090331

Skriver om dagen lite fort nu bara för är så grymt trött. Tisdag. Kom till Tures men gick därifrån lika fort, hade håltimme, matte och så samhälle. Lång satans lunch (två och en halv timme) och sen natur där vi byggde vattenkraftverk. När jag kom hem va tobbe redan hemma, vi gjorde nåt (minns inte?) sen åkte jag me han till gallerian för han skulle hämta sin ipod. Har inte hänt så mycke mer idag.

DJ Dregen! <3


[manda > dagens bilder kommer imorn]

090330

Ja, gokväll typ. Måndag är måndag och det finns inte så mycket annat att säga. Testade mindre storlek på hörlurarna idag och det fungerade bättre, jättekul för er att veta liksom. Nämen nu får jag fan ge mig! Jag måste helt enkelt skärpa mig och sluta vara ledsen nu. Det blir inte bättre av att sitta och tänka och liksom dra fram grejer från minnet som man egentligen vill ha glömt. Men vissa saker är underbara och, ja.. det går inte att förklara men jag saknar vissa saker verkligen!
Bild från bilturen igår, med piercing. Gör mig glad nu nån, byb ställer alltid upp iaf när jag får bestämma. Abandon <3


090329

Läggdags snart typ. Måndag imorn. 9.00 - 16.30. Blä. så vad har hänt idag? Inte mycke alls, åkt massa bil med pappa och tränat trafikregler och sånt och inte gjort så mycket mer. Just det, en grej innan jag lägger mig. Tobbe den j*veln är hos världens underbaraste person just nu, ni får undra. Jag är skitavis och hade lätt bytt plats me honom ;D men de krånglade me ledighet på skolan å så :'/

Bara för att tamefan allt dom gör blir bra!! <3

Ett Orm

Ja, jag är fullt medveten om att jag inte uppdaterade ett skit igår, men det var lördag, hade inte tid/ork bara. Ibland kan man ta lite sådär, kortare, bloggpauser utan att säga till haha. Iaf, jag kom upp ganska tidigt idag eller nja, halvt. Åt frukost och nu har jag lekt med oska lite, h*n gillar min data liksom så h*n fick va lös lite. Skitsöt! Hade inte så mycke mer att säga nu, men jag lever haha. Tack för att ni ens bryr er :)


090327

Sitter i skolan nu, utanför bibblan, jäteviktig info. Började dagen med att inte ha datorkunskap. Började istället med svenska och 'redovisade' min tes om nedladdning. Efter det gick jag & manda till hemvisten och pratade med malin angående vissa konstiga personer som ja, förstör kan man säga. Vi fick iallafall redovisa utan isabelle och det gick skituselt eftersom att den mesta informationen saknades buhu. Malin släppte oss tidigare och vi gick och åt lunch, sitter nu och dödar tid som det kallas haha. Vi har bara draman kvar, om vi nu har det eftersom att vi ska bara repa igenom pjäsen men alla stora roller är typ inte i skolan idag (?) så vi får väl se hur det blir med det. Agge kommer säkert på nåt annat ifall vi inte kan dra igenom pjäsen ._.
Sådär, nu ska jag bara hitta en passande bild till det här inlägget och det blir inte lätt eftersom att ja..skolans datorer. Kan ju kolla arkivet på bloggen men nä. Det får bli Dregen. Älskarälskarälskar.


!

Förlåt men nu måste jag bara ta de här.
Här ställer man upp, hjälper till och gör saker för folk och vad får man tillbaka? Skit, rent skit rakt i ansiktet. Äckligt. Och det är hemskt att vissa håller på så här. Ser de inte vart de vänder? Dum som jag är så fortsätter jag att ställa upp pch liknande. Det får fan va slut nu, för såhär kan man inte hålla på! Ne nu ska det bli förändring. Kaxiga therese vaknar snart, och är inte snäll och INTE trevlig. Bara en förvarning. Fan va less jag blir. Ge mig en hund.


090326

Jävla skit. Här har man suttit och spelat in videoblogg bara för eran skull och så har det blivit nån jävla inställning på camen som gör att den vägrar spela in ljud från micen. Videoblogg utan ljud = ingen videoblogg. Det blir inte samma liksom fakta när jag skriver som när jag pratar men ja, nu får ni nöja er med text. Det jag sa i videon kan jag ju lika gärna skriva; Kom nyss hem, va på studiebesök - lugna gatan @ fryshuset. Kul o lärorikt kanske men jag hade sån jävla huvudvärk så jag vet inte, min hjärna kopplades bort där ett tag. Ja, sitter nu och försöker skriva en tes eller.. en tes har jag redan skrivit men jag skulle tydligen utveckla den. Ska kanske redovisa imorn på svenskan om vi nu har någon. Nu smaskar jag på lite kakor från igår och funderar fan på att sova lite elr nåt, mitt huvud gör så himla ont. Tobbe kommer väl hem snart också och då ska jag väl göra nåt me han, om jag orkar.
Medan vi hade håltimme två timmar - lektion en halv timme - håltimme två timmar så gick jag runt i centrum. Satt i solen. Skönt. Kallt.


