Hälsingland här kommer jag!!

Nu beger jag mig till andra tider, gamla tider. Landet.
Som sagt så kommer jag hem på fredag troligtvis. Vi får se hur det blir.
Ni får ta att ha så bra :-) och hare skönt i sommarsolen, för de ska jag :-D

     
       




sommarkrysset :)

Hemma igen ;P vi drog hem ganska direkt efter inspelningen och Kicken va inte där idag :/ men Jocke och hela Hammerfall var där och jag fick nåra bra bilder :-) 
Imorgon åker vi till "landet". Kommer vara borta till troligtvis fredag. Därefter åker vi vidare till finland, så jag vet inte när jag kan skriva igen, hehe. Kanske imorgon innan vi åker dåraa, men får se om jag orkar ;P Om inte, ha det så bra tills vi hörs :-P 

 








Känns nästan pinsamt att lägga in videos med såna dåliga pix, men nu får de va så. Bara för att låten äger allt! =D





IKVÄLL SKA JAG TRÄFFA KICKEN IGEEN =D

Nu drar jag och tobbe iväg till det som snart blir som "hemma" för oss.


*Tillbaka*

Yes, nu är jag tillbaka. iallafall ett litet tag, några dagar.
Jag har inte haft internet på typ en vecka ;P och ja, jag överlevde faktist!!
Idag var jag och tobbe på grönan igeen.. Det var kul och gissa VEM som va däär!?!? :D



YEEES KICKEN MY MAAN :D ÄLSKAR HONOM!!
och jag fick en bild på honom :)  han e bäst ;D

Imorgon ska jag och tobbe till grönan igen tror jag, hehe *grönalundnördar*. Inte för att de e såå kul, men imorgon är det iaf "sommarkrysset" och dåå brukar kicken vara där också !! :D 

Godnatt påer :P

Hejhopp

Kan inte skriva på ett tag för mitt internet fungerar inte!

Sitter hos mormor med favoritkusin ;) älskarej Linda <3

Ha det så bra tills jag kommer tillbaka! :)

igen...

Yes, nu drar jag och tobbe till grönan igen :)

Shit  Happens =)

sondaeg

Idag ska jag försöka städa mitt rum. Verkligen. Vill.


Orkar?



Grönan..

Idag var jag, Tobbe, Nadja, Marcus och Lovan på gröna lund dåraa :)
Kom ganska nyss hem och mår illa, så orkar nt skriva nåt mer nu. Hare bra¨


btw, saknar mina hjärtan!! :/ 

...

Jag blir så förbannad på min brorsa! Han ska sälja sin telefon men har slarvat bort laddaren så nu kan han inte sälja den. Då säger han att jag har tagit hans laddare och att han ska ha tillbaka den. Den laddaren jag har har jag haft på mitt skrivbord sen jag köpte den! Jag har inte rört hans laddare!!
Fånigt men jag blir ARG!! Så jävla lågt att skylla på mig för att han tappat bort sin laddare! Så får jag värsta utskällningen för att han hittar på att jag har tagit hans laddare. Vad ska jag ha hans laddare till när jag har egna!?
Säger bara det, det här kommer han få igen, någon gång när jag sitter i knipan ska jag skylla på honom och alla ska tro mig och han ska få offra sig! 

Internet...

Okej, internet har inte fungerat på hela dagen. Så ni som trodde att jag va död eller något hade fel :P
Nu funkar det äntligen iaf. Yes. Vet inte vad jag ska skriva mer så det blir inget nu för stunden.

Ny Header!

Det var nästan självklart för mig att det skulle bli Jack Skellington. Eftersom att jag har älskat både honom och filmen (filmerna) ett bra tag nu. Många, många år iaf. Är jag den enda som tycker han är söt? ;P Alla klagar jämt på mig och undrar hur jag kan gilla ett skelett. Men har du sett filmen så fattar du? Han är bäst och så är det bara, därför får han äran att synas i min header :)  Jag satt hela natten och gjorde massa olika men dom blev bara kluddriga och så.. inte så fina.
Nu får iaf Jack vara där ett tag, men jag kommer nog byta lite då och då för nu när jag äntligen fattat (seg som vanligt) hur man gör så gör jag såklart många och vill testa alla :P
Btw, låten. Den är från Pirates of the caribbean. Jag är nog nörd på dom filmerna med :$  men dom är bäst eller hur!?

