Det Va Vi I Pölen

Denna kväll går inte att beskriva i ord. Så skulle jag kunna säga - om det jag vart med om hade vart bra. Nej, jag är nog mer nollställd nu. Var på The Hives konsert på grönan. Som sagt..nollställd. Varken bra eller dåligt. Mest trångt och illaluktade. Jag och tobbe hamnade mitt i smeten. I mitten, mitt framför scenen, nästan längst fram. Där blev vi knuffade åt alla håll samtidigt och det var omöjligt att ens vända sig om, ännu mer omöjligt var det att få upp kameran. Men jag lyckades. En gång. Det sög. Kolla själv.





Sedan gick vi ut på kanten, för vi höll på att svettas ihjäl.
Där fick man bättre utrymme och några bättre bilder/filmer.









Haha. Kungen talar. Alla lyder. Duktig publik :)



- Alla applåderar och skriker!
- Fortsätt!
- Gröna lund firar 125-års jubileum. Applådera åt grönalund!
- Sluta!
- Vi firar 15-års jubileum. Applådera för oss!
- Sluta!
- Vi firar 10 år som turnerande band. Applådera!

- APPLÅDERA!!
- SLUTA!!




Ni anar inte hur lång tid det tog att göra detta inlägg! Bilderna kommer sen i mitt "vad jag har gjort i sommar" inlägg som jag säkert kommer att skjuta fram på tills i vinter. Eller varför inte nästa sommar?
Apropå skjuta fram. Läxa. Bye.


BLÅTTBLÅTTBLÅTT :D



Weeii jag lyckades göra rubriken blå!! Helt på egen hand! Haha *stolt*.


Löördayy

Godmorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag, Tobbe & Papp ska kanske åka ut till Tony, Pailin, Jocke, Sandra, Max, Ida och tvillingarna Marwin & Milton. Dom ska tydligen ha hjälp med nåt staket? Haha yes. Det va meningen att jag & Tobb skulle dra ut till grönan & sommarkrysset idag. Men, jag checkade in vilka artister som ska dit och de va inte direkt nån favorit. Christer Sjögren, Molly Sandén, Markus Fagervall, Lady GaGa (USA), Afasi & Filthy. Äsch, jag tror vi hoppar grönan och äter hos dom (orkar inte skriva alla namn igen ;]). Jag menar, inget kan någonsin slå kvällen med The Poodles, Moto Boy och Häckner på grönan! Dessutom ska jag och bror dit imogon, söndag oxå. Då grönan firar 140år elr va de nu va. Riktiga grönalundsnördar är vad vi har här. Börjar tröttna.
Hursomhelst så ska jag dra mig upp ur sängen nu och slänga in mig lite frukost.

Ha en bra & fin dag allesammans! :)


Trött på det här

Nu har jag hållt på med att försöka göra någon förbättring på headen i stort sätt hela kvällen. Orkar inte mer, ingenting händer ju!? Jag har lyckats få en linje till vänster ljus-blå. That's it.

Godnatt.


Lär fixa en ny design snart. HJÄLP MIG!!

Nu när jag äntigen har internet har jag ingen vettigt att skriva :/ den här dagen va het onödig. Egentligen skulle den sett ut ungefär såhär.
09.00 - 10.00 , svenska
10.00 - 11.10 , håltimme
11.10 - 12.10 , fritidsverksamhet
12.10 - 13.00 , lunch
13.00 - 14.10 , engelska

När man då kom till skolan vid halvnio-tiden (bussarna går irriterat sällan!) så satt man snällt vid skåpen med två i klassen och väntar på att klockan ska gå när den ena av dom här två plötsligt får ett sms från vklass (lärare). Carina e sjuk JIPPIE. Detta betyder att första (svenska) och sista (engelska) lektionerna utgår. Då har vi bara en lektion kvar som inte börjar förns 11.10. När man sen setat en stund till i detta otroligt torra tråkiga rum och loggar in på vklass på datorn får man se resten av meddelandet som inte kom med i smset! Vi behöver inte komma på fritidsverksamheten heller! Bara göra en uppgift tills nästa fredag. Komma till skolan i onödan börjar bli lite som en tradition i vår klass. yey.

Nog pratat om skolan nu. Nu är mitt rum klart!! Jag själv tycker att det vart fint och en enorm skillnad! :) Sen fick jag helt plötsligt en ny mobil idag, bara sådär!? :) haha skitskönt!