Gonatt!

Så när börjar vi imorn? åtta eller tio? Jag chansar på tio. Det är fel men vafan. Hursomhelst. Bilder på mina 'inte så fina men goda' kakor! Nattinatt :*



Våfflor!

Japp, det är ju trots allt våffeldagen.
Jag lyckas såklart trycka i mig för mycket.
Är på gränsen till att spy just nu. Haha.
  


Byb

Om någon skulle fråga mig vilket som var mitt favoritband just nu, inte för att någon har frågat, men jag menar om, bara om liksom. Då skulle jag inte ens behöva tänka efter.  För det finns ett band, som är underbarare än alla underbara. Backyard Babies.



Kakor i ugnen!

Japp, som ni nog fattar av rubriken så håller jag på att baka kakor. Jävligt irriterande när man känner lukten liksom men måste vänta. Haha, bilder kommer väl sen antar jag. Jag kan baka kolakakor!!

090325

Hemma äntligen! Engelskaprovet gick inte bra. Jag trodde inte de skulle gå bra heller för de va så jävla konstiga glosor. Aja, hade ingen gympa idag så bytte om och satt och väntade på jocke helt i onödan i typ två timmar, sen följde jag me manda till hemvisten för hon skulle skriva kommunikationsprovet så medan vi väntade på de gjorde vi klart grupparbetet om rackethallen. Dessutom gjorde jag klart ett annat grupparbete helt jävla själv, eftersom att resten av gruppen vägrar hjälpa till. MVG till mig, IG till gruppmedlem, snälla! Det är de som suger me grupparbeten och sånt. Läraren ser inte vem som skrivit vad eller så. Det är ju alltid nån som skriver mer/bättre än någon annan. Fusk fusk. Aja, nu ska jag skriva mer på min tes. Det ska bli MVG - jag ska satsa. Det är iallafall vad jag försöker intala mig. Skoltrött? Ja!

har ingen idé om bild så snor från manda :)
på bilden = jag och cepeedata

Oplattångade mig!

Att jag har haft fläta i två dagar nu har en förklaring. Gillar det inte men det är så att jag inte har orkat att plattånga håret! Och att visa mig utan plattångat hår? Never. Tänk er Agnes frisyr från årets mello fast värre. Lejonman typ. Det är hemskt fluffigt! Japp, fluffigt är det rätta ordet. Mitt hår är så otroligt tjockt så det liksom lagras om ni fattar. Vill ha platt vill ha platt vill ha platt.

PLATTÅNGEN OH MIN BÄSTA VÄN!
bör börja platta nu, de tar ju några timmar òÓ


Japp, jag vet vad ni tänker. Hårmonster.


090324

Dåligt med uppdatering idag. Jag och tobbe såg precis klart Chucky.. trean tror jag, okej det är inte de bästa filmerna men asså det är tidsfördriv haha. Och engelskaprovet imorn kommer gå galant...inte. Måste plugga massor typ en miljard glosor + kapitel och grejer.
Bild på chucky får ni inte, han är så äcklig. Men det får gå lika bra med oskar & eli från "låt den rätte komma in". Såg den igår nämligen. En helt okej film.



Oska <3

Blev rester från igår till middag idag. Jävligt gott men måillaframkallande. Hur som helst, nu tog mitt godis slut fan haaha inte kul alls! Nämen seriöst, nu kommer tobbe och vill se film när jag i själva verket måste plugga, aja det får väl bli en film då. Eller nåt.
Lekte lite med Oska nyss, h*n börjar lära sig nu. Jättefin faktiskt. Polarn och pyret fick ett helt nytt hem idag med. Kul kul! Jaja, nu ska vi väl slå på nån film eller nåt, tror jag.


090323

Kom precis hem och så, lovade manda att göra videoblogg men vetefan om jag orkar. Nej nu ska jag varva ner lite, inte för att det har vart en jobbig dag haha. Snarare kul dag, eller inte kul kanske. Rolig är ett mer passande ord. Slapp också, känns som att vi slöade bort all tid i sofforna. Okej, det var inte meningen att det här skulle bli ett inlägg men varför inte publicera nu? Haha jag har ju skrivit så vettiga saker ju.


Det blev mycket sånt här idag..

Lunchrast!

Japp, som ni kanske förstår utav rubriken så har jag lunchrast nu. Vi har ingen vanlig dag idag haha nejmen vi ska tydligen ha två sexåsam dagar nu (idag och imorn). Så ja, nu ska vi väl dra oss ner mot hemvisten och sen ska kommer olle waller och vi ska få fråga honom en massa saker haha, det här kommer bli kul!



Måndag igen!

