Sweeney Scissorhands och Edward Todd, eller tvärtom =)

Okej, jag ska berätta lite om Sweeney Todd och Edward Scissorhands, eftersom att vissa ville det ;] Först ska jag bara  säga att båda är mina favoritfilmer och det går inte att säga vilken som är bäst för det går inte att jämföra dom!

Jag börjar med Sweeney Todd som handlar om Mr Todd då som lever ett lyckligt liv med sin fru och sin dotter, men det finns en dommare som också gillar hans fru (?) så denhär dommaren splittrar Mr Todd och hans fru och dotter (med hjälp av sin makt) och det slutar med att kvinnan dricker gift och Todd blir sjöman, eller aa pirat, då han träffar sin medhjälpare Anthony. Den här dommaren håller då deras dotter fången i ca 15 år då Todd återkommer och gör allt för att få henne tillbaka. Hans medhjälpare Anthony blir också kär i dottern som heter Johanna. Ja, efter 15 år återvänder alltså Mr Todd från havet tillbaka till London för att få tillbaka sin dotter och han kommer tillbaka till det stället som han och hans familj bodde lyckliga på. Han är/har vart barberare och "vinner över" stadens bästa barberare (italjensk, irriterande sak) och då får han tillbaka massor av besökare som vill bli klippta av honom. Jag ska inte avslöja va han gör med sina 'kunder' men man kan säga att en del av dom hamnar i hans och Mrs Lovetts (hon som han bor hos, eller va man ska säga :s) källare och där blir dem tillslut till köttpaj, som hon sen säljer i sitt väldigt fina café *lite ironisk*  Jaa, jag vill ju inte avslöja för mycket heller.. hur det slutar och så.. men lägger in trailern så får ni se själva :) Det är en musikalfilm så om ni inte gillar sådana kan det ju bli lite jobbgt, men hallå!? Man får höra Depp sjunga föfaan ;D



 

Och så över till Edward Scissorhands då, där han inte är massmördare som både jag och tobbe trodde innan vi såg den för första gången. Han är nog raka motsattsen, han menar inte att göra illa folk men det blir lätt så med långa saxar istället för händer? Ja, hela filmen är egentligen en kvinna som berättar för sitt barnbarn men det är sånt som man inte tänker på under själva filmen (men allt klarnar i slutet ;P). Huvudfamiljen består då av mamma, pappa, dotter och son - varav mamman är försäljare och beslutar sig för att åka upp till det där svarta, läskiga slottet dit ingen vågar ta sig, även fast det bara är nån meter ifrån kvarteret. Kvarterer ja, det är helt sjukt. Man stör sig på det så in i helvete ska jag bara säga. Det är värsta barbie-världen där alla mammor/tanter är liksom skvallriga! Ujuj, man blir liksom irriterad på dom, husen är målade i olika färger och alla är liksom bara uöööhhh. Ja iaf, så åker mamman i familjen upp dit och hittar Edward som är lämnad och helt övergiven efter att hans uppfinnare dog (Edward är alltså en uppfinningsrobot "med inälvor, hjärta och hjärna" som farmorn berättar i början). Så han är helt ensam och mamman bestämmer sig för att ta med honom hem och visa honom en annan värld - deras förbannade barbievärld! (ja, jag hatar de verkligen). Där är han först förvirrad (såklart) men sen vänjer han sig och grannarna låter sig klippas av honom -både buskar, hundar och frisyrer och han kommer med på tv och så. Pappan (och mamman) i familjen hjälper och stöttar honom att starta en frisörsalong och han överväger det. Men sen blir han inlurad i olika saker och åh, man tycker så synd om honom :( Aa, sen blir (eller är i hela filmen) han kär i familjens dotter Kim och blir mer och mer arg på hennes pojkvän Jim som styr och ställer över alla. Edward återgår till sitt slott och ensamheten och visar sig aldrig mer för människorna. Dottern är den sista som träffar honom och fixar såatt alla tror att han är död och låter honom vara resten av sitt låååånga liv (eftersom att han är robot så åldras han inte?). Sen ere nåt skumt med farmorn men det måste ni se filmen för att få reda på mohahaha. Lägger in trailern till den här med :)



Hoppas att ni blev lite smartare av videosnuttarna, jag förklarar inte så bra men som sagt, båda är grymt bra och ni måste MÅSTE MÅSTE se dom om ni inte gjort det!! =D

Fredagsmys!

Oj va ni e duktiga på att hålla igång mig :* jag lovar att göra ett inlägg om de två bästaste filmerna senare men nu funderar jag verkligen på att gå upp o va lite social me familjen som ska se på idol. De va länge sen jag gjorde nåt sånt o idol är inte riktigt mitt favoprogram men vet iaf vem jag "hejar" på. Fast egentligen är det bra att inte vinna så va e poängen? Aja, här sitter man en halloween-fredag som denna utan en endaste godisbit! ;o Nu blev ja sugen på att bomba hvudet med lillasyster elr hammerfall elr nåt sånt men det får vänta tills inatt :) nu ska jag poppa popcorn ;D cya


J Depp.

Ja,glömde nästan. Idag har jag och tobbe sett två utav de bästa filmerna som existerar. Sweeney Todd och Edward Scissorhands. För det första så äger Johnny Depp på allt han gör (han måste vara världens bästa skådis?) och för det andra så skulle ingen annan än han passa som de här rollerna. För det tredje så får man höra honom sjunga som Todd och för det fjärde så blir man helt klart kär i Eddie. Om  du nu inte sett dom här två underbara filmerna så tycker jag att du borde göra det snarast. 





Tryck på bilderna!!

    
Sweeney Todd =D


  
Edward Scissorhands <3



jaghatarmittalarmsomaldrigringernärdetska!

Jag har helt enkelt inte orkat öppna internet idag, därför jag inte har skrivit. Jag försov mig idag men det gjorde inte så mycket, jag och tobbe gick enlångpromenad me hundarna och sen vart de film och sen frukost. Nu har vi sett två filmer till och mina ögon vill helst sova. Men hundarna ska ut igen.


