Kiss


Okej, nu kan jag inte hålla mig längre! Jag har vart väldigt tyst med tanke på att kiss faktist har vart här! Men det har ju sina orsaker. Två utav medlemarna har nämnligen svikit. Therese, som så många andra, är fruktansvärt besviken. För att reda ut det hela tar jag allt från början.
Först var det Gene Simmons och Paul standley (och det är dom som är äkta!). De var dom som startade bandet den 3 Januari 1973. Det är Gene och Paul som liksom alltid har funnits där. De andra har bytts ut till och från (vilket irriterar vissa!). För det mesta har det varit (förutom Gene och Paul) Ace Frehley och Peter Criss. Men båda dom två har tagit pauser och då blandades dom med Eric Carr och Tommy Thayer. Men, som sagt, den mesta tiden (när dom va som mest kända) var det Ace Frehley och Peter Criss.
Och nu var dom alltså Gene och Paul (som alltid), Ace och Peter. Men dom två sistnämnda ger tydligen upp och blir hellre alkoholister än rockstjärnor. Ja, detta är tragiskt. Så nu fick stackars Gene och Paul ta in dom gamla medlemarna Carr och Thayer, dom är också bra såklart - men inte äkta kiss. 
Jag blir ledsen, besviken och arg på Ace och Peter som bara förstör allt, och jag säger som Gene: "bestämmer du dig för att vara alkoholist och drogmissbrukare är det ditt eget beslut."  Så nu är dom helt borta från Kissvärden, synd för dom, dom var bra men men, va ska man göra liksom?  Gene: "..men till och med Aces och Peters döttrar har varit tvungna att åka på rehab. Det säger en hel del om vad som är okej och inte."
Nu är Ace och Peter som bortblåsta och vi hälsar välkommen tillbaka till Eric Carr och Tommy Thayer! Hoppas ni inte efterföljer era föregångares exempel because that sucks!

Ja jag är arg, bara slänga bort sån bra talang liksom !? idioter!!!


Bilder.
1 och 2 , dom älskade och trogna Gene Simmons och Paul Standley.
3 och 4,  svikarna/alkoholisterna Peter Criss och Ace Frehley (Ace som va min favvo!)
5 och 6, dem nygamla medlemarna Eric Carr och Tommy Thayer.


1.      2.


3.      4.


    5.           6.

Stackars Tommy som måste ta över Aces sminkning. Skandal att han inte ens kan få en egen?



okej, ni kanske tycker att jag överdriver men okej, tyck det då!! ååååhh jag kokar över snart!  :@  En av de kändaste kisslåtarna nu i bakgrunden, om ni inte stängt av ;)





flytt¨´

hellu, nu va man hemma igen dåå, oj va  trött jag är!! har sprungit upp och ner i trapphus hela dagen! uscha! men de va värt pengarna iallafall :) men ujj va jobbigt de va. Nya lägenheten va iaf fin :D och maten på resturangen var go(o)d  :D Nu ska vi se om jag och tobbe ska ut eller om de blir filmkväll ;P hejsvejs!








Godelimorgon!


Jag är redan uppe hörrni :D ska åka ut till mormor och plastmorfar och hjälpa dom att flytta nu, hörs sen!



Calippo :)

Haha, kom precis hem. Vart ute me Tobbe ;)
Vi gick till centro men dock hade han inge scoop :[ men det blev inte så ledsna miner för våran del! eftersom att jag ändå bara hade 20:- så hade vi fått dela på en, nu hade jag istället råd att bjuda Tobb på en calippo =D
Vi satte oss vid den där konstiga grejen  i skånis och åt glass, kände igen folk som passerade och bara snackade typ :) Sen vart klockan helt plötsligt jättemycket (för tobbes del som ska me Tom på resturang) så vi småsprang mot Tom's port, där sprang tobbe upp och jag fortsatte,riktning hem. När jag står vid ytterdörren och ska låsa upp har jag inga nycklar. Springer tillbaka till tom och tog tobbes nycklar, sen går jag hem igen och nu ligger jag här!
Ska som i vanlig ordning på fredagar gå till ica på folkungagatan för att handla med pappa. Ska möta honom 18.30 typ, så om jag springer ner nu hinner jag ta en snabbis in på 4 sound.  weeii :D







SCOOP ?