Godmorn va! Det är inte ofta jag skriver på morgonen men ja, nu blev jag väckt så tidigt så jag har inte mycket annat att göra. Jag är faktiskt inte så trött nu, och det är väl konstigt med tankte på hur lite jag sovit. Aja, nu sitter jag iaf här och trycker i mig lite frukost. Tobbe sitter här bredvid och väntar på att han ska gå till bussen. Det är ju så grymt tråkigt att gå förtidigt så man måste stå och vänta, och kallt. Apropå kallt så ja..va säger man, jag låg och kollade ut lite inatt och det snöade heela tiden. Hela kvällen igår också. Usch usch usch. Nu skulle det ju bli våår!! Fy!!
Oj vilken inte fin bild. Men ja, eftersom att  jag nu har en extern hårddisk så finns alla bilder och sånt där. Det här var den enda snö-bilden jag hittade och den är från sportlovet. Det snöade massor och jag tog en bild uppåt. Blev inte bra. Men det får duga.

Polarn, Pyret & Oska

Nio inlägg, om man räknar med det här, idag. Det är fan sjukt! Eller kanske inte sjukt men ovanligt för mig iaf. Nu slänger jag snabbt in de fyra bästa bilderna jag hittar på polarn, pyret och oska. Jag lägger bilderna i miniatyr eftersom att en del av er kanske har lite små spindelfobier eller så. Haha gu va jag tänker på ert bästa. Ne. Sanningen är väl att bilder tar sån jävla plats annars, och istället för att 99% ska tycka att bilderna är tråkiga så kan väl 1% klicka på bilden om den nu verkar intressant. Ni fattar hoppas jag. Om ni nu då skulle trycka på bilderna så lovar jag er fina bilder!  Godnatt!

 
 

Ice cream & caramel sauce

och glass kan man ju inte få nog av..




Rekord och inte måndagsbarn!

Vet ni att jag har hunnit med sex stycken inlägg idag!? sju med det här. Okej jag kanske inte har skrivit om livsnödvändiga saker men vem gör de? Ne, det här blir nog rekord eller nåt! weiho!!
Nu har jag precis duschat och ska byta sängkläder och så. Med andra ord så kommer jag sova så jävla underbart inatt. Igår somnade jag med babiesarna i öronen och ikväll blir det väl liknande, finns inte nåt underbarare vad jag vet, tihi. Att somna till abandon med helt nya sängkläder då man kommit direkt från duschen, shit.. de enda som skulle kunna vara en aningens bättre är väl då att det kanske hade fått vara lördag elr söndag imorn så man fick sova på riktigt. Jag hatar ordet och dagen måndag. Kom på det idag när nadja nördade maggios "måndagsbarn", jag hatar verkligen måndagar. och jag är inte ensam, då vore det nåt fel. Måndagar är blä och likaså söndagskvällar, för då har man någon slags ångest inför måndagen och ja, ni hajar. Inte kul.



Jag lovar er fina glassbilder sen. bara min kamera kan ladda klart.
Och bilder på polarn, pyret och oska. sötnosarna <3
Oj vad jag lovar en massa nu då.

Losing you

Okej, jag måste väl vara trög. Men som jag har fattat det så verkar väldigt många börja gilla låten "losing you" med Dead By April. Jag trodde alltså att det hade att göra med robinson-reklamen eller nåt eftersom att folk som inte ens vet vilka dom är helt plötsligt säger att dom är underbara. Jag lyssnade mycket på dom ett tag men de har liksom runnit ut i sanden. När jag hörde låten på reklamen visste jag direkt att det var dom, men hur jag nu kunde göra det fattar jag inte eftersom att låten inte är ny? eller är den ny? Jag kan iallafall sätta mitt vänstra lillfinger på att jag har hört den förut, för länge sen. Men det är kul att lite okända bandnamn blir större, speciellt när det är så pass bra. Men en grej fattar jag inte. Om man gillar "losing you" så borde man också gilla "dead by april" men nehe? tydligen inte. Jag kan inte koppla sånt. Det är självfallet en underbar låt. Likaså alla deras andra låtar. Eftersom att det är ett underbart band så kan det inte bli så mycket annat.


Oh Jakob fantastic

Nu ska jag upp och se på wipeout hehe, jag tar med mig SRS så jag har nåt att göra i pausen, eller under tiden. Glass med kolasås ska såklart också med. Besökarsiffrorna stiger med, gu va glad jag blir :> de märks liksom att, om jag bara uppdaterar lite mer så kommer mer folk. Kul ju!


Your life spells D.E.A.D

Jag ska försöka sluta med att alltid skriva datumet i rubriken, men ska jag vara ärlig så suger jag på att komma på rubrik. Nu är det middag här. Potatisgratäng mums.