Nu borde jag verkligen städa mitt rum.. OCH JAG VILL HA NYA TAPETER!!! :D
Jag kunde inte somna inatt så jag låg och funderade på hur jag vill ha det i mitt rum, och jag vill möblera om helt! Men det innebär att jag måste slänga massa saker.. Aja, man måste offra lite eller? :P  Nu vet jag iaf exakt hur jag vill ha det i mitt rum och det kommer bli såå fint!! exakt som jag vill ha det!!! mörka eller vita tapeter och sen mina kiss-affischer och andra fina grejer på det liksom aahh!!
Nu tjatar syskonen om att spela monopol, vilket jag hatar. Men som jag sa så får man väl offra sig lite ibland? :) Efter det ska jag börja röja mitt rum för att om ni inte har fattat det så längtar jag som FAN efter att byta tapeter och möblera om! :D

Ha en fin dag! :)

sommarens första dopp!

Jag vet, jag är seg av mig. Men de är jag för det mesta. Och jag är inte en sån som liksom ääälskar att bada! Nästan tvärtom faktist. Men men, syskonen drog med mig ner jag jag tänkte bara gå i med fötterna men tog på mig bikinin under ifall-att. Hehe och dom fick i mig ;) Fast egentligen så fattar jag inte vad som är så kul med att bada? Jag tänker mest på äckliga hajar som kommer underifrån och såna där gamla dykare, stora gulrostiga ni vet!? Och alla äckliga fiskar och för att inte tala om alger som trasslar in sig i benen! Blää. Hursomhelst så badade jag och lite stolt är jag eftersom att jag kom i 2:a av fyra st ;) 
På väg hem så klarade jag för första gången av att cykla heela backen upp (som är extra jobbig efter att man har hoppat omkring i vatten). Men när jag kom upp för backen så orkade jag knappt cykla de högst 10 metrarna som är från backen till vårat hus :P
När jag kom hem så hoppade jag rakt in i kokvarm dusch! Snacka om skönt!!
Nu ska jag kolla om jag hittar nån bra film att se, något förslag eller? :)



tråkdag

Okej, jag är inte rockig av mig. Men det ska bli ändring på det. Jag älskar rock. Hmm, jag är liksom hårdrockare på insidan men absolut inte på utsidan. Det ska bli ändring, det lovar jag.
Jag kollade in på Beas blogg igen (som förövrigt äger skiten ur alla bloggar) och blev jävligt inspirerad om att göra iordning mitt rum. Just nu ser det bokstavligt talat ur som ett bombnedslag. Jag ska städa, men det blir aldrig gjort. I sommar ska jag få nya tapeter :)  Då ska det bli rensning av grejer. Asså, jag har så mycker grejer så ni anar inte!! Jag ska även rensa min garderob ordentligt.  Och eftersom att jag ska få nya tapeter (mörkmörkblå ofc) så måste jag ta ner allt som hänger på mina väggar nu, och sen ska jag sätta om allt på mina nya fina tapeter! Ja, jag är skitglad för att jag ska få nya tapeter för de har legat överst på min önskelista sen jag bytte till de här rummet. Oj vad jag ska slänga grejer!!

Den där skräckfilmen som jag skrev om blev inte av. Vi såg den idag istället. De va lika bra medans de e ljust ute :P  Den är alltså skitläskig! Men samtidigt superduperBRA.  Nu ska jag typ...göra nåt. Jag tror att jag ska börja med att slänga ut madrassen som ligger på mitt golv, för nu när "halvsläkten" åkt hem så behöver inte Nadja sova på mitt golv längre. ÄNTLIGEN ENSAM :-)











Att vakna av det underbara ljudet av piano.