Hemma på söder igen nu!! woho va skönt! och vaaarmt, känns som man ska flyta bort snart föfan.
Idag hade vi, som alltid på fredagar, heldag ULS

Jävla skit, jag hade skrivit skitlångt så raderas de. Aja.
mm på ulsen lekte vi först "kims lek" och sen "hänga gubben". sen gick vi ut och, jag vet inte vad de heter men, nån slags lek där man inte får prata med varandra och sedan ställa sig i olika ordningar. Sen hade vi lunch och sen samlades vi i klassrummet igen och körde "dans-stopp", sen gick vi ut och gjorde "under hökens alla vingar". Haha, sen slutade vi.

Det blev en sån där lekdag idag :) som det brukar bli på fredagar :D haha de e liksom ulsen, jag menar, vi går ju barn och fritid. Vi kommer ju behöva leka hela dagarna sen juu :P och då måste man ju ha något att  leka.
När vi slutat gick jag till pendeltågs-stationen och där mötte jag  Issa, vi pratade lite och så :P hehe. sen hoppade jag på mitt tåg med den här tuunga datorn i väskan och nu  är jag äntligen  hemma!

Nu väntar jag bara på att tobbe den gullungen ska sluta skolan (han slutar 2) då jag ska möta upp honom och sen ska vi gå till centro livs  och köpa SCOOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni anar inte hur länge jag väntat på de!! liksom ett år snart! dom säljer det ju bara på sommaren och det här blir årets första!!! ååå va gott de ska bli!! Sen yänkte jag nog försöka dra me mig tobbe till 4 sound där kiss va igår... vem vet? dom kanske har glömmt en autograf eller nåt :D:D jag får ialla fall va i samma rum som dom har vart i :D
Tobbe såg dom som sagt igår, så han kommer skryta som fan om de nu, men vaff....

Nu ska jag faktist skrapa ihop pengar och se om jag klan bjuda brorsan på scoop eller om han måste betala själv :P hörs sen :D



ULS







noo..


Weeei :D idag hade vi super skön gympalektion! Vi satt och solade och snackade skit med gympalärare jocke! =D de va trots allt sista gympalektionen ju... Efter det hade vi lunch och så.. sen rest-tid. Sen fick vi bara lite info in den där pedagogiska inriktningen som jag tror att jag skall byta till :) skitsamma. nu har jag så grymt dåligt samvete och jag är så arg på mig själv eftersom att jag inte åkte in till söder för att träffa kiss. Men liksom, jag orkar inte (!) har så nedrans ont i huvudet så ni anar inte.. Och det är inte varje dag kiss är i sverige precis! vilken jävla skit jag är som inte orkar åka in dit. varför måste jag må dåligt precis exakt just nu !? ååååå blir galen.
Tänk er att ha chansen att träffa erat favoritband när dom gör någon av sina sista konserter, jag menar.. dom e ju inte direkt 40 år längre... skit skit  skit skit jag har liksom sumpat en chans som jag säkert bara får en enda gång. FAAN.

Jag pratar me lillbrorsan i telen nu, han är precis utanför 4 sound och kommer inte in för det är så mkt folk. Han ser iaf  Eric Carr genom fönstret, men han orkade inte tränga sig in och ta en autograf till mig :P han tog iaf en bild på Carr som jag hoppas att han skickar till mig :) gulli brorsa man har ! 

Jag gick hem till skolan idag för jag blir lite stolt över mig själv varje gång jag gör det, de tar ju inte direkt 5 minuter, snarare 45. Iaf.. när jag gick där så hörde jag plötsligt ett väldigt vänligt brummande bakom mig och tänker "yey, de e sääkert mamma och betty!" och det va de !! :) jag åkte mc hem de sista 100 meterna och det var varmt! 
  