NYNY HEADER

Hellû i stugorna! Här har jag suttit o knåpat ett bra tag me headen och
 såhär blev resultatet!  Tobbe hjälpte mig me lite citat å grejer ;D
  De blev kanske lite mycket text men vafan xD
Jävla regnit de va idag då ;o men de e mysigt på ett sätt :)
Nu ska vi snart ut en sista gång me hundarna o sen film :)


Tick = Plagiat ???????????

Har ni hört!? The Hives stäms för att ha härmat Jason Shapiros låt "Why You" med sin låt Tick Tick Boom. Jag har lyssnat på Jasons version och visst, introt är lika men vafan!?      Tobbe (som är ett stort Hives fan) sitter nu irriterat bredvid mig och säger att de bara är en del samma gitarrackord i början. Tobbe är (såklart) på the hives sida men jag är inte övertygad. Lite likt är det ju, men inte såatt man behöver stämma folk för några ackord? Aja..döm själva.

(om ni verkligen vill höra likheten/olikheten så lyssna ca 30 sek i början på båda)

The Hives - Tick Tick Boom

 

Jason Shapiro - Why You


OTH!

Nå, va händer idag!? Jag vet precis vad jag ska göra idag. Jag har nu vart ute me hundarna och ska äta frukost. Sen ska jag köra igång OTH-maraton, åh underbart! :) Jag har ju de fyra första säsongerna på box o de två sista på datorn (ska köpa, lovar!) så det är bara att dra igång!!! Jag tänker iofs inte dra igång från första början..för de e mycke bättre i mitten o framåt..eller!? Nu blir det frukost nästa. 


Faces look ugly when you're alone

Skulle skriva nåt men nu blev jag svintrött. Kommer somna så fort jag ser sängen.



Men måste ut me hundarna först...

PW

Morn'''''' Nu sitter jag här och har hållt på och grejat med iTunes lite..nu går det som jag vill - men segt. Jag och Tobbe ska äta frukost snart och sen drar vi iväg till morfar som ska ha hjälp me baren :)


Historien om mig och Rallypack

För ett tag sen lyssnade jag jättemycket på att band som då hette Rallypack, om någon hört talas om de? iaf, jag diggade dom!, tyckte att dom va bäst! Sen började dom göra låtar på svenska istället..och då tyckte dom att ett svenskt namn skulle passa bättre, så då döpte dom om sig till Lillasyster. Då blev jag arg och slutade lyssna på både Rallypack (alltså deras gamla låtar) och jag gav aldrig de nya Lillasyster' en chans. Men det gjorde jag idag (och för någon månad sen på grönan, ni som läst det) och jag fastnade direkt. Hårdrock på svenska!?!?!? DET GÅR!!  


 

Vadå, tobbe säger att texten är konstig. Men ta vilken hårdrockslåt
 som helst och översätt! Får man inte ungefär samma grejer då eller!?
Tycker det är coolt att dom ens vågar ta de på svenska!

FilMusiK

Oj, jag har visst glömt bort bloggen lite nu ;P Har suttit här sen 9 men inte skrivit haha x] har hållt på att fixa musiklistorna ;(
Just nu känns det såå skönt eftersom att efter lovet har vi bara en vecka kvar i skolan! ARHH =D Jag längtar efter jullovet som fan. Aja, nu ska jag ta en promenix me hundarna och lite så..
Sen ska jag och tobbe ha film -dag/effermiddag/kväll/senkväll/natt. 


Vem där!?

Ojsan, här blev man precis våldgästad av Jocke och Sandra men det blev bara kulkul x] Först så samlades vi och skrattade i mitt rum som vanligt ;P Sen gick vi upp och spelade guitar hero och ut me vovvarna. Sen spelade jag och Sanda "vem där?" hah skitkul! :) Nu åkte dom precis hem och jag sitter här och försöker låtsas att jag vet vad jag gör genom att fixa olika slags spelistor awrrrr ;@ GE MIG EN IPOD ME STORT MINNE NU! Det finns inget värre än att ha lite musik där, och lite där. Man vill liksom ha allt på ett och samma ställe!


Halloj en snabbis!

Nu har vi ätit middag här och jag har grejat lite med designen ^^
Satt precis och läste gamla blogginlägg, från min förra blogg som jag inte använde som en blogg utan mer som en dagbok hah, kul att läsa alltså!! Och man minns ju saker som man annars skulle glömt!? Nyss läste jag tillexempel detaljerat om hur jag tänkte och tyckte när jag började på gymnasiet, hade helt glömt de!!

Nu ska jag verkligen sätta mig ner och fixa klart en massa med musik. Jag måste fixa en massa olika listor av nåot slag eftersom att jag har en ipod med 2 GB och en med 4. sen har jag ett minneskort till mobilen me 1 GB och ett med 2 (och sen typ två med 512 eller va de nu e men dom används inte) så grejen är att jag måste dela upp musiken och ha en del på ipods och andra på mobilen, de bästaste är att man kan ha samma hörlurar iaf :) Jag fundrar på att köpa en feeeting-iPod istället med typ 80 GB eller nåt sånt, så man slipper oroa sig över det förbannade minnet!!
Nu tänkte jag precis slänga bort min lilla röda mp3 för den är skitgammal (min första mp3 som betydde allt för mig förut) och man kan bara ha typ 30-40 låtar.. o de e ju inget att ha tänkte jag, men sen kom jag på det! Den kan jag ha att sova med!!! Fattar ni? Då behöver man inte ha en miljon låtar precis, 30 låtar blir bra! Och den måste vara jordens lättaste mp3 att förstå sig på och framförallt byta musik i, så jag kan byta musik i den vaje kväll och göra som en sovlista som får rulla hela natten, smart jag är va!?!?