Hm, nu ligger jag ju lite efter med bilder & videos från sommaren. Jag har ju sagt typ en miljon gånger att "bilder och videos kommer sen". Så imorgon eller någon dag nu framöver när jag får lust och ork tänkte jag göra nåt slags "min sommar" - inlägg. Haha, skriv upp det ni. Nu har ni nåt att se fram emot.

Är nu otroligt trött på denna header! ÅH varför skulle Therese i ett klumpskal radera paint för!?


D e t t a      ä r       r e n       k ä r l e k  ,       p å     r i k t i g t !        <3




Crashing Down

Alltså hej. Jag har haft internet nu nån dag men har inte orkat skriva här.. Mår inte bra och har inget att skriva. Det finns en låt som jag kan döda för att få höra när jag mår dåligt. Sugarcult, förvånad? Näe.





ånej, nu råkade jag trampa sönder min Hammerfall-affisch ;[

Halloj.. Har inte kunnat skriva för har inte haft internet xP Har fortfarande inte internet men sitter just nu vid den förbjudna datorn, hehe. Har inte gjort något sen jag skrev senast typ.. Lärt mig tycka de e liite kul att sy bara och så har jag klippt liite lugg idag! :) "bilder kommer" som jag alltid säger x) aja, imorgon börjar skolan dåra, haha. Nytt hus å allt ;o kommer sakna våra gammla klassrum vafan...
De va allt för nu och eftersom att internet inte fungerar så vet jag heller inte när jag kan skriva nästa gång ;P
Ni får ha de så bra hursomhelst

PS: Jag testade Bea's tips me mp3 när jag inte kunde somna häromkvällen! och till min stora förvåning fungerade de!! Moto Boy - Young Love :)




Just det

Haha, det är verkligen inte menat att jag ska publicera det här!! Igår när jag skrev (hade skrivit mil längre då) så låste sig "publishme" och så gick de inte att gå in på hela kvällen / natten. Nyss skrev jag om allt och då mitt i meningen råkar jag på någon konstigt vis markera hela texten och sen komma åt "v" knappen så de enda som vart kvar av min långa text va ett v. Nu orkar jag inte skriva mer, men här kommer en förkortad förkortning ;)

gårdagen; Jag, nadja, ewa, janne, kiwi och flera flera tusen personer till drog ut motorcyklarna från vart-man-nu-har-dom och drar ett varv runt mälaren (ca 30 mil(!))! Det är såå kul att bara åka och liksom vara en i mängden (?). Okej, det är inte alltid kul.. vid flera tråkiga raksträckor somnade jag till flera gånger ;o men men, till mesta del är det kul :) och man är inte direkt ensam om att gå runt me varma skinnkläder mitt i sommaren ;D  de va kul hursomhelst och jag fick en ny hjälm för jag fick grymt ont i huvudet av min gamla  ._. 

Bilder kommen som vanlig senare :) när jag har hittat min sladd eller kortläsare till datorn.





some kind of answers >.O

Ojoj, upptäckte precis att bea är en hejare på att bomba me kommentarer på en och samma gång xD orkar inte skriva kommentarer till dina kommentarer så gör ett helt inlägg tillriktat dig istället, mrs stanley! :)

obs!! lägg märke till min nypåhittade flirtsmiley i rubriken!! söt va!?   >.O

Nu kommer jag ju då inte riktigt ihåg vad du skrev å så, men haha. Jag är och kommer alltid vara mrs rose! men wtf, axl har blivit så tråkig på sistonde;(  kanske avis för att han, liksom du bea, tror att jag kommer bli mrs moto istället ;P  Hur jag lyckades radera paint!? haha fråga mig inte x) skulle bara radera genvägen på skrivbordet så försvann allt ;o
ooo ja the poodles va UNDERBARA på grönan!! :) och synd de dä me din dator;(   va har hänt? haha skulle fan inte klara mig utan dator tills september!?
svar nej, det är inte coldplay de va red hot chili peppers och takida :) 
okej nu fattar jag inte.. "han borde ha spelat blue motorbike" men de gjorde han ju xD åå älskar den låten ;o shiit, jag har typ nördat den nu efter jag köpt skivan ;)  om och om igen x)
Vi kan gärna rensa ut 4sound ;D haha men då måste jag få paxa en gitarr där bara som jag är helt kär i! :P
det där me mp3 när man inte kan sova fungerar inte för mig ;s jag ligger bara och sjunger med HAH ;D  Yes de e sugarcult på den bilden! söta va? :D underbara!  yes, Mrs Rose goes paint-master ffs :D  (de vart mellanblått btw)

Ser ni vad jag har börjat me engelska  :s skyll allt på P ...