Inte nog med de.. mamma drog me mig ut och åkte MC sen igen. Visserligen bara till HC men jag blir glad för varenda lilla meter. Jag köpte ett usb minne, en mus till min bärbara och en grej som man har datorn på så den inte blir så varm. Mamma köpte hörlurar och tandborstar (^^,) och hon bjöd mig på skiitgodglass ! :D

Nu när jag tänker efter så är jag inte såå jättebesviken på att jag inte åkte och träffade kiss, eftersom att det va Eric Carr och den andra som ingen kommer ihåg. Jag ville liksom träffa Gene Simmons och Paul Stanley men men. Lite tur var det att jag inte åkte in iallafall för jag hade inte vågat gå in ensam och tobbe var där och kom knappt in..

Aja.. jag får väl be milla ta bilder till mig imorgon iaf, den nöten har biljetter -.-  gissa vem som sitter här och är avundsjuk :P




Love Gun =D






Uppspelning


Yepp, idag hade vi uppspelning med teatern! gissa om jag, som har typ den lättaste rollen, var nervös som bara den!

Själva handlingen var på ett ålderdomshem. Jag och en till tjej var sjuksystrar där och tog hand omgamlingarna. Men hon som skulle vara den andra sjuksystern var tvungen att hoppa in som reserv för "walter" eftersom att hon som spelar walter var sjuk. Detta ledde till att jag (en halvtimme innan uppspel) fick lägga ihop min och den andra sjuksyrrans roll till en roll, och sedan fort lära mig den! Jag tror nog att det blev ganska bra iallafall :)
   
Någon gång nästa vecka ska vi träffa våran drama-teater lärare och då ska vi se på den )hon spelade in :$). Och kanske får vi då också varsinn kopia av den.

Ska jag våga lägga upp den här på bloggen? knappast! icke! nej! aldrig! noway!              eller!?


Godnatt påer,


sådan mor sådan dotter.


Huvudvärken gick över och efter middagen satt jag med mamma vid datorn. Hjälpte henne att fixa musik till sin nya mobil. Då jag ska gå upp för trappen upp till vardagsrummet stöter jag på Hubert i trappan (för er som inte vet det, så är hubert våra husdjur). Jag, som hatar spindlar minst lika mycket som mor min, vänder genast om och kollar på mami.

Jag - maaaaamma!!!
Hon - mm
Jag - mamma ! ÅH FY FAAN VA ÄCKLIG!!
Hon - *vänder sig om och säger lugnt på gotländska; ja de va den de! *
Jag - *
hoppar runt på golvet; åh fy fan va äckligt, åh fy fan va äckligt ÅH FY FAN VA ÄCKLIGT!!*
Hon -  Ja, jag vet.
Jag - Meeen ta bort den då för i helvete!!! *kan inte stå still*
Hon - *kollar på den för första gången* ja den va stor du!*
Jag -  *livrädd* TA BORT DEEEN
Hon - Nej jag tar inte i den, vi får vänta tills Janne (hennes kille) kommer..
Jag -  DDEN KRYPER MOT MITT RUM NU !! *tårar i ögonen* (e de nåt jag e rädd för, så e de spindlar!)
Hon -  Jag tar inte i den.
Jag - ÅÅÅHHH man ser ju benen! så stor e den!!
Hon -  *blir också rädd* Jaa, den va stor!
Jag - Jag hämtar dammsugaren.
[jag kommer tillbaka]
Jag -  är den kvar???
Hon - yes.
Jag -  jag kan inte dammsuga upp den, de e ju taskigt!!
Hon -  Jag kan dammsuga upp den om du kopplar in dammsugaren.
-efter ett tag finns spindeln i dammsugaren-
Jag påpekar detta, att den nu är i dammsugaren, varpå hon ska skoja och rikta dammsugaren mot mig. Jag blir så rädd så jag hoppar till och ger mig ifrån mig ett skriv som väcker grannarna (?) och jag landar på ett rör, då blir jag såklart ännu räddare och skriker ännu mer. Mamma skrattar. Jag skrattar. Jag ligger på golvet i mitt rum och skrattar. Nu har vi låst in dammsugaren i vardagsrummet nere. Om ifallatt kanske förhoppningsvis inte, så kryper spindeln ut från dammsugaren, där han hör hemma. Stackars hubert, vart med om mycket idag.