Glöm inte bort att Deathstars är jättebra och ja, deras låt har skurit sig in i mitt hjärta. Bokstavligt talat nu. Jag är jätteseriös. Haha. Man gråter.
 > The barrel looked her deep in the eye and she said:" I want you"  She looked the gun deep in the eye the gun said: "I Want you too"
och angående rubriken nu.. well, the D is for destroy, the E is for enforce, A is for absolute and D is for darkness.     D.E.A.D


Playtime Oska

Det irriterar mig väldigt mycket att min dator gör så att inloggningsuppgifter och liknande inte koms ihåg, även fast man fyller i rutan som finns på de flesta ställen. Anyway, nu har jag lagt upp en slags under-tiden-jag-försöker-komma-på-en-ny-header haeder! De ser lite konstigt ut och det är lite många personer/bilder att hålla reda på men jag gillade verkligen inte headern som det bara var bilder på mig i. Jag har också äntligen ändrat textstilen här i inläggen, men det är också tillfälligt. Det blir så stora mellanrum mellan raderna så jag antar att jag kommer störa mig på det snart. Man kan säga att min blogg just nu bara är tillfällig.
Nu är iallafall pappa här och ska äta med oss tror jag, trevligt. Jag kanske ska se film med nadja och tobbe innan maten om de vill, annars blir det väl till att plugga. Nej, jag ska beställa miljoner grejer från SRS. Japp, nu har jag sparat pengar ett tag så det ska bli skönt att beställa därifrån. Jag vill verkligen ha de där cob-byxorna men jag vill liksom prova dom innan jag köper och det är det som är så dåligt med att köpa kläder från tidningar/internet. Aja, jag får se hur det blir. Det känns som att jag skrivit ganska mycket nu och genom att textstilen gör mellanrum mellan raderna ser det väl ännu mer ut. Usch era stackare som läst enda hit ner. Nu ska jag upp och leka med Oska. H*n är jättesöt och jag har lärt den att vara kelig också, så får ni säga va ni vill. Kanske kan inte en pinne vara gullig. Jaja, en bild på h*n. Som förberedelse inför ikväll.


Bilder från promenaden!

Jag ska säga en grej. Jag älskar den sista bilden skarpt <3
& personen som syns på en del bilder är Nadja, ingen annan.












090322

Söndag idag! Det betyder plugg. Söndag är den dagen då jag alltid räknar med att plugga med det blir aldrig så. Det behövs göras massor. Bkf tills imorn, jag & isabelle ska göra våran värderingsövning. I svenska ska jag skriva om hela min tes, det kommer bli mycket svårt. Engelskaprov på onsdag med, kul. Men YES nu kom jag ju på att vi inte alls ska ha bkf imorn för det är sexåsam-dagar. Shit va skönt, inget måste att plugga idag alltså. Men borde.
Men nu ska jag och nadja gå ut en sväng och jag ska ta lite fina bilder. Hörs sen.


omg tråkig bild, ni får fan ursäkta

090320

okej haha, designen orkar jag inte med nu.. har som sagt inga ideér alls. Jag sprang precis ut med godis till manda och nu ska det ses film här. hörs senare.


090321

Halloj! Jag vaknade i rätt så bra tid men somnade såklart om. Nu har jag försökt ändra lite grejer här på bloggen men det blir så fel att ändra lite i taget så jag tar allt ikväll istället. Grejen är att jag har inga idér alls om headern.. aja, nu ska jag äta frukost och städa lite, sen skynda ut till manda för hon ska tydligen iväg sen eller va de nu va. 
 
Cosmo är glad i skogen, en svart prick i mitten. Så söt! <3

Ja, jag kan väl starta redan idag?

Nejnuärdetdagsattsovakanske. Utan mellanslag. Idag har therese (med annat ord: mig) bestämt sig för att orka koppla in kameran till datorn, för det är inte jobbigt alls. Och mer bilder på mig, som ni själva önskat (!). Kanske kan få upp självförtroendet, vem vet? ni får en bild på tobbes coola is också, nu ropar sängen verkligen på mig! nighty!



090320

Ja nu är det fredag! skolan och allt sånt gick bra, kom hem och typ somnade. Aja, nu tänkte jag bara se över helgen lite. Eftersom att jag glömde engelskaboken i skåpet kan jag ju inte plugga haha - synd.
Lördag: packa/åka till mamma. möta manda och ge henne hennes efterlängtade godis. ska ut och fota + göra en ny design! (och fixa lite smågrejer i bloggen?)
Söndag: se film i massor och så tänke jag kontakta m-t, det är nåt seriöst fel på mitt konto. ska sortera massa musik osv mellan hårddiskar. plugga svenska!

Nu ska jag försöka lova en grej också. Jag ska bli jätteduktig på att blogga! Faktiskt! Ska börja med mer bilder på mig (läs: från mig) och videobloggar och sånt, ska bli bättre på att ge er musik och mer tips om saker & ting. Eller okej, jag lovar att försöka. På måndag sker detta.

Oskar på bild. Bara för att han är så... fantasktisk!

fina ringar!