OMG jag dör!!! :D

Shit, vilken kväll!! Herregud, kommer alltid minnas!! :D
Jag och tobbe åkte till UNG08 för att se Moto Boy! och ja ALLT blev lyckat! 
Just nu är jag så glad så jag kan knappt skriva, det va en superTOPPEN start på en dunder-helg!!
Köpte en väska (me hans märke) och en skiva och fick båda signerade!! :D sen fick jag en kram och gulltobbe tog kort!! oww det bara sprutar lycka ur mig och jag kan inte låta bli att inte skratta! Nu måste jag verkligen varva ner me en film å så annars spricker jag väl snart :D

Bilder & video kommer senare! :]


allt för nu

okej haha, här sitter jag och väntar på bilder från dagen men det verkar inte fungera xD hursomhelst.. jag har målat mitt rum idag :D näästan helt själv :) mellan-blå vart de.. bilder kommer  väl :)

Lisa tvingade mig!

..inte till detta inlägg men dock till något annat idag x) inga kommentarer ;)
Idag tillbringade jag dagen med Lisa och delvis också Linn. Det var kul kul kul som vanligt me dom xP liksom skratt hela tiden, skitskönt! Vi gick (åkte) till UNG08 och ugglade runt där ett tag, sen va linn tvungen att gå så jag och lisa vart ensamna x) och aa, det blev allt från spå-tanter till  "skattjakt" och båda gick galant   NOT. Hahaha, huvudsaken är att man ska ha kul elr!? ;D pricken över i va när vi köpte vatten och precis då så börja de ösregna ._. 
Jaha, imorgon ska jag välja färg som ska målas på mina väggar. Ljust e bäst va.. tror de blir ljusblått elr liknande :)

Angående bilden. Ja va ska man säga? Skulle inte överleva utan dom! :]



Morning

Okej, jag kan det där med att vända uppochner på dygnen. Men att sen vända tillbaka!? - omöjligt
Igår tänkte jag vara jätteduktig och lägga mig vid 1-tiden, så jag gjorde de. Låg klarvaken, då menar jag klarvaken. Jag kunde inte somna, så jag startade datorn och gjorde allt för att bli trött, sortera bilder. Finns det nåt tråkigare!? nej precis. Och inte blev jag trött av det heller. Det va omöjligt för mig att komma upp 9 imorse, ännu mer omöjligt var det att försöka komma upp 10 och 11. Nu kom jag äntligen upp och de va för att jag får så grymt dåligt samvete av att sova längre, sova bort hela dagen, men vafan? uggla bort hela nätterna? aja, smartare blir man inte av de här..
Idag ska jag troligtvis träffa Lisa om allt går som planerat xD det ska bli grymt kul :) de va längesen liksom x)

Snälla paint kom tillbaka!

Idag har jag inte gjort ett skit. Lärt mig lite om bloggdesign (koder osv), lite bara. Det blev inge bra och eftersom att jag har råkat radera paint på min dator (:@) så kan jag inte göra ngn ny header. Ngn som vet hur man får tillbaka paint!?!?
Hjälp mig. 

Jag brukar oftast avsluta inlägg med musikvideo elr bild, för de ser så tråkigt ut annars. Nu blir det mest tjatigt med video/bild. Dessutom så ere ingen som kollar på de ändå? :P


,


Frukostdags !!??!?!??!?!?!??!?!!?!?!?


Björn Gustafsson kan känna sig Ä-G-D!!

Lätt att Rasmus slår Björn Gustafsson!!



onödig dag

Ja, jag vet. Jag försöker uppdatera. Men har ingen vettigt att skriva alls.
Nu vill jag bara att mitt rum ska bli klart och jag vill flytta tillbaka dit. Göra om och jag vill ha sängen där jag vill!! (men den får inte plats där :( )  Om min säng hade vart 2cm kortare så skulle mitt rum blivit perfekt!  Nu måste jag ha sängen på andra sidan rummet och allt blir fel då :s okej, slutpratat om min säng. Jag önskar att mitt rum va större.
Idag har jag och tobbe (som vanligt) kollat på film hela dagen.   - P
Har inget bättre för mig nu, äta middag? jag har förresten haft såå ont i huvudet idag :(  Jag e som vanligt deppad men vet inte vad jag ska göra för att må bättre ?