Inte nog med detta, straxt därefter ska jag koppla ut min mobil som vart på laddning, då får jag en stöt. Inte så skönt.

Nu när jag ändå babblar så mycket om min mamma, så kan jag berätta en grej,om hur pinsam hon är. Vi åkte MC häromdagen och det blev en paus vid McDonalds. Jag står en bit bakom henne och håller i matkassar och hjälmar, när hon klampar fram bakom två killar som står i kön. Hon ställer sig bakom dom och utbrister: Big Mc Junior !?
Killarna, som inte sett mig eftersom jag stog en bit bakom, tror självklart att hon försöker få kontakt med dom och båda dom vänder sig om och kollar på henne. Men det ser inte hon att dom gör, eftersom att i samma sekund så vänter hon sig om mot mig. Hon trodde då att jag skulle stå preciiis bakom henne men icke. Några meter bort ser både hon och killarna en Therese. Illröd i ansiktet.


That's me & my mum ! :D <3

´ `



Det är något fel på mig.


Extrem huvudvärk.










skit


Ja... ha.. Vet inte vart jag ska börja? dagen började med att jag vaknade med huvudvärk, gick till skolan iaf (tack vare Guns n' Roses) och där hade vi "rest-tid" på svenskan och matten, sen lunch och drama. Drama/Teater är kul! imorgon ska vi ha uppspelning för alla lärare :$

Mår inte bra, ger er gnr. godnatt





:'D


Jag har världens, och då menar jag världens världens bästa mamma !
Asså värsta dröm-mamman typ =D och jag är såå glad!!

Inte nog med att jag fick åka MC en sväng idag! jag fick oxå en grej!! fast den är hemlig, och jag kommer inte säga till någon! Men ååh vad jag är glad, jag kan inte förklara hur ortoligt överlycklig jag är!!
 
Det enda som får mig att vara irriterad nu är att det inte går att byta låt dära -->
skit också!

Men just nu så skiter jag rent ut sagt  i  det ! för nu är jag så glad :D

Nu ska här ses på film, hare bra !


"Allrightie then"

Welcome To The Jungle ! :D


Nu är jag på sånt där megakonstigt humör, för vissa saker går inte alls som jag vill medans andra fungerar perfekt! Haha.

# Det där med min hemsida som jag virrade om igår - glöm det. Allt körde ihop sig och jag gav upp.

# Min musikblogg är nu istället öppnad, men fortfarande delvis hemlig. Och det vart inte så bra som jag hade trott mig med den.

# Jag fixade till ett "videoblogg"s inlägg som Lisa B (för att inte blanda ihop er ;)) gav förslag på.

Dock säger jag "Tess" i videon, men det var hennes idé från början. Hon får äran :P
Frågan är nu om jag ska våga lägga upp den, jag menar.. den är 14 sekunder och jag säger inget vettigt! känns onödigt, men eftersom att jag nu har slagit vad om med Lisa om att videoblogga (dumma mig?) så får jag väl göra det fast jag säger 'Tess' i klippet.  Hoppas du är nöjd nu Lisa :P

Och apropå Lisa, så såg jag dig Lisa (andra Lisa, från e-dal) igår !  Hehe. Där ser man...


ett litet tips dåra, stäng av musiken däruppe till höger innan ni ser klippet !


Nöjda nu Lisa & Tess !? hehe



Förövrigt så sitter jag nu i samma rum som en spindel! utan att vara livrädd :) inte klokt eller hur?



hemsida = min grej?


Nu kan jag inte hålla mig längre. Jag har försökt jättelänge med att göra en egen hemisda, men har hållt det hemligt. Tills nu. Nu fattar jag hur man gör och hur det går till! Men grejen är att jag inte vet vad den ska handla om. Det finns en rubrik där som heter "dagbok". Där vågar jag inte skriva allt för mycket så att inte hemsidan tar över bloggen. För det känns ändå som att jag är mer för blogg än för hemsida. Men men. Nu ska jag bara hitta på något som min hemsida skall handla om, sen så ger jag er länken :) Det blir förmodligen något med musik eller liknande, eftersom att musiken betyder ganska mycket för mig. Hehe.