Jag vaknade av att mina två underbara brorsor dunkar musik på högsta volym, dom står även och hoppar över mitt rum så hela mitt rum skakar. Inte nog med de, dom dundrade nyss ner för trappan och in till pianot. Nu spelar dom sådär vackert ni vet!? Inte en enda ton rätt! Tillochmed Nora (i videon under) spelar bättre!! + att hon är söt också. Och hon är faktist duktig, för att vara katt.






Båda mina armar är nu ur funktion..

De är nåt seriöst jävla fel i huvudet på min brorsa! Inte nog med att han rev sönder min högerarm. Nu när vi va ute så va han tvungen att putta in mig i ett staket så min vänstra armbåge knakade till och går ut led. Det gör ont så fort jag rör armen. Rivsåren börjar iaf försvinna nu :)
Snart (när filmen laddat klart (bränner den till dvd)) så blir det skräckfilm för våran (jag, lillasyster, lillebror, storebror) del ;D woohoo jag har iofs sett den typ tusen gånger men blir lika rädd varje gång ;s favoritfilmen asså!!


min armmmmmmm!

Såhär går det om man har en irriterande lillbror ;P 
Aaaajjjjj säger jag bara!! 



 



*ARG OCH BESVIKEN* :@ :'[

Jävla helvetes satans jävla skitfan !!!
Här drömmer man jordens bästa dröm, och tror att det är verklighet. Så vaknar man och bryter ihop för att det bara var en dröm. Vad i helvete!! Jag trodde ju de va sant :'(




Gårdagen i bilder.















































Och nu en minuts gungning med Nadja.




bloggläsartävling

Du vinner genom att skriva en kommentar med 1, vilken "stjärna/prick/fläck/kalla-det-vad-du-vill" du tycker är finast och 2. vilken ni tror att jag tycker är finast.
Den som gissar rätt vinner den stora äran ;)




morron

Vad ska man hitta på idag då i detta halvtråkiga väder!?

spindelvarning

Och ännu en gång blir man sådär lättad över att veta att en spindel som vi såg inte längre lever. De här huset kryllar av spindlar :S De e iaf en mindre nu :) och nu ska jag och lillasyster se på oth ;D nattinatti ;)

grattis marcus! :)

Halloj :) idag var det upp tidigt för vi skulle åka och kolla på när marcus tog studenten. Det var sådär kul, lite ont i benen för vi satt eller stod typ hela dagen (+bilresa, 4h).

    


Nu sitter jag här med "lillasyster" och vi väntar på pizza ;( jag som inte ens e hungrig ska trycka i mig pizza.

natti

Nu är mitt rum ganska okej städat iaf, lysande jämfört med hur de brukar va ;) Nu har jag tillochmed plats för datorn på mitt skrivbord! Det enda är att hela min golvyta (som inte är stor) tas upp av en madrass eftersom att tobbe bor hos mig ett tag nu ;P Det blir lite omplaceringar nu när "släkten" är på besök :) men ibland kan det vara trevligt med bror i sängen bredvid ;D vi ska iaf ha filmkväll utan chips, cola, popcorn eller godis :(.  Jag lär nog borsta ut mitt oerhört trassliga nyduschade hår också!
Godnatt! Imorgon blir det upp tidigt, eller vid 8-9tiden iaf. Vi ska nämnligen åka och vara med när marcus tar studenten :)
Sov gott :)

UPPDATERING:  Tobbe hittade precis en spindel i mitt rum aaaaaaaaaaah. Som tur var så fick vi ut den efter många om och men. Det känns såå skönt att veta att den inte är här ;D 

Fredag!