Yes, lycka

Igår när jag kom hem från grönan var jag så glad så jag skulle kunna gå i tusen bitar :) Jag (och många fler såklart) var med Kicken i fleera timmar, vi kollade på när dom repade deras låt och när han åkte Extreame. När sommarkrysset var slut va dom kvar på scenen och jag köpte en affisch som kicken skrev sin autograf på! :) Det var riktig lycka. Moto Boy var oxå där (som ni kanske vet..) och han är bra!! Yesss, sen va ju Carl-Einar där också ;D shiit vilken lyckad dag/kväll!!!

Tog såklart massor med bilder men kan inte lägga in dom i datorn nu, kanske senare idag :) 










En liten början på ett nytt liv.

Okej, jag och tobbe har verkligen haft tråkigt dom här dagarna. Förutom att hundarna var här då. Vi har sett ett visst antal avsnitt av en viss serie så nu har therese en ny förebild, ingen bra kanske. Men dock en förebild. Avslöjar inget.
Hade tråkigt så tänkte försöka börja lyssna på lite ny musik, eller inte ny ny ny. Men ny för mig. Med hjälp av min förebild (som jag nu kallar henne) har jag valt ut två musikgruppar som jag tänker lägga ner lite energi på. Avslöjar inte heller vilka de är men det framgår väl nedan.
Från och med nu kallar jag min förebild för P, okej? She's good. Hon har även fått mig att börja slänga in engelska ord all the time ;) tack you för that ;P *irriterande*

Så what tycker you om my nya music? :D

 


Täib

Vet inte egentligen varför jag skriver, men. Idag lämnade vi ifrån oss hundarna. Idag har vi (jag & tobbe) städat lite, lite. Resten av dagen har vi sett film och nu sitter vi här. Tråk.

Imorgon däremot ska vi till grönan och sommarkrysset! Det ni!! The Poodles OCH Carl-Einar Häckner, jag menar kan det bli bättre!? Nej precis!! Möjligtvis sugarcult då, men åh! Hoppas verkligen det blir kul imorgon, trots att de bara e jag och bror.




Hur länge ska man behöva deppa?

När jag får internet i min dator igen så ska jag fixa en ny desing. Jag ska oxå fixa en passande bakgrundslåt. Just nu går ingenting som jag vill, och det gör mig förbannad.

Här får ni det finaste jag vet, den bästa låten ever. Sugarcult ofc. Texten är underbar. För att inte tala om Tim Pagnottas (sångare) ögon. Döda mig.



Cosmo & Jessie är här nu. Puss på dom<3

Bara mitt rum blir klart och jag flyttar tillbaka. Då ska jag våga, äntligen! Jag lovar.
Jag ska börja mitt nya liv. Tror jag. Hoppas jag.

Jag har inget annat att skriva just nu. Blir bara deppad.

Om man skulle lära sig nåt nytt? Tolka Michael Jackson på ett bra sätt kanske.




det blev en kort paus

Okej, tillbaka i mitt liv igen då. Blir fullständigt galen på allt nu! Ingenting fungerar..
Imorgon ska jag iaf hämta cosmo & jessie, det ska vi så underbart skönt att träffa dom! :)
Idag var jag till dalarna och tillbaka, blev inlåst på en toalett och dom fick riva dörren för att få ut mig.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, jo en grej. Finns det någon som vet hur man lägger ihop många korta videos till en lite längre? Hur i h*lvete fungerar windows media maker? hjälp mig


bye



Har inte tid just nu.. Återkommer senare i mitt liv :P

Fredag - Lördag

Oj, igår hann jag inte skriva blogg :s Jag och Linda hade fullt upp med videoblogg xD Vi va inne i stan och gick lite. Jag köpte 2 linnen & 4 örhängen + joordens snyggaste halsband!!  Vi va såklart inne på punktshop och där såg jag världens finaste kiss-tröja SOM JAG VILL HA. Men det fick bli en annan gång för de va grymt mkt folk :(
Idag ska vi till grönan igen - sommarkrysset. Jag och Linda blir ensamma den här gången. Tobbe är ute på nån ö och Krister har vi inte ens frågat :P Nu ska vi gå upp och äta frukost, sen drar vi.

Ni får ha en superbra dag ni me :)  Hejsvejs






RSS 2.0