gå in haha. Nu ska jag duka ut frukost på altanen och sitta i solen och äta, så hundarna kan springa av sig lite på tomten :) ha en bra dag ni med!
Dålig bildfantasi igen. Ni får förlåta mig för bara massa ögonbilder nu, men det är de enda som känns okej för tillfället.


Så saknade!



Äntligen!

Hallå hallå. Nu kom m-t igång igen! Och som jag har väntat! Äntligen! Välkommen alla nya läsare också :) Jag hade bara kommit åt någon aktiv/passiv knapp på kontot. Anyway, det är löst nu!
Gjorde om bloggen rejält idag också. Kul. Nu ska jag bara fixa en snygg header och det är jag ju inte bra på, jag är mera bra på att inte bli nöjd :P


skoja bara!





{till er som hann läsa detta inlägg tidigare. Jag tar tillbaka allt jag skrev}



090409

Godmorgon, tänkte jag skriva men ja, klockan e över tre. Iaf, har inte gjort mycke idag, vart ute me hundarna x2 och sett film me tobbe, sjätte sinnet igen. Nu tänker jag skickat ännu ett mail till m-t eftersom att jag inte fått nåt svar och det har faktiskt snart gått tre veckor. Jag ska försöka fixa lite i bloggen med, men jag vet verkligen inte hur jag vill ha headen.

  

Loho sehe R

Nu sitter vi hos pappa och väntar på att han ska köra förbi någonstans inne i stan så tobbe kan möta upp och hämta pengar. Sen ska han köpa med nån mat hem medan jag sitter här med hundarna. Sen ska vi hem till mamma igen och baka. Oj va uttråkade vi är nu, jag sitter här och gör inte ett skit. C sitter vid dörren och väntar, J har typ somnat i min säng  och B ligger och kollar på mig när jag skriver, hon gnäller lite nu men det är väl bara för att hon har så tråkigt. Tråkigt..


090408

Halloj halloj, blev dåligt med bloggande igår. Jag tröttnar så fort på headen och på textstilen och ja, hela designen i bloggen så jag tappar ork och lust. Anyway, igår testade vi bara att ha picknick på ett annat ställe men de va tråkigt så gick hem. Idag fick jag ta morgonturen ensam men det gick bra, jessie är så duktig så om man inte hade kunnat ha henne löst så skulle de bli knepigt :p
Det är nåt konstigt med cosmo idag, han vill inte gå ut och om man ändå drar ut honom så sitter han och kollar på dörren hela tiden. Då gick jag och tobbe en bit upp i skogen och släppte dom lösa men cosmo bara satt o kolla den börja kan luffsa hem. Han kanske har ont i magen elr nåt, han brukar ju va känslig mot blixtar och så och vem vet? kanske det är på väg att bli åska. Nu ligger han under min säng, där verkar han trygg iallafall. B ligger på min ena kudde och J är uppe och ser film med tobbe. Om vi orkar nu så tänkte vi åka hem till pappa och hämta allt godis, men vi får se hur det blir med den saken. Ha en fortsatt bra dag i det konstiga vädret!

Verkligen idétorka på bilder. Förlåt.

090406

Gokväll hey. Har haft en underbar dag! Vaknade vid åtta, kanske halv nio, va ute läänge me sötnosarna för att sen gå hem och somna igen.. Uppe vid 12 och åt frukost sen, gick ut me vovvarna igen till parken, då kom jag och tobbe på att de skulle vara förjävla mysigt att ha picknick så ja, vi gick hem -bakade och hämta filt & grejer- och så gick vi till parken igen. Där satt vi i flera timmar och väntade och ja, bara satt. Sen började jess frysa stackarn så vi gick hem. De va inte de lättaste att gå hem med alla vovsingar + filt och påsar me grejer ne, de blev typ kaos o ändå ville manda att vi skulle gå ännu längre fast ne, de orkade vi inte, stackars hundar ju :) Åt världens godaste lasange till middag också! Lyckat mamma!! haha. Ja, nu sitter jag här o..hm.. funderar på att ta livet (?) av min dator. Den blir så varm och den låter mycket så de liksom gör ont i en :s Det blev fattigt med bilder från dagen men några blev det. Ni får en. Tobbe och Jess somnade :) <3


Hundar & Godnatt!

Nu är de läggdags här. Men Cosmo och Bonnie leker som bara den me en pinnbit och de verkar inte alls sovsugna. Men nu hoppade gullbebisen upp till mig och Cosmo gick o la sig i ett svalt hörn. Min dator låter ungefär som en hårfön vilken betyder att det är dags att stänga av. Bonnie lägger sig vid mina fötter och gör sig bekväm, hoppas natten går bra utan hemlängtan och så. Hittills har det fungerat såå bra. Oj va mycke hundsnack de blev nu. aja, lov nu. Jäkligt skönt och behövligt (eget ord). Imorn blir det leka.

JAG ÄR GLADAST I VÄRLDEN

Bilden säger allt. Cosmo ville inte va me på bild just nu, <3

...

INTE SNÄLLT


godis :D

Halloj! Jag sitter här med huvudvärk igen. Skitsämst. Det blir väl till att lägga sig tidigt inatt igen, tråkigt men kanske ett måste. Morgondagen kommer iallafall bli underbar för jag ska hämta vovvarna. Men jag har tre stora fat med godis, så en bra film sen är min kväll okej.


090404

Dagen igår blev fan konstig och jag orkade inte uppdatera. Men kom till skolan i onödan iaf. Svenska klockan nio, gjorde ingenting, satt bara o pratade skit typ, halvtimmes rast, malins lektion lyssnade på en redovisning som tog typ två minuter och sen fick vi lunch, två timmars rast och sen gick vi till draman och då va vi bara fem stycken som hade orkat va kvar så de blev inställt haha. Jag och manda gick till gropen och solade i nån timme sen gick vi till handen och skulle köpa glass men hennes kort fungerade inte, följde med henne till banken sen åkte jag hem. Vid 22 -23 tiden sattes de på en film här som jag somnade till direkt. Vaknade typ 11 imorse. Haha snacka om att bara dö xD
Nu sitter jag här med fläskläpp och vi ska snart dra oss mot morfar och lämna nån tavla och hjälpa till me hans dvd som tydligen inte fungerar :)

Finns inte ord för bilden just nu.              <3

Bara så jävla bra!

090402

Den här dagen var och är sämst. Började med ett trevligt studiebesök iaf, och sen planering inför öppethus, sen luch och svenska där jag typ drabbades av världens huvudvärk som höll i sig hela tures och hela vägen hem, nu börjar de släppa lite iaf. Kvällen har också vart piss. Men ja, nya tag imorn.. eller nåt.

Bara bäst just nu <3

090401

Kom nyss hem efter en skojsig dag! Haha nämen, nu börjar de verkligen bli vår. Fast så ska man väl inte säga får rätt vare e så börjar de väl snöa. På engelskan fick vi göra nåt gammalt nationellt prov som gick skitdåligt, sen lunch (bläblä)  och så la jag o manda oss ett tag i sofforna. Sen gick vi till gympan och satt o vänta på jocke som aldrig kom, och precis när vi tänkte gå så kom han haha, vi gymmade lite och pratade betyg och lalala, sen på verkstan gick jag o manda till gropen och solade istället för att sitta i en varm hemvist. Men vi pluggade samtidigt och det gick jättebra, haha.

Manda solar magen haha :)


Jag klättrar på djuren.. typ ._.