Goddagens!! Idag vaknade jag gryyyymt sent så jag åt frukost sen gick jag och tobbe ner och köpte scoop som man måste göra på sommaren :) sen åkte vi hem hit till mamma där vi fick träffa allt kul folk som va här :) + en söt bebis ;) Sen cyklade jag och tobbe till mokajängen (som nadja kallar den), där väntade vi på manda men hon hade inte tid eller vad det nu va så jag och tobbe cyklade hem till henne och skulle överraska men de ville hon inte för hon skulle träffa nån annan eller va det var, så när jag och tobbe väntat utanför där hon bor i typ 25 minuter så cyklade vi tillbaka till mokajängen och där såg det ut såhär:




Igår så frågade jag om jag skulle lägga upp en bild på mig med plattångat hår och Bea som var den enda som svarade  sa ja, så det får väl bli så :P

Jag ser ganska sur ut eftersom att mina fötter VÄRKTE!!!!! svårt att le då :/

Tobbe igår i "skånis"

Maria, Sally och jag! :D

Nu kom jag precis hem. Ni kan inte ana hur mycket jag har gått idag, eller faktist inte så mycket, men med skavsår överallt så känns de som mycket :P
Jag träffade som sagt Maria och Sally (som jag inte har träffat på ett år (skolavslutningen i 9:an)). Vi gick via skanstull och medis till slussen, sen gick vi vidare till mariatorget bara för att ta tunnelbanan tillbaka till slussen och där hamnade vi på mcdonalds. Jag var inte hungrig och åt inget medans dom proppade i sig xD Jag kunde inte låta bli att köpa en jordgubbsmilkshake eftersom att det är de godaste som finns, efter scoop dåra. Därefter åkte vi hem till Maria, där dom bara var tvuuugna att platta mitt hår -.- Hehe, ska man våga lägga in en bild eller? :P Sen var jag tvungen att åka hem och dom skulle vidare till.. ja, va de nu va. Jag fick träffa Marias lillebror också :) skitsöt!
Nu ligger jag i min säng och är helt slut. Saknar dom redan. Asså jag saknar min gamla skola, när jag gick i samma klass som dom. Träffa dom varje dag liksom.  Aja, hoppas det inte dröjer ett år tills vi ses nästa gång iallafall, det tror jag inte heller :)  Dom är underbara, bäst och finast ;D


  

         



Hur många gånger ska jag säga att jag älskar dom? :)


gomorron!!

Vilken halvfin dag! Nu ska jag springa ut och träffa Maria och Sally vid gamla skolan :) Det kommer bli kul!! Bilder kommer ikväll ;D
Ha en bra dag ;P

-godnatt-

Nu har jag uppdaterat väldigt ovanligt ganska rejält mycket idag. Så det blir inget mer idag. Godnatt på er! Imorgon blir en dag att minnas!




dyr tv elr vad!?

Kollade lite fort igenom en tidning. Fastnade för denna reklam.

Haha, alltid lika kul med tryckfel! xD
Pappa säger dock att det kanske  
inte är tryckfel eftersom att tv:n har 
 70". Men vadå? Det är liksom 400
 tusen vi snackar om :P                  




när jag ändå håller på..

Så kan jag lika gärna skriva upp nästa tråkiga "roliga historia" som tobbe drog nyss. Den är nog redan uttjatad men men.

Kaninen kommer in på konditoriet.
Kaningen - Har ni tårta med senap på ?
Bagaren - Nej!
Kaninen hoppar ut men kommer tillbaka dagen därpå.
Kaninen - Har ni tårta med senap på ?
Bagaren - Nej, det har vi fortfarande inte.
(alternativt slut nr 1)
Kaninen hoppar ut men kommer tillbaka dagen därpå.
Kaninen - Har ni tårta med senap på ?
Bagaren - Nej, och om du frågar det en gång till så spikar jag upp dig i öronen på väggen därborta!
Kaninen hoppar fort ut men kommer tillbaka dagen därpå.
Kaninen - Har ni spik ?
Bagaren - Nej.
Kaninen - Har  ni tårta med senap på? 
(alternativt slut nr 2) 
Kaninen hoppar ut och bagaren tänker att han ska göra en tårta med senap på eftersom att kaninen frågar efter det.
Dagen därpå hoppar kaninen in.
Kaninen - Har ni tårta med senap på?
Bagaren - Ja det har vi!
Kaninen - Fy vad äckligt!!

dagen till ära..