Ni som har läst hit ner borde få en stor fet applåd. Det va verkligen inte meningen att
 det skulle bli så långt och ni som läser borde va helt uttråkade som lägger tid på det här ;P

Rubrik

Sådär! Då har man hunnit till centrum, dragit runt där som en fån med Tobbe, Marcus och Lovan. Sen gick jag och Lovan en promenad me hundarna medan Tobbe och Marcus skulle skala potatis. Vi kom hem och hade dom skalat någon potatis? nej.

Läget just nu är följande: Jag sitter i soffan och skriver, framför mig står tobbe och spelar guitar hero och framför tobbe sitter lovan vid köksbordet vid marcus dator och marcus går runt och spelar bowling på tobbes ipod touch. Deni!

Snart blir det väl middag. Auccchht

Som sagt så är jag kär på nytt. RHCP <3

Hey Oh

Morn, första dagen på lovet känns braa! ;D jag och tobbe gick upp tidigt och drog oss ut me hudarna bort till affärn och handla lite på vägen ;P

Jag måste bara tips om mina nya hörlurar som verkligen är bäst om man ska ha ett par hörlurar att sova med. Dom är så sköna! Ja, så hade jag inget batteri på någon av mina ipods så jag fick ta min gamla mp3, men de va rätt bra för på den kan man ställa in så samma låt rullar om och om igen hela tiden (motsvarar att göra egna spellistor i ipoden?) och de va länge sen jag lyssnade på de låtarna jag har i den så igårkväll blev jag lite kär på nytt i en låt, så den har surrat på i  lugn takt i mina öron i stort sett hela natten. Skönaste melodin att sova till - jag lovar! Sen blire ju lite rockigare under andra halvan, me like!


Det känns lite ovant o se Anthony Kiedis med långt hår bara ;)



Det ryktas om att folket här (tobbe, marcus och lovan) ska dra sig mot centrum
och  jag funderar på att hänga på. Vad ska man annars göra liksom? :)

Kola & Vovvar!

Här sitter jag med en liten villankola inrullad i brunt bakplåtspapper. Liten va ordet, för bara ett tag sen va den en stor klump. Sen kom tobbe och marcus och nu är det bara en liten tugga kvar ._. brorsor asså oO



Här satt jag i lugn och ro och kollade runt på lite människors bloggar då jag plötsligt hör ett ynkligt litet "voff" från min stängda dörr. Då slänger jag blicken mot min säng där den lilla prinessan ligger och sover gott och så tänker jag "drömmer hon tro?" . Ett till "voff" hör jag medan jag tittar på henne och upptäcker då att det är underbara cosmo som står utanför min dörr o vill in! När jag öppna dörren kolla han surt på mig precis som om han menar att  'vilken tid de tog!?' så sa jag nämen hej gubben! och satte mig ner på golvet då han började viffta på sin söta svans(!) så sprang han in i mitt rum och la sig fint på sin filt :)  Puss på honom :*  Nu ligger han under min säng o jessie ligger i min säng. Sötaste vovvarna ever! Nu vågar man inte dunka musik heller för de sover säkert awww :*

  




Paraply

Nu känner jag mig uttråkad som fan! Haha, men de gör inget för det är söndag och det är ledigt imorn!! :D
Har inget att göra och hör att tobbe, marcus o lovan livar i vardagsrumet, kanske man sa gå dit o se vad som är så kul? Kan också ta en lång mysig promenad me hundarna i regnet ;)   apropå hund så fick jag precis mysbesök av cosmo som ville hålla mig sällskap :D

Idag hare blivit Lillasyster för hela slanten!!

Söndag utan ångest och stress!

Haha, äntligen slipper man ångest på en söndag! Ujj va skönt! Det ska bli så skönt med lov!
Nu såg jag o tobbe precis klart Ghost Ship, en av mina favoritfilmer! Det va länge sen jag såg den senast nu så de va dags ;P oha va bra den är, och man blir liksom rädd fast man vet exakt vad som kommer hända :P har ni inte sett den så gör det!! Det går inte att lägga in trailern men kolla här om ni vill se den: http://www.fanbay.com/dvd/1046/ghost-ship 
Jag lovar att filmen är bättre än vad den verkar av trailern! :DD
(bilderna fungerar bara att se ibland?? :s)






Nu ska jag och tobbe ta en liten promenad me hundarna i regnet, jippie ^^

Lördag med vovvar! :D

Haha, okej - jag tänkte bara kolla min mail lite fort men upptäckte snart att det inte skulle gå så fort. Bea hade nämligen bombat med 40 kommentarer HAHA man tackar! :'D
Jo, som vanlig på helger så har de blivit obloggande (?) idag och det är egentligen konsig eftersom att det är då man borde ha tid?
Jag tänker alltid att jag aldrig kommer på nåt bra att skriva men när jag väl börjar så bara "rinner det ur fingrarna ner på tangenterna"  (citerat från Dickans haha).
Nu är mina små älsklingar äntligen här och det är så underbart! Ska försöka fånga dom på bild men dom är bra på att undvika dedär ;)
Jag och tobbe har ju då bakat villan-kola idag *sukta lisaaa* :P haha
Nä, nu ska jag och tobbe gå ut me hundarna sen ska vi se på film om vi orkar ;D




Min lavalampa e så fiin ;D *i brist på att komma-på-rubrik*

Godkväll alla fjantar! Nu ere såhär att det är lov & imorgon ska jag hämta mina älsklingar för dom ska bo hos mig ett tag. Jag sa förut att jag inte hade nåt musiktips idag men när jag tänkte efter så lyssnade jag lite på Ozzy på vägen hem! Här kommer en av mina favoriter, Crazy Train. Så höj volymen föfan!!

jag tänkte egentligen lägga upp själva musikvideon
men sen kom jag på att han (dom) e grym live mää :*


Höstloov!!