Okej, jag har kommit på varför jag inte tycker om att blogga längre. Jag är absolut inte nöjd med headern och inte heller vklass-stilen på texten. Måste bytas nu nu nu. Jag orkar inte göra en ny design nu och stilen får också vänta. Men vill ni veta en grej? Jakob har svart nagellack!! :D



fina ringar me :) okej, hur vet vi då att detta är jakobs hand?
jo, jag har ju bara zoomat in den finaste bilden på dom :D



090319

Haha jag orkar inte blogga hörni, men jag gör det iaf. Idag var det..torsdag ja.. och det innebär = mibas bkf sv klassråd ture. Mibas va bra, vi såg Gilbert Grape så de e lugnt liksom haha alla har redan sett den men lärarn ville ändå att vi skulle se den från ett annat persperktiv typ? Ja, bkf:en va också kul.. värderingsövningar. sen svenska där vi laddade upp inför klassrådet bara, fan va vi skulle gå på paul. micke va sjuk så vi va ensamma med han, ja..de gick väl sådär kan man säga.. tror han tog åt sig iaf. Han såg fan ut som att han skulle börja gråta :o


090317

Ja, äntligen är jag hemma! är förbannad haha, herregud. Nej, jag ska inte dra upp de här men shit..det är helt stööört!! aja, nu ska vi i klassen äntligen göra nåt åt skiten! Hoppas vi kommer någon vart. Skitsamma, ja nu kom jag ganska nyss hem, de va lite kaos på tåget. Jag är grymt trött och förbannad på både den här dagen och alla fåniga och dumma kommentarer av ja, dum-i-huvudet-lärare och så är jag väldigt arg över natten också, sov ingenting och ne, inget va bra. Usch va jag klagar nu men haha det är så grymt dålig stil så liksom hela klassen kokar över! fan att ingen spelade in varesig ljud eller video i klassrummet, skulle kunna spelas upp för rektorn osv.  Ja, nu ska jag sluta klaga och försöka må lite bättre. Känns som att jag behöver skrika och slå på nåt men hehe, de får va.

-har verkligen slut på bilder i arkivet, detta får duga <3-


090316

Hellu! Nu kom jag precis hem, efter en måndag. Skönt att få måndagarna klara liksom, jobbig dag. Iofs så va inte den här dagen speciellt jobbig för vi slapp första lektionen och så..men ändå. Fick sluta lite tidigare också, skönt de me. Öste hives och babies över mig på vägen hem - genom mina nya underbara hörlurar som jag äntligen köpte igår!
 >  Igår orkade jag inte blogga bara, va helt tom i huvudet liksom.

har ni sett va älskis borrar ner sig i sängen va, gulleplutten :*
-på sportlovet-

bilden har inget som helst att göra med inlägget men ja, de va
närmsta i arkivet. osen så saknar jag cosmo grymt mycket <3

:'D

Satt med klump i magen hela kvällen. Men åh. Bara så jävla bra. Är så glad för oskars skull, att det går bra och så. Det är kul att se honom liksom växa, och han blir så glad. Som han sa i kyrkan så hade han räknat med att ingen skulle komma dit, han såg framför sig att han skulle spela för en tom kyrka och sen kom de över 200 pers och man såg hans lycka! Går inte att beskriva liksom <3


090314

Ibland gillar jag inte att ha helgen uppbokad. Jag vill liksom bara ta de lugnt, stressa gör man så mycket annars. Därför vaknade jag med en ûberstressande mage imorse, men de löste sig nu eftersom att pappa kommer och hämtar oss (=mig & bror) istället. Bra.
Nu försöker jag vara jätteduktig angående pengar, jag gjorde bara av med 100:- på båtresan, och hälften får jag tillbaka eftersom att jag köpte en grej som manda beställt, så egentligen gjorde jag bara av med 50 kronor! Det är bra, right? Mamma betalade maten och sen blev jag bjuden på två elr tre drinkar så jag slapp betala nåt! :) Ja, och nu behövs de verkligen pengar eftersom att ja, de e så mycke som jag vill göra.. -Mando Diao -Backyard Babies -Poodles -Kiss(?). Ja och de va bara konserter, sen är de ju metaltown & sweden rock :/ måste prioritera de här. Poodles och Byb är självklara! <3
Iaf, nu ska jag hjälpa tobbe som håller på att göra rent till emil, oskar, polarn och pyret. sen blir de film. 

två av världens bästa band <3


Pudlarna och Babiesarna. Vad i helvete skulle man göra utan dom!? :s


Poodles!

Vet ni vad? Nu skulle man vart i sälen vafan.
Vet ni varför? För poodles har spelning där såklart.
Nåja, dom borde väl komma till sthlm också.

alltid lika goa <3

I'm a true believer!