.. så ger jag en viss Axl Rose lite extra plats i mitt musiköra.





Det tråkigaste av det tråkigaste

Tobbe berättar en rolig (?) historia:

Mannen kommer argt in i dammsugar-affären. Han slänger upp sin relativt nya dammsugare på disken varpå följande dialog uppkommer:
Mannen - Den här dammsugaren suger!
Försäljaren - Ja?
Mannen - "Ja?" är det allt du har att säga!?
Försäljaren - Ta det lugnt min herre, jag förstår inte varför du är så upprörd.
Mannen - Men min dammsugare suger säger jag ju!
Försäljaren - Är det inte det som den ska göra?

"ägd"


Ny design

Och härmed är min gamla design som bortblåst! Nu ser ni den nya hoppas jag? Den här blev jag inte så nöjd med men den får duga ett tag. Den gamla designen var så gammal så jag kommer inte ihåg hur jag gjorde den för jag gjorde på nåt speciellt sätt ;P så den kommer iaf aldrig att dyka upp igen, tror jag.

första dagen på sommarlovet

Tack Lisa, för den informationen. Nu har jag andra designer till min blogg. Som jag har gjort helt själv. Problemet är att jag har lite svårt att skiljas från min nuvarande design. Hehe, inte för att den är fin men, den betyder ;P

Idag har jag flängt runt som jag vet inte vad! Jag hade mobilalarmet på kl 10.00. snoozade kankse 4-5 gånger sen stängde jag av alarmet helt och somnade om. Vaknade vid 12 (?) och fick panik. Sprang upp och åt frukost, dammsög hela övervåningen + mitt rum. Bytte sängkläder (två täcken + 4-5 kuddar), Städade mitt rum och sprang till busshållplatsen och hann med 14.53 bussen. Gick från hc till handen och tog pendeln till söder. När jag kom hit så trollade tobbe för mig :) han är skitduktig jag svär! sen gick vi och köpte scoop <3 och aa, nu har jag precis ätit middag och ligger häraa. Tråk.

*gaalen*

Nu orkar jag inte mer! Har suttit mig tokig nu ett bra tag och försökt ändra designen här i bloggen. Nu behöver jag din hjälp för jag fattar ingenting! Om du är bra på sånt? hör av dig!!

Och du Lisa kan oxå höra av dig, för måste fråga en sak innan jag blir tokig!!!


Oggy & Emil ! <3

Okej, jag bytte vatten till oggy och emil i sista sekunden. Fy på mig.
Glada blev som iaf  =D


Tossarna fick simma runt i en glasskål medans jag slet som en slav
med att göra rent deras smutsiga glaskula. MÅSTE TILLÄGGAS ATT
OGGY SOM ÄR DEN STÖRSTA FÖRDREV TIDEN I GLASSKÅLEN
MED ATT BLÅSA BUBBLOR, har ni sett sötare guldfiskar!??!?! :D
som dessutom kan blåsa bubblor ?  xD kolla sj:



Och såhär fint blev det :-)



åå glada blev dom! :D

Jag säger bara ett enda ord..






O E ?!?

Om det kommer att hända idag. Då kommer jag aldrig kunna förlåta mig själv.

jag vaknade nyss, ska klä på mig och göra mig i ordning inför skolavslutningen idag. Mandaa kommer och hämtar mig med moppen om lite mindre än en timme. Hinner jag göra det? Som sagt, om jag inte hinner. Och något händer, så kommer jag aldrig kunna förlåta mig själv igen. Jag tror inte jag gör det.