Oj, idag va jag verkligen inte på  skrivhumör men men. Inget musiktips blir heller haha, det är samma gamla låtar som rullar i min hjärna vettni ;]  hörs sen vaa ;D

Kalltkalltkallt

Ajaj, mitt huvud gör  O  N  T. Jag tror att det är anemin som börjar ta i lite extra såhär inför lovet så det blir väl till att överväga att dricka blutsalt och käka järntabletter? Blä.        Hade prov på mibas idag också, gick väl sådäär :/

 Fick trevligt tågsällskap av isabelle så det blev inte av att jag lyssnade på musik vilket var bra eftersom att då skulle jag troligtvis haft ännu mer huvudvärk - en konstig grej är att jag får inte ont i huvudet när jag lyssnar på hög, hård musik.. utan det är när jag stänger av och det blir helt tyst som det börjar göra ont. Eller det kanske är så att igronerar värken innan, jag vet inte. Den tid jag lyssnat på musik idag har det blivit Billy Talent och framförallt låten Fallen Leaves. Om ni är smarta ger ni de en chans trots den minst sagt konstiga musikvideon. Det är grymt skön musik säger jag bara...   & sen ere ju nåt me mig o gitarrklink ;D


DET ÄR BARA ATT HÖJA VOLYMEN LIKE HELL OCH TRYCKA PÅ PLAY!!

Ja, apropå blanda spår så stannade jag till flera gånger när introt till Amaranth kom. Den är så speciell så det är inte sant! Om ni nu har missat att kolla på den så finns den typ två inlägg ner elr nåt ;D  underbar
Jag stannade också till vid COB ett flertal gånger. Oh låten Lake Bodom asså--
JAG DÖR.

och synt vs. gitarrklink i början <3
för att inte tala om gitarriffet
 GAAAH *gåshud* ;DDDDDDDD


Blanda spår

Gick hem tidigare från skolan och tänke sätta mig (nej, lägga mig*) ner och läsa klart boken som vi läser i svenskan, orkar jag?

Idag på väg till skolan när jag satt på tåget och lyssnade på min 'största' ipod så kom jag på att jag har ganska mycket musik på den, och att jag inte riktigt minns vad jag har, så satte jag på "blanda spår" och lyssnade igenom några låtar. Sen helt plötsligt kommer ett intro till en låt. Det liksom knyter sig i hela mig och mina tankar låser sig. Blicken som jag tidigare haft på förbipasserande ängar låste sig nu på min egen spegelbild i fönsterrutan. Shit. Jag minndes så väl. Allt stannade.



Okej, jag har väl som flera andra haft en Håkan-period. Köpe nån skiva, mådde bra av det han gjorde, va å såg honom flera gåner. Se bara dog det. Ja, det här va ju då sjukt länge sen. Men när introt till just den här låten bara hoppade på mig som från ingenstans idag. Jag vet inte, jag ramlade och allt trasslde ihop sig. Hade totalt glömt att jag hade något med honom kvar!?
Nej, det är inte min musik längre. Det var de. Men inte nu.
Jag har vuxit ifrån hans musikstil?  haha värsta dramatisk x]

Tisdag & Nightwish

Hejhopp bloggen! Haha idag är det ganska bra med mig för en gångs skull eftersom att vi inte har några läxor/inlämninguppgifter/analyser/prov alls tills imorn! Vi fick också sluta tidigare så vi slutade innan två när vi egentligen skulle slutat typ nu (?). Skönt är det iallafall. Idag har vi typ haft en av fyra seriösa lektioner eftersom att det hände en grej i skolan, men vet inte om jag ska dra upp det här riktigt :P

Idag har det blivit mycket Nightwish och speciellt låten Amaranth som jag har blivit tokkär i nu på sista tiden. Jag lägger in videon fast jag gjorde det häromdagen med, men vafan..den tål att lyssnas på. Dessutom är videon fin på något sätt. Gillar den skarpt. För att inte tala om Anette Olzons röst, underbar. Hon bevisar på ett jäkligt bra sätt att tjejer också kan sjunga metal, även fast hon har operautbildning.


:'[

Nu är jag äntligen "klar" med analysen. Det gick nog inte så bra om jag ska vara ärlig men men. Vi va på studiebesök idag, och jag kom fram till att jag borde gjort mer som yngre. Nu blir det middag om jag kan. Tandvärk så det dunkar i hela huvudet!  Aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

och det här jävla CiD. Jag blir galen. GaaaaaaaaaaaaaaaaahHHHH


Vanligt. Tråkigt. Dött. MÅNDAGSHUMÖR!

Man slutar tidigare och springer som en jävla galning till tåget. Sitter där och svettas och kommer tillslut hem och somnar på två sekunder. Man vaknar klockan sex och tar ett stort glas iskall oboy.
Sen har man massor av plugg också, jag orkar inte.


Tarja Turunens

Last man standing

Minnen. Bra minnen. Åh <3

Skullcandy

Okej, det har inte blitt så mycket bloggande idag :P meen jag har helt enkelt inte orkat. Det har blivit sova, film och lite plugg hela dagen. Plus att jag fått mina hörlurar som jag velat ha i typ hundra år nu!  Dom är skitbra men det är bara en grej - man kan inte lyssna högt! Men det är väl lika bra innan jag sabbar mina öron totalt. Aja, grejen är att man inte känner musiken då men man kanske vänjer sig? Jag vet inte.



Nu håller jag äntligen på att fixa den här musikgrejen som jag försökt göra i flera månader nu typ.

GUD så pinsamt! (Ò.ó)

Underbar dag med Tobbe, Nadja och Lisa! Haha, mycket skratt såklart. Vi ägnade nästan hela dagen (iallafall fleera timmar) med att få eld på grillen. När vi väl fått eld väntade vi bara på glöden som man ska grilla pinnbröden i! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums vad gott det var!!!!!! 


elden som vi efter många om och men fick fram ;D


eh.. ja ;D


Nadja= Tidnings-ställ
Lisa= Tänka "tälja, tälja, tälja..."
Tobbe= hundbenhundben
Therese= Fotograf :)



& yes, tobbe i peruken som nu mer tillhör lisa ;P ;D

Godnatt

Nu lägger vi oss, godnatt från mig och Lisa  :D


På bilden: ägaren till finaste rösten!