Okeey, jag har vart inaktiv i ja, två dygn kan man väl säga, men besökarsiffrorna har inte blivit mindre för de! Sånt gör mig glad vetni (:
Nåväl, kryssningen var för jävla underbar. Ni som inte va med missade verkligen nåt! Mohaha. E-type va så JÄVULSKT bra ska jag säga er! Toppen! Det va bra också, behövs lite glädje nu ju, då passar han perfa :) Tog inte så många bilder men ja, spelade in de mesta, de e ju ändå ljudet som e de viktiga :o
Nu blir det film elr nåt cya =)


ByB

En snabbis bara innan jag lägger mig. Här får ni låten som får mig att orka just nu, de blev lite jobbigt ett tag idag men asså. Musik löser nästan allt. Älskar detta! <3<3<33


Byyyyee! <3

Halloj! Nu har jag precis flängt runt som en galning! Ska försöka lugna ner mig nu, det är nu backyard babies fungerar som bäst! Ska lägga mig och riktigt lyssna på nicke! Ja, ska upp skit tidigt imorn så det är bäst att lägga sig faktist.
> Imorn bär det av! Åker direkt efter skolan och blir borta nått dyng, med andra ord: kommer inte höra av mig hit förns på fredagkväll ungefär! Så ja, ni får ha en jättebra torsdag och fredag. Det ska jag ha! Kommer ta bilder stup i kvarten nu med min nya fina kamera :)   Här får ni lite fina bilder på e-type som ni hinner kolla på om och om igen medan jag e borta ;]

E-Type



ojoj, poodles bara råååkade komma me ;) okej försök lägga fokus på e-type
men asså, de nåt me kickens blick som GÖR MIG HELT GALEN!?!? shit.

090311

Har inte orkat datorn alls idag. Sjuk. Hemma. Gick upp och åt frukost vid åtta-tiden men kände att det skulle bli helt onödigt att ens försöka gå till skolan. Gick och la mig igen, blev sen väckt av manda som ringde, minns inget av vårt samtal haha, somnade om innan vi hann lägga på och sen vaknade jag vid..hm.. ett? Gick runt här och tänkte lite på mig själv ett tag, skottade snö, somnade till svensk buskis - finns inge underbarare! Nu blir det middag, cya.

Tycker grymt mycket om den här bilden och även personen som finns på den ;) har inte orkat koppla in kameran till datan men nu laddade jag över alla bilderna från den kvällen! Fint de blev ;)

090310

Ja, dags för ett lite mer vad-jag-gjort-idag-inlägg, de förra blev ju bara film. Jo, matteprovet gick sådär, ganska okej. Samhällsprovet gick också sådär, dock bättre än matten och ja, kommunikationsprovet gick, lysande. Men lärare är lärare och vissa är snåla med betyg. Ni som fattar - fattar. Aja, jag fick stressa jättemycke imorse så jag tog bussen för första gången efter jullovet -bröt mitt 'löfte' att gå till skolan tills sommarlovet- men det var faktist viktigt att komma i tid. Jag och tobbe fick tillome springa till bussen lite, sen hoppade jag av några stationer innan honom och  gick till proven. Nog om prov nu, när jag kom hem var jag helt slut efter att ha gått (och framförallt halkat) på vägen hem och vad möter mig vid ingången till vår tomt? JA. snökaos. Oskriven och ganska självklar regel som sagt, först hem = skottar! Som tur va behövde jag inte göra allt för mamma kom hem strax efter mig men ändå. När jag kom in gjorde jag varm oboy och kröp ner i sängen. somnade. Vaknade och blev livrädd. middag. data. film. nu ska jag sova. Skönt!

Axl Axl Axl axlaxlaxlaxla LAX!?        -  får inte nog!!


filmtips!

Har bara tråkigt så ger ER det jag vill ha! FILMTIPS!! :D fick den här listan för länge sen men har inte orkat publicerat ^^ jag kan ju ge de olika stjärnor med, fem stjärnor = toppenfilm = se!

de 10 senaste skräckfilmerna du såg:
- oj, alla "friday 13th"  ***
- sleepy hollow ****
- prey **
- house ***
- wind chill ****
- quarantine ****
- ghost ship *****
- sweeney todd (skräck?) ****
- mirrors ****
- 1408 ****

de 10 senaste drama/komedi/överigt du såg?
- fun with dick & jane ***
- detroyit rock city ****
- patrik 1,5 *****
- i taket lyser stjärnorna ****
- you don't mess the the zohan ***
- yes man  ***
- pineapple express ***
- hundtricket ***
- shakespeare in love **
-torkel i knipa HAHA *


090309

Sena uppdateringar är min grej, eller hur!?  Ja. Men iaf, idag vare en typ skittråkig dag i skolan (okej bkf:en va kul) men ja, har jordens klump i magen inför imorn. Tre prov är fan inte sant. Svåra också. Jag tycker att det ska bli jätte kul med tre megaprov imorn, med stor, fet, hård, elak och ironisk betoning på 'jätte'. Har inte gjort mycket idag, jo..jag gjorde världens godaste middag men förutom de så har jag inte gjort mycket. Pluggat, pluggat och åter pluggat men inget vill ju fastna i huvudet. Jag blir galen på matten just nu, jag fattade ju allt för bara någon timme sen! Åh herregud hjälp mig imorn!