BF1 + SMBF1 + BF2 = SÅÅ BÄST!! ;D

Men guuud, äntligen! Har suttit här och blivit galen på bloggen för det har inte fungerat! Men nu funkar de!?
Idag har vi haft värsta slapp dagen! Vi började i rudan med massa lekar, grillning och brännboll och sen hade vi rast i tre timmar ( 15 - 18) då jag och mandaa åkte hem till henne och såg film xD sen åkte vi hennes moppe tillbaka till skolan vid 18 tiden och då hade vi lite hejdå fest för de lärare som ska sluta efter sommaren! Vi hade godis, popcorn och frukt i massor och åt åt åt åt, spelade wii och sing star =D värsta myskvällen  :) sen skjutsade mandaa hem mig :-)

Och nu är jag såå såå såå glad för jag ska nämligen träffa maria och sally på torsdag!! Ni fattar inte hur glad jag är! Vi ska fira "1år och 2 dagar" =) jag ska möta upp dom vid e-dal och sen ska jag köpa scoop åt dom och vi ska sitta på vårt ställe och snacka skit heeeela dagen vafan ;D ååh jag älskar dom! Jag loovar att bilder från torsdag kommer!! LOVAR!!



Mandaa och moppen "Dubbel Blå"



Inte fjortis!! Tänkte bara visa hur jag ser ut idag =)



Ja, det här är alltså jag tillsammans med Beas man! xD




Hare bra!

PS; Jag är inte Golden Hair, hon fejkar bara
och hon låtsas vara mig. Det är inte jag!!!!!!!






Jordgubbar ;D

Det blev såklart jordgubbar i helgen! :D och jag va tvungen att ta en bild (^^,)





TråkFrågor! xD

Snodd av Lisa.. igen xD

Hur gammal är du om fem år?  21 ?

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Tobbe. (blev fotboll å badminton)

Hur lång är du? Någon centimeter längre än lisa, som jag snodde den här listan av ;)

Vilken är den senaste filmen du sett? En främling i famlijen, blir lika arg/äcklad varje gång :@

Vem ringde du senast? Mandaa ;D

Vem ringde dig senast? Mandaa tror jag, men jag svarade inte xD *duschade*

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Spelar nog inte så stor roll. Beror på me vem oxå.

Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda..

När såg du senast din mamma? När jag gick in i mitt rum XD

Vilken ögonfärg har du? blåå

När vaknade du i dag? typeh.. 9 ;s 

Vilken är din favoritplats? oj, de va svårt. Tänkte först säga sängen, ah, det får bli sängen!! *älskar att soova*

Vilken plats föredrar du minst? oj, många :/ kan inte ge något direkt svar där me risk för minde härliga minnen.

Var tror du att du befinner dig om tio år? jag har ingen som helst aning!!! :o

Vad skrämde dig om natten som barn?  inget på natten, men på dagen var jag rädd för det där pennväss-skräpet som kommer upp när man vässar pennor xD

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Det måste ha vart Tobbe xD

Hur stor är din säng?  alldeles för LITEN och dessutom OSTADIG xD

Har du stationär eller bärbar dator? bärbaar =D

Sover du med eller utan kläder? med?
Hur många kuddar har du i sängen? fyra ^^  och en kojsamojs<3
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
beror på väder!? barfota :D

Är du social? de ska väl egentligen inte jag svarar på..men nej de tror jag inte att jag  är :S

Vilken är din favoritglass? oj, jag älskar glass!! just nu hallon me krossad cholkad =D

Tycker du om kaffe? blääääääääääääääääääääääkk

Vad dricker du till frukost?  oboy =D  

Kan du spela poker? ah men glömmer bort hela tiden :S

Tycker du om att mysa/kela? mm =)

Är du en beroendemänniska? beroende av? ah jag e nog =S
Känner du någon som fyller år samma dag som du? Känner och känner, André från villan och hans mamma fyller år samma dag som jag. Och Mandaas förra kille (?) Leo...

Kan du några andra språk än svenska? engelska ? och ytterst lite spanska.. och rövarspråket :D och den enkla versionen av teckenspråket xD

Har du någonsin åkt ambulans? ja,,

Äger du dyrbara smycken? mm, fick asfint halsband och armband när jag tog examen ;D

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Handtag på ett konstigt instrument som jag gjorde på no:n i typ 8:an (?) och snörena på en bok som jag är en av tre i hela sverige som äger (*stolt*) och min bikiniöverdel som ligger på min säng, Oggy och Emil är också lite rödaktiga av sig ;)

Flirtar du mycket? ähh..ne

Kan du byta olja på bilen?  haha

Vilken var den senaste boken du läste? Tillsammans

Läser du dagstidningen?  nepp, kanske borde.