Amaranth

Dagens musiktips får bli Nightwish.
 
Här har ni låten Amaranth, med fin musikvideo :)


FREDag

Fredag idag, skitskönt! Känns som att de verkligen behövs efter en lång (!) vecka. Jag sitter här i min ensamhet och väntar på tobbe och lisa som kommer om några timmar och då ska vi laga middag, mums!! Usch asså jag har vart hungrig sen i morse eftersom att jag va tvungen att ta ett tåg en timme tidigare än vanligt så fick jag skynda mig och hann  inte äta så mycket frukost. Skolmaten räckte det att lukt på, blä.
Ne nu ska jag mejla min lärare och sen blir det guitar hero!

Manda hade med sig sin kamera till skolan idag så, så fort min msn fungerar
och hon skickat bilderna ska ni få se hur kul man kan ha på håltimmar!! :D

T



Manda ville ta kort på mig. Jag ville inte va me på bild x]



Jag tar bild på manda, manda tar bild på mig.



Vart e bilden som jag tog då!?!?!?!!?!?!? ;o

Tåsbrag

Ursäkta allt sims-prat på senaste tiden men vafan, blir förbannad.  Inget blogghumör idag.

natt''

Nu har jag lagt ner hela kvällen till det här. Orkar inte mer. Säng-gång tidigt nu, duktigt ju :P

åoah!!

Herregud. Nu har jag avinstallerat sims, installerat det igen och förlorat allt. Börjat om och gjort om allt. Men det fungerar ändå inte! Jag kan inte få upp "ctrl, shift, C"- rutan  hur jävla mycket jag än försöker! Okej, jag kanske fuskar lite för mycket men jag klarar mig utan alla fusk - utom ett. Pengar! Finns det någon riktig sims-nörd som inte fuskat med pengar på en enda familj? Någon som vet hur man får upp fuskrutan på något annat sätt snälla!? Har kollat runt lite på nätet, och fler verkar ha samma problem som jag men ingen vet något annat sätt?

Nu ska jag slänga ut tv:n. Seriöst.

Nu blir jag stressad. Även fast jag trodde att klockan var mycket mer än vad den egentligen är, så blir jag stressad. Jag måste fixa musikgrejen idag. Jag måste oxå lägga mig i tid. och helst av allt vill jag också hinna med att göra mina två stora familjer när sims installerat klart - innan jag glömmer dem.
Hur får man tiden att räcka till?

Låt mig flippa för fan!

Här har jag suttit - enda sen jag kom hem, med att fixa med sims! jag har laddat ner typ tusen grejer som har segat ner min dator som bara den! Jag har gjort ett jättefint nytt kvarter med två familjer (stora familjer - tre generationer i varje). Så krashar hela spelet och jag måste avinstallera och börja om från fucking början!  Ni som inte spelar sims fattar nog inte, men ni som gör det vet hur jävla jobbigt det är och hur satans lång tid det tar. Nu måste jag börja om.
Fan. Fan fan fan.

Nu håller jag att installera om allt. Allt. Ett jäkligt hett tips till er som spelar asså -
Ladda in hem för mkt kroppar/frisyrer på en gång!


Ò.ó

Jag fattar inte vad som är problemet?
Någon som e bra på TF och BC kan ju höra av sig!! ._.

Jag trivs i min luva..

..för er som undrar varför jag alltid har luva ;P

Dagen har vart helt jävla meningslös som de brukar bli. Blir som en vana nu. Kom till skolan halv 10 men började inte förns kvar över 12 eftersom att vi inte hade någon engelska (som vanligt!?). På gympan va jag inte med och på verkstan satt jag bara o väntade på att de skulle bli min tur att redovisa. Det gick bra iaf. Nu har jag massa att göra som jag, dum som jag är, inte gjorde när jag hade tid i skolan. Två analyser blir det som jag kommer försöka lägga ner tid på idag. Jag ska försöka fixa min dator mer idag och spela sims ofc ;) Oj nu blev det lite långt!?

._.

I tid vara ja, just de. Godnatt!

Kärlek

Kan inte beskriva i ord hur glad jag blir av att höra dom prata. Jag bara älskar att Gene sitter där bakåtlutad och "genear"-sig medan Paul sitter där framtlutad som att han är helt van vid det liksom! Nå va säger man? Kärlekkärlekkärlek


Nuuuuu kom jag preciiis hem! ujaa, jag följde me tobbe till punkt shop, och jag lyckades komma ut därifrån utan att ha köpt nåt!! Very good :) Jaa, de va ingen direkt höjdardag i skolan idag, o imorn blir det sista sovmorgonen för veckan ._.
Nu har jag 4 måsten som måste göras ikväll och det är dessa:
¤  fixa musiken till ipods o mp3 och till mobilen
¤  spela sims som jag inte hann igår  ^^
¤  plugga engelska  :[
¤  sist, o viktigast - lägga mig tidigt!


blabla

Ojdå, läggdags. Datagrejen som jag hade värsta planen över fungerade inte alls, eller kanske bara halvt. Nu måste jag sova för de kommer bli en lång dag imorgon, och efter skolan lovade jag tobbe att åka in till stan me han. Jaja, har man lovat så har man? ;)    Just det, kommunikations-grejen tills imorn?? önska mig lycka till föfan ;D
Gonatt hörni ;P
 
orkar inte lägga in nån bild, sry :P

fabriksinställningar :)

Nu har jag äntligen tagit tag i det här! Om nu allt går som jag vill så kommer det här att bli jättebra ;) Jag har lagt allt som jag vill ha kvar i datorn i en mapp och just nu håller jag på att lägga den mappen i pappas externa hårddisk, sen gör jag en diskrensning och datorn blir som den va när jag köpte den. Då lägger jag bara tillbaka mappen. Jag veet, smart jag e vaa!?!?!? hahahaahhh.. det finns så mycket skit i min dator nu så ni anar inte! och så har jag de här äckliga CiD-viruset som jag nu förhoppningsvis blir av med! ._.