Matteprov
Samhällsprov
Kommunikationsprov
JIPPIE!

jag. gillar. min. underbara. bror.

090308

Jag vet inte riktigt men de här kanske är första inlägget för idag? Oj, de tror jag nog att det är. Jaja, ni får ursäkta men jag har faktist pluggat! Nono, inga kryss i taket, inga kors heller. Jag har läst säkert en miljon sidor i kommunikationsboken och så har jag gjort mibas som är tills imorn, och så har jag försökt med matten, och ja, samhället får jag ta imorn.
Nu ska jag göra en liten jämföring såhär på söndagskvällen. Förra veckan och den här veckan som kommer. Förra veckan i kursivt och veckan som kommer i fet. Tror ni hajar.

Måndag: vanlig dag, fick sluta en timme tidigare. Mibas-läxa och sluta sent!
Tisdag: hade en lektion av fem. Ture-redovisning, matteprov, samhällsprov, kommunikationsprov, naturkunskap.
Onsdag: hade en lektion av tre. samhällsprovet kanske skjuts upp hit. Gympa.
Torsdag: hade en lektion av fyra. Vanlig lång, äcklig dag.
Fredag: hade två lektioner av tre. Kryssning!!!!

Som ni kanske ser så va förra veckan fullbokad av håltimmar medan nästa vecka blir en mardröm (förutan kryssningen på fredag!). Ja, det får räcka för nu, godnatt hörni!

Slash får väl avsluta med en gyylli bild elr va? :)

-bara för att jag inte tycker om att publicera utan bild-




090307

Haaaj! Vaknade rätt tidigt för att va ledig, somnade om, gick upp. Sen hann jag packa lite grejer, åkte iväg och hämtade hårddisken som jag beställt och ja, nu e jag hos mamma. Tänkte städa iordning lite här och sen försöka sätta mig och plugga. Känner jag mig själv rätt kommer jag nog inte göra det på en lördag men aa, jag ska försöka iallafall! Nu håller jag på att lägga över onödiga grejer till hårddisken så min dator slipper vara full hela tiden :) ikväll blir det filmmys med bror!! <3





ger er ett litet smakprov på piercingen <3

vågar man fråga: vad tycks?



Poodles

yey, hittade en gullig bild som jag tänkte dela med mig av bara :)


dör för Jakob och för att inte tala om Kicken! <3
har jag sagt att jag älskar deras vita stil?         ja.
och hallå!? ge mig henkes byxor!!! :D


090306

Kom ganska nyss hem,  jag och tobbe tog en sväng in till stan och köpte lite grejer på punkt shop och sen åt vi lite på taco bar, sen sprang vi till tunnelbanan och ja, kom nyss hem som sagt. Jag har suttit och kämpat med en videoblogg nu men jag har tydligen lyckats spela in utan ljud (!?) och nu orkar jag inte köra om

Hade bara två lektioner idag = skönt. Teatern kommer bli så jävla bra! :)


saknar den här ungen för man har alltid kul med henne

poodles snabbis

Just de, har vart så fullt i mitt huvud men nu kommer den efterlängtade listan på poodles nya skiva, den är nämligen klar snart :D:D:D:D:D

1. Too Much Of Everything
2. Caroline
3. Like No Tomorrow
4. One Out Of Ten
5. I Rule The Night
6. Give Me A Sign
7. Sweet Enemy
8. 7 Days & 7 Nights
9. Pilot Of The Storm
10. Can't Let You Go
11. Don't Rescue Me
12. Heart Of Gold
13. Dream To Follow
14. Wings Of Destiny






De Tre Musketörerna

Ja, jag har en bra förklaring till varför jag inte har skrivit. Jag har nämnligen vart med om något väldigt kul! Vart på teater! Ni skulle bara veta hur bra den va! De va liksom, MIN SMAK! och de va den bästa teatern jag sett! Värsta hårdrocksgrejen med MASSA bra låtar (framför allt KISS & A Cooper!). Jag kan inte riktigt skriva nu för jag är så uppe i varv xD men a, kan skriva sen! Jag ska se den massa gåner till bara så ni vet. riktigt riktigt bra!!!!! Tvingar er att trycka här och läsa om den --> De Tre Musketörerna

(det är okej att dreggla över d ´Artagnans gitarr, jävligt snygg = okej!)
Fares Fares, Leif Andrée, Johannes Bah Kuhnke och Andreas Kundler i De tre musketörerna - urpremiär 27 februari på Stockholms stadsteater

nu natt

tror jag ska sova nu. Mår inte bra och lång dag imorn. Bara de inte e tobbe som smittat ner mig me nån vinterkräksjuka eller va de nu e han har, stackarn. Jag vill verkligen inte missa nästa vecka i skolan, viktiga grejer liksom..orkar inte omprov o skit. Nämen, min säng skriker efter mig. Skönt o komma i säng i tid iaf. Ännu skönare är att jag slipper första lektionen imorn, som är två timmar = två timmars sovmorgon! yey, det gillas <3

är man fast så är man..  ursäkta mina insnöningar, kan inte hjälpa det...