Prenumererar du på någon veckotidning? inte de heller..

Dansar du i bilen? nej de tror jag inte xD

När var du i kyrkan senast? i kyrkan var jag häromveckan, när Linda konfirmerade sig. På en kyrkogård var jag senast idag ;s


tillbaka...

Aha, då va man hemma igen då ;P borta bra men hemma bäst, som dom brukar säga. Jag håller med. Visst har jag haft de bra ;) slööat som bara den och sådära.. Träffade inte Julia eller någon därifrån, såg bara bilder. Stnd men ganska skönt ändå. Hoppas ni har haft en bra helg iaf.
Nu ska jag packa upp lite, städa mitt rum, duscha och städa mitt rum ÄNNU mera!
Bäst att sätta igång nu, måste vara topprent på tisdag -.-


Landet, här kommer jag! ;D

Nu har jag precis ätit frukost och packar för fullt! Ska snart bege mig in mot söder :) Där ska jag fåtag på tobbe och sen vänta in pappa och SEN ÄNTLIGEN åka till farmor och farfar. Blir borta heela helgen ;) Guh va jag ska jobba =) klippa gräs och hugga/klyva/stapla/bära ved =D och såklart spela badminton med tobbe och skjuta luftgevär och träffa snuttkusinen Julia =D Jag ska se till att det här blir en tokbra helg!

Ha en bra helg ni me! Så skriver jag väl mer på söndag (eller måndag)! Hejdå! ;-)


[jag ger er mitt hjärtas låt, han me mössa som sjunger (upp, till höger)]

teater =D

idag hade vi uppspelning! Och jag räddade det hela med att ta med min kamera och band :)
Och det gick såå bra! Så så så så BRA!
Våran mentor tog det på största allvar och hade på sig sin bröllopskostym bara för våran skull :') fett gullit juuh, och han han blev så rörd i slutet så han började gråta ;) snacka om söt lärare :)

Som vår mentor sa; det sista genrepet precis innan föreställningen var SKIT  (och alla trodde att hela skiten skulle köra ihop sig då) och själva resultatet vart KANON ! 

Asså vi gjorde inte en enda miss! fattar ni!? på alla genrep har det vart NÅGON liten miss!
ALLT gick klockrent och publiken SKRATTADE :D


;[


Jag tycker att ni borde läsa om Gabriella.
Tryck här.



Foto: MAGNUS WENNMAN


Jag Skiter

Tryck på play till höger över klockan och häng med i texten!

Jerry, tänk på din framtid
Jerry, tänk på vad du ska bli
Jerry, tänk på ditt rykte
Jerry, tänk på ditt liv


Jerry, du sköter väl skolan
Jerry, du är ju snart stor
Jerry, lyssna på mamma
Om du ändå var som din..bror!


o Jag skiter i majjen
o Jag skiter i rektorn
o Jag skiter i allt,
  som dom fyller mig med


o Jag skiter i fysik
o Jag skiter i matematik
o Jag skiter i all annan satans teknik
o Jag skiter i morsan
o Jag skiter i farsan


Dom säger "Jag skiter i allt"
Men det skiter jag i

Så jag drar iväg


Du ska spela mera risigt
Ne, såhär ska de va
Du ska spela mera risigt!
Nej, vackert ska det va!!


Alla människor bara snackar
Om hur dom vill man ska va
Dom e bögar allihopa
Jag funderar på att DRA


o Jag skiter i politiken
o Jag skiter i kritiken
o Jag skiter i commercens ruttna stank
o Jag skiter i gubbar
o Jag skiter i kärringar


Som rockartist förblir jag ändå alltid (aldrig)  pank

o Jag skiter i hela den vuxna världen
För jag tänker inte bli nån mänsklig maskin

Så jag funderar på att dra,
Dra iväg från stan
Dra iväg från den här jävla stan


Dra iväg från stan (x5)



| Magnus Uggla |


Min hand !?







well, i'm bored!