Alesana yey ;D

Tjoholahopp! :) har vart en vanlig måndag idag men lite lat sådär :P på samhället gjorde vi typ inget? och min grupp får redovisa på onsdag istället. Resten av lektionerna va slappa men de e skönt :)
Idag fick jag reda på att mandas hatmusik är "sånt där dom bara skriker". Men, eftersom att jag inte är lik henne alls så tänker jag ge er en bra låt med Alesana :) så jävla skön melodi asså, gitarrklink <3

seriöst, hurfan pallar hans hals!? ;o

gomorn

Här sitter jag me oboy o mackor och ska snart dra mig till tågen.. ska ha samhälle-redovisning idag, eller nåt sånt usch. Aah, ni får ha en så bra dag! Haha :)


still stopp, eller nåt

Nejmen om man ska försöka lägga sig i tid? Ingen jävla musik blev de fixad idag heller, jag blir förbannad på mig själv. Aja, imorn ere måndag usch.. men film på sista lektionen ska bli skönt, en bra film dessutom :)

& på bilden ser ni : Kristofer Östergren, om de nu sa er mer ;)

Catie ;)

Ojsan hoppsan. Fick en efterfråga av bild på Cat Casino av en viss Täzz.
Och vad gör man inte för sina underbara bloggläsare?


Cat Casino heter egentligen Eric Bäckman och
är gitarrist i det svenska (!) metalbandet Deathstars.


 





synthetic generation

Ja, de va tråkiga och hemska nyheter.. Men ah sånt som händer eller?

Nu står jag mitt på en gräns. Jag kommer snart ramla åt nåt håll och det blir antingen humör: nerdeppad, eller humör: glad. Jag orkar fan inte mer depp!? Jag har fått nog av det, helt klart.

oh, nu vill ja bara spännas fast i en elstol och få äckliga bebisar på mig. Med andra ord så har det blivit överdrivet mycket deathstars idag, men vafan gör de?



NUblirJAGarg

FÖRingetGÅRsomJAGvillATTdetSKAgå :@@@@

. . . . . . . .

Goddagens! Vad händer idag då? Jag ska hem till min mormor som vi ska fira eftersom att hon fyllde år i torsdags. Men innan det ska jag iväg och köpa hörlurar som jag vart påväg att göra i flera månader nu. Och shit vad jag måste plugga samhälle ikväll också! Imorgon ska vi hålla värsta föredraget (?) utan att få ha papper å sånt eller har jag fattat fel? Shit..  och MUSIKEN som jag har försökt fixa i veckor nu!? Ja, jag skjuter upp allt allt allt allt.


AC/DC = BACK!

Jag kanske är seg men; AC/DC släpper en NY skiva nästa vecka! Shit, jag har verkligen missat det totalt!? Men ah, de e deras första på typ 10 år, så det kanske va dags :P Dom ska även på turné som dom lovat ska hålla på i minst 1½ år! Plus att dom lovade att komma till sverige!  :DDDD




Kill me please!


lördayy

Nä, jag har verkligen inte haft en bloggdag idag. Ni får förlåta mig helt enkelt ;)
Nå, va har man sysslat med idag då? Jag va tvungen att åka till mamma för att hämta kläder och sen följde jag me tobbe som skulle köpa två filmer! och gissa vad som trillade ur den ena filmen när han öppnade den? Jo, en liten lapp. Jaa de e sant! helt fantastiskt :o Haha, okej. Jag ska säga vad som stod på lappen, eller kupongen rättare sagt. Han får två biobiljetter för 100:- istället för typ mer(?) och den han bjuder med, är mig!? Haha gull på han :*


typ

Jag har inte haft tid till att skriva helt enkelt. Nu vet jag inte vad jag ska skriva heller, det enda som finns i min hjärna nu är att få sova. Länge. Men först en film! :)

sbiz

Tjenamors bloggen o alla som läser! är bara här en snabbis för att säga att jag skriver senare :s hejs

Tidig (?) säng-gång

Det här va fan det värsta som jag vart med om. Jag menar det verkligen. Det absolut värsta. Musiken och de får vänta tills imorn, nu ska jag lägga mig i tid för en gångs skull.
En grej har jag lärt mig idag. VAR TYST. Allt som hänt idag har vart skit! Jag har misslyckats med precis varenda lilla grej! Men alla har såna dagar eller? Yey, gonatt :|

Misslyckade bullar

..eller kakor, whatever. Allt jag gör idag verkar bara bli fel. Nej nu lämnar jag köket och slår igång en film. Måste fixa musiken idag också, måste!
Och jordens skuldkänslor har man ju såklart också. För att man gick hem. Fast man är dålig.

Bak

Nu orkar jag fan inte. Varför kan inte headen bara bli större som jag vill!? :@ Nu har jag suttit här och slösat bort massa tid på alla jävla kodmallar och sånt. Ändå har det inte blivit någon bättring? Blä. Ne nu ska jag börja baka som jag borde vara klar med nu egentligen.
Juste, visst blir man liite snurrig av bakgrunden? :P

pläächh

Och desing-jäveln borde man göra något åt. Hjälp mig för fan!