090304

Shit och halymackamama vad mycke plugg vi har nu. Hade bara två lektioner idag sen åkte jag hem, för de jag skulle plugga hade jag hemma på min dator - nu e lite klart iaf, ska bara slå ihop de med mandas arbete så det blir ett grupparbete xD
Nu ska jag och tobbe se film, de verkar vara de enda vi gör ;3 mys!

har fastnat :) <3                            ,,igen


090303

Så, nu e jag hemma. Hade som sagt bara en lektion (av fem) idag. De va skönt. På vägen hem mötte jag en idiotisk kärring som misshandlar sin hund, jag e ju för feg för att göra nåt men ser jag henne en gång till så tänker jag springa fram o ta kopplet ur hennes fula händer och springa iväg med den söta, hjälplösa vovven, stackarn. Nu får de va nog asså, att se den där hundens blick liksom, den bara skriker "ta mig bort från den här häxan!". Jag funderar på att filma henne också, så som hon håller på. Får lust att sparka in henne i väggen på samma sätt som hon gör med sin hund -som inte ens gör nåt fel- var tionde meter. Hon vill bara att den ska känna sig underlägsen och dum. Aja, nu ska jag & tobbe se film och sen gå ut och göra syntest, eller tvärtom..skitsamma.

E-type räddade en misshandlad hund. <-- tryck och läs om hjälten!
gammalt men iaf, jag tänker rädda den stackars hunden om jag
ser den där äckelkärringen igen, det lovar jag. Stackars hund!

Mauvais Garçon

Antal unika besökare har dragit iväg en liten bit idag, alltid kul men sånt. Och herregud, tack för alla fina kommentarer i förra inlägget, tack som fan. Jag gillar fortfarande inte headern men som de flesta säger så ska det väl va kul att se vem som skriver också. Kul. Så, innan jag slänger mig i soffan för lite xbox innan sängen så ger jag er lite fransk garage rock/ indie pop. Med andra ord: Naast! Goingar :D


...okej, liiiiite pojkbandskänsla men inget som stör mig.

Ny Header!

Läskig jag vet, men man måste ju testa. Byter nog strax tillbaka skulle jag tro. Trivs inte riktigt med den men aja nu får det va. Nu har jag lyckats byta färg på alla länkar till blå (?) när de va meningen att de skulle va rött, men de orkar jag heller inte bry mig så mycket om just nu. Nu: dricka coooola!!! :D

Jon Bon Jovi igen, om ni inte såg det.
Men det gjorde ni nog. De borde ni gjort.


Dagens födelsedagsbarn!

Jao, dagens lilla födelsedagsunge är alltså Jon Bon Jovi som också han fyller 47 år idag! Och jag behöver väl inte dra igenom vem han är och allt det där? Nej. Det första jag tänker på när det gäller musik när jag hör hans namn är framförallt you give love a bad name, bed of roses och runaway. Och varför inte nämna always, dead or alive och thank you for loving me. Ja, jag kan rabbla i timmar men slutar nu. Alltså; många riktigt riktigt bra låtar!






090302

Hemma! yey va skönt, lång och hård dag haha nejdå. Det blir en lugn vecka den här veckan asså.. bara en av fem lektioner imorn och det blir ju bra, behöver få massa plugg gjort. Tobbe sitter bredvid mig nu och har köpt en ny mobil för typ 4000:- asså :o men a, han e stolt som fan över den o jäävligt grym är den! Nu ska jag & tobbe mysa med te och skorpor och se på tecknat, mwaah finns de nåt underbarare? Inga krångliga och komlicerade serier där inte :)

Chris igen ;) <3



090301

Hello gott folk elr nåt. Kom ganska nyss hem efter en helt sjukt onödig helg. Orkar inte dra upp de här men asså, sjuukt onödig och bara bortkastad tid. Aja, minns ni vad jag sa i början av lovet? ;) att jag kände på mig att jag inte skulle plugga ett skit under lovet och uuuu va jag känner mig själv rätt där. rörde böckerna för första gången idag. Matteprov imorn elr på tisdag elr när va de?? Hehe, nu ska jag städa lite. Sen söndagskvällsmys med killarna i familjen hehe :D

kind'a like that chris dangerous cuz he is really guudt
000-4.jpg picture by Anya000000-4.jpg picture by Anya000

- dock slår han inte kicken! <3
"slår" haha, de blev nästan kul.
åh man ska inte jämföra talang me talang.


RSS 2.0