              



             


Det är tillåtet att skratta ;P  om ni trycker på bilderna så blirdom större!



Jag är hemligt förälskad i..






       




Ni som känt mig sen jag gick på dagis (du är utpekad Lisa) vet kanske, om ni minns
att jag inte klarademig utan min Rosa Panter. Förutom godsedjur så hade jag  även
en liten med sugproppar som man sätter på fönstret (i bilen) och även en mega stor
som tog upp större delen av min säng. Detta har ingenting med färgen rosa att göra.
Vanligtvis så förknippas jag nog inte till färgen rosa. Men när det gäller pantrar! Då!  

Therese <3 Rosa Pantern







repetera repetera repetera repetera!

Tja tja. Idag har jag haft hur kul som helst. Vi började 9 och har nötat teater heela dagen :) imorgon är dt uppspel men riktig publik och  grejer! yey! Det är typ första gången som jag inte har någon roll xD Jag harnämligen fullt upp med att hålla koll på kulisser som ska in och ut och bort och fram och all möjlig väg hit och dit. Det är mitt jobb. Och jag är nog rätt nöjd med de, för annars har jag alltid haft större roller och då blir man så nedrans nervös innan,men gush så kul det är! Och då menar jag med teater och inte "roddare".  Det är så skönt att glömma allt och helt och hållet krypa in i sin roll. Och då kan man våga prata med dom som man inte annars pratar med. För det är rollen som pratar med rollen och inte jag och någon i min grupp. Det är de som är skönt, att man blir tvingad (?) att prata.  På så sätt så kommer man oxå närmare varandra, jag menar.. Vi skulle inte vart sån tajt grupp om det inte vore för teatern. För de drar ihop oss och så. aja, nu babblar jag sådär igen xD








månday

okej, nu har jag nördat tillräckligt länge framför tv;n. Men man fastnar ju när de e bra ellerhur? :P
Va ska man hitta på att göra nu då. Jag är tom på ideér.

Idag känns det som om de va en otroligt onödig dag i skolan, vi packade böcker hela dagen. Och vek flyttkartonger. Okej jag erkänner, jag hade en dåld talang. Jag äger på att vika flyttkartonger! :) hhaha.
Nu ska jag lära oggy ett trick xD han e skitduktig!! :D


trött



Nu är jag ungefär lika trött som den här sötnosen, slår vad om att jag somnar sådär vilken sekund som helst om jag inte bäddar ner mig ganska omgående! Godnatt på er"







helt okäy söön!

Okej, jag vet inte vart jag ska börja just nu. Min söndag började iaf bra, fick reda på av Bea att Kiss kommer att komma tillbaka till sverige nästa år. Btw så va hon på konserten i fredags så ni lär kolla in hennes bilder ;)

För att sluta tänka så mycket tillbringade jag dagen tillsammans med min kära bror. Vi hade kul faktist och han sa tillochmed: "det här borde vi göra oftare!". När jag frågade "vadå?" så svarade han bara: "ja, umgås liksom bara hänga runt såhär".  Visst, man förvånas över honom ibland. Ändå rätt gulligt sagt va? :D

Som sagt så "hängde" jag och Tobbe runt lite på söder i väntan på att våra sun slush skulle bli klara. Vi drog till hängmattan i skånis där vi bara "var" . Kul att umgås liksom :$

Bilder:




            


Dagen höjdpunkt vart dock årets första Scoop.
Lite besviken blev jag eftersom att de inte var 
äkta, och då e de inte lika gott. Men ändå.
För min del vart det Hallon och Melon
och för tobb vart de en mix av allt.








Tobbe bjuder på denna bild;   



Jag spelade in lite filmer oxå, och jag tror det ska funka att lägga upp dom nu:

1. basket.    2. hissen.   3. gropen.

(filmat med mobilen = usla pix! ba så ni vet -.- )







Mohaha boooring x'D




RSS 2.0