Hemmatorsdag

Hallo. Här sitter jag och tycker synd om mig själv. Inte så kul alls. Jag tänkte först vara hemma idag men sen tänkte jag ändå att jag verkligen skulle försöka att gå till skolan. Det höll igenom redovisningen om personlig assistent men inte längre. Efter första lektionen gick jag hem för det här tar för hårt på mig rent ut sagt. Jag orkar inte. När jag hoppade av bussen och skulle ta dom sista stegen hemåt började det regna. Då tänkte jag om och gick en jätteomväg hem för att gå en promenad i regnet och få liite frisk luft i hjärnan och rensa tankarna lite, ni vet. Sen när jag kom hem tog jag en värktablett och tänkte först lägga mig och sova, men det får jag så dåliga samvete av så jag tog upp drama-boken och började skriva rent lite. Usch vilken jobbig och lång läxa vi har där alltså. Nästan ofattbart. Efter att ha skrivit rent ungefär 8 övningar (för hand!) så startade jag nu datorn för jag har jordens skrivkramp!! Jag ska nog fixa musiken nu som jag pratat om i flera dagar men årgggfgdga! det är så jobbigt! Sen borde jag ju också se till att få lite samhälle gjort me :/ skit också! vi har så mycket plugg nu så det finns inte ens på världskartan, eller vad man nu säger. Nämen nu ska jag ta och baka lite till mormor som fyller år idag haha!
En JÄVLIGT god nyhet är att jag ska få göra behandlingen idag istället för imorgon eftersom att jag lider för mycket av det (speciellt på nätterna). Det ska bli toppen!
Nu ska jag försöka att inte dränka mig själv i dåliga tankar och sånt, nu ska jag försöka vara glad och se det som att efter behandlingen kommer allt att vara bra igen. Jag hoppas verkligen för jag orkar inte med det här mer!!  Sorry om det här blev lite långt nu men vafan, de e skönt att skriva av sig ibland! Vi hörs väl senare skulle jag tro :)

Night of passion

Nu ska jag dra mig mot sängen.. eller, jag sitter i min säng just nu - men ni fattar. Krypa ner o somna med underbaraste musiken på! Okej, eftersom att det tydligen va så viktigt att säga vem/vilka som syns på mina bilder så är det här då självfallet underunderunderbara Jakob Samuel som har den absolut finaste rösten.
 I helgen ska jag äntligen rensa min dator (har inte kunnat göra de tidigare för externa hårddisken e hos pappa) , man kan säga att det verkligen behövs! Nå, ingen musik blev det inlagd som de skulle idag heller. Jag skjuter alltid upp grejer. Vadfan det än är.


Sen update idag igen..

Ja, det har blivit sena uppdateringar nu på sista tiden. Men som sagt så tröttnar man på bloggandet ibland? Det går i perioder typ.
Idag va jag tvungen att gå hem från verkstaden (som det så fint kallas) innan den ens hade börjat, för jag orkar inte med det här längre! Shit asså jag skär sönder mig med all världens knivar snart! (låter nog allvarligre än vad jag menar..) aja, hursomhelst så fick jag underbara caress med mig till sängen - DET ÄR JAG TACKSAM ÖVER. Jag överlever fan inte. På fredag, på fredag ska allt bli bra igen. Hoppas.

orientering blä

Ja, som manda redan skrev som kommentar i inlägget under så gick orienteringen sådär. Vi gav upp efter 6:e kontrollen för jag mådde för dåligt för att fortsätta. Men innan det gick det ganska bra förutom att vi fick hoppa över träsk o grejer o snacka om att man blev smutsig! Inte för att jag e sån som ber mina slavar torka mina fötter så fort ett gruskorn hamnat fel men det känns inte så kul att sitta på bussen helt brun/svart/grå. Det gick bra hursomhelst och såå smutsig vart jag inte :)
Som sagt så mådde jag inte bra så åkte hem och kom hem strax efter 12 och somnade på typ en sekund. Vaknade och kollade på klockan som exakt då slog 16.00. Yes. Då tog jag upp datorn och la mig i soffan o såg film, somnade igen. Sen kom tobbe hem och vi lagade mat som jag knappt orkade äta :/ men gott vare! åså har jag bra såsat omkring här hela kvällen. Pendlat mellan sängen, datorn och tv:n. Trevligt trevligt. Ingen musik inlagd i ipoden idag heller. Orkar inte.


det är tydligen menat att det inte ska fungera
att ladda  upp en bild så då gör jag inte det heller.



 


En sån här valing måndag-kväll

Naa, idag var det ingen direkt bloggardag men man tappar suget ibland liksom. Och imorgon är det orientering!? shit, man minns ju hur de gick förra året!?! ahja.. tror jag tar den enklaste banan så man slutar fortare o kan hem snabbt för det är verkligen mycket läxor/inlämningar/uppsatser/prov nu. Jag fattar inte hur dom tänker att man ska hinna liksom.  Jag ska försöka lägga mig nu, men kommer aldrig kunna somna ._.
VIIIISSTFAAAN nu kom jag på att jag skulle fixa massa låtar till ipod/mp3n men de orkar jag inte!? Får se hur de blir me de. Just de, vi fick skolfotona idag, eller inte dom riktiga men vi fick mms:en - Therese blev inte nöjd som vanligt. Hatar att le på beställning!
Nej nu ska jag ta och hoppa ner i min nya sköna säng! :D go'''''''''''''natt¨¨¨¨


Det blev en film-weekend helt enkelt!

Oj de blev visst två filmer med tobbe xP haha nu har vi nog slagit nåt slags rekord eller nåt! Vi har säkert sett 10 filmer i helgen! Slå de om ni kan. De va iaf mycket för mig som knappt ser en i veckan :P  Det har blivit en riktig filmhelg men de har vart toppen! Och åh va jag bara älskar att krypa ner nyduschad i rena sängkläder!! Nog pratat nu, kanske dags att lägga sig elr? Mjaa jag kan väl försöka då..får se. Sov så gott och ha en bra måndag ;P

Äntligen en skön och bra söndag!

Idag har jag gjort massor känns det som, men egentligen så har jag inte gjort något alls. Började då efter frukosten med att åka med marcus för han skulle köpa dator, efter de nördade jag o tobbe film en hel del. Sen vare middag och sen drog jag och tobbe igång ett nedrans massa bak! Ujuj, och mitt i allt mjöl å bakplåtar så va vi tvugna att cykla till affären och köpa mer smör o socker. Vi cykla = Jag cykla, Tobbe sitta bakom o vingla x) Trots det här då så har jag oxå hunnit städa mitt rum lite, duschat o badat bastu och så bytt sängkläder! Nu ska de bli mys o hoppa ner i sängen men först en film med tobbe.
Här kommer en fin bild på Naast ;D


GoDmOrGoNgOtTfOlK

fick bara lust till att blanda stora/små bokstäver i rubriken.. Konstigt nog  fick jag inte mardrömmar, utan jag drömde om helt andra grejer :P och när man vaknar, drar sig till fönstret, drar upp gardinen och kollar ut. Då ser man vad det blir för dag idag! Just de! Regnigt o blåsigt, vilket betyder filmfilmfilm hela dagen! Så nu har jag laddat upp med några hundra *överdriver lite* filmer som jag o bror (brorsor?) kan slå igång efter frukosten! Just de...frukost :s här sitter man å äter chips (a) haha frukost nu. Nåå - förslag på filmer ? :D


Nämen läggdags!

Nu är det bara svart svart svart och läggdags som fan. Imorgon ska man försöka vakna i rimlig tid tills middag? Eller nåt. Jag e inte trött!? Tss de inbillar jag mig bara, eller så e orsaken för många energidrinkar för att orka med filmtittandet som jag fått reljäla överdosar av idag? Mjaa släcker man bara ner här o kryper ner långt under täcket så somnar man nog tillslut iaf :) Godnatt hörrni ;D


The Dark Knight

Brorsor övertalade mig att se Batman med dom. Gissa vem som typ tre timmar senare ångrar sig som fan? Haha jag såklart. Kommer nästan helt säkert få mardrömmar, inte för att den va speciellt läskig utan mer för att jag nog e väldigt känslig för såna masker o sånt :s Aja, gjort e gjort!
 När jag va mindre kunde jag bestämma vad jag skulle drömma om ibland..! coolt eller vad? Nu kommer jag drömma om clowner eller nåt ;s bläää



I väntan på brorsor..

Nå? Vad gör man inte när man väntar på att brursårna ska se klart en tråkfilm så att vi tre sen kan se på riktig film? Lyssnar på fransk rock SÅKLART!!
Halvnya favoriter här,Naast. Vet inte varför jag fastnat för dom. Har alltid tyckt att franska e lite för överklassigt. Men gör dom rock/hårdrock så ;) Nää jag skoja.. men dom e fan bra ju!! Har som sagt lyssnat på dom nu ett tag, några månader -men först NU får n i reda på de mohahahahahahahhaha

Någon som kan översätta åt mig? haha :)

My bad..

Oj asså, ni anar inte hur många gånger jag har försökt skriva idag men hela tiden när jag typ börjat så har något annat kommit ivägen! Har haft en jävligt slapp dag med två brorsor, data, guitar hero och film.

Jag vet att det här inte är bra alls! Men jag börjar falla in i det såkallade coldplay-träsket. Oh damn it feels good, soo fucking good. Men fel. Felfelfel. Fast å andra sidan borde jag inte klaga eftersom att jag bad om ny musik ;D



Godmorgon!

Kan ni tro på att jag är vaken såhär tidigt på en lördag eller!? Njää, de e ovanligt kan jag ju då säga. Men jag och mamma gick upp tidigt för att se reprisen av ett tv-program haha, nu ska vi sova lite till sen upp o äta frukost! Fast jag vet inte om jag orkar sova :o det blir nog bok elr film istället. Ha en bra lördag hörrni :D

FANFANFANFANFANFANFANFAN

Asså ta mig härifrån någon! Jag oorkar fanimej inte mer! Ta mig bort från dessa tankar snälla. Shit.

 



It's Time To Pray For The Weekend Babe!!

igen..
Haha, asså kolla på deras händer!? är dt bara jag som tycker de e kul elr?
Jag vet.. tråkig humor x]      
De roliga är att varje gång man ser den så ser man nå nytt :D


Skoldagen..

A, den har vart jävligt uppochner men det börjar bli en vana nu :/
Draman var iaf kul, och jag gick hem och känner mig jääätteduktig för det oO

Dagens lunch vart typ ingen lunch. Det blev potatispytt, potatismos(?) och kokt potatis. Oså nå äckling kött som jag inte ens vågade ta i. Nää det blev gurka o mackor för min del! :)

PotatispyttPotatismosochkoktPotatis. Så råkade jag såklart ta två knivar oxå.



Erkänn att du hellre tar de här än potatis-tallriken..

Undra varför manda kallar mig gurkbarn? Kanske för att jag älskar gurka!?


 


,.¨´'"',



JAG ORKAR BARA INTE


ja..

Okej, idag har de  vart (är fortfarande?) onsdag. Helvetes onsdag. Och helvetet flyter på som vanligt. Asså det är så otroligt jobbigt. Jag blir så trött på massor med olika saker. Men jag döljer det nog. Det där falska leendet ni vet? Fyfan.

Förresten så har det regnat som fan idag! Det gillar jag! iaf när man e inne eller har varma vattentäta kläder på sig! Kunde inte vara med på gympan idag pga av utslagen men jag och manda fick köra 21:an me calle istället. Jag förlora såklart. Har ingen kraft eller ork alls i varken armar eller något annat.
Åt min favoritmat till middag idag. Tack som fan för de!

Nu ska jag lägga in musiken som ni valt till mig. En grej undrar jag bara. Varför skickar ni mejl och inte bara skriver kommentarer? Aja hah. Nu ska jag fixa musiken sen ska jag försöka få upp humöret också och laga min jacka.






Mysväder! :)

Halloj! Skriver nu från mobilen x) sitter i sporthallen och ser på när manda äter kebab :) jag fick en sån där stark sak som inte hon ville ha så de brinner typ i min mun nu :D haha. Det är ju värsta fina vädret idag! Regn o allt! :D nej, jag är inte ironisk x) jag gillar regn. Helst ska de va kallt oxå, riktigt kallt så man fryser skinnet av sig, och sen ska man ha värsta hörlurarna med tyngsta musiken. På högsta volym och lite till <3 Nu ska vi typ byta om eller nåt, sen har vi gympa :s

RSS 2.0