Nu har jag inte så mycket att göra, tänkte gå och lägga mig snart, men jag kan inte sluta fundera på vad ska hemsidan handla om? ingen som har någon idé?

och en nöt till lillebrorsa e vad man har! jag ber snällt om att få låna hans playstation 2 + guitar hero,
men icke. Tack ska du ha! Om jag haft det här skulle jag självfallet ha spelat nu. Men skitsamma, jag tror att det ska bli skönt att för en gångs skull lägga sig i tid (?). Aja, ovanligt tidigt är vad de är för mig iallafall.

Godnatt på er, och snälla kom med kommentarer om hemsidan. Need you.



sönday



Söndagar brukar vara min slappardag. Men idag känns det som att jag har gjort ovanligt mycket (för att vara en söndag) och jag har fortfarande en del kvar att göra.
Först tog det ett tag att vakna, men när jag kommit igång och sådär så började jag fixa med bloggen, musiken och de. Sen kom morfar och vi åkte ut till mormor och plastmorfar för att fika och ha trevligt ;P Sen efter de åkte jag med mamma och handlade, och nu när jag kom hem så hjälpte jag plastpappa att laga grinden (som någon eller vinden har haft sönder). Och nu sitter jag här, ska städa mitt rum, duscha, beställa filmer, räkna hur mycket pengar jag har 'löst' (hehe) och äta pizza till middag. Det som jag ser minst fram emot är att städa hela mitt rum, för det ser verkligen ut som ett skrotupplag nu.

Jag hittade min gamla kamera igår, och kollade igenom bilderna. Haha, den e typ skitkass men jag har aldrig kunnat lägga över bilderna i datorn (tappat bort sladden) men jag kunde tydligen sätta in minneskortet i pappas dator och sedan skicka bilderna till min!  smart va!?
Som sagt så är den en gammal kamera, typ 6 år. så jag hittade väldigt gamla bilder :P


Här borde jag vara runt 10 år, med lilla Tracy i famnen! naaw ;)

image190


Håll i hatten!!


Jag lär mig bara mer och mer om bloggen!   Ganska nyligen så lärde jag mig att lägga in egna videos eller hur? Nu har jag precis lärt mig att lägga in musik som spelar i bakgrunden! Så höj volymen! Det blev One med Metallica. Vilket är en av mina favoriter :) men man kan ju alltid byta ? :)
Fukar det eller? :S

Om det fortsätter såhär så blir det nog snart en ny bakgrund, varför inte en helt ny design ?





man ska inte jämföra?


Sofie har en egen hund.
 Milla har biljetter till Kisskonserten.
Lisa har Markus Fagervall som granne (?).
Tobbe har en iPod Touch.

Jag har guldfiskar.
Jag har inte biljetter till Kiss.
Jag har Shan Atci i porten bredvid.
Jag har en iPod nano.

Men just nu har jag munnen full av rollokola, och det gör ont att tugga.


Var glad för det du har, och gör inte som jag - jämför







Jag tror inte mina ögon.

Okej, jag kanske är seg, men jag har faktist inte vart ¨på söder på läänge!

Såhär; Jag var på väg till Ica på Folkungagatan för att möta upp pappa. Då går jag som vanligt förbi 4 sound. Ni vet, världens bästa musik-affär!? Ja, iallafall. Jag går inte in i affären, för risk att jag skulle fastna där i ååår, utan jag kollar bara upp och ser Peter Criss klistrad över hela fönstret. Ni vet väl vem det är!? Det är asså en i Kiss (ett av mina absoluta favoritband!) och det står att Kiss kommer till den affären dagen innan dom ska ha konsert! 

Fattar ni!?           K  I  S  S  

Kiss, mitt favoritband, kommer att befinna sig i musikaffären. PÅ MIN GATA.

Jag tror det fortfarande inte. JAG SKA TRÄFFA KISS PÅ TORSDAG!



så jävla typiskt


Allt blir bara skit.

S. K. I. T.

Här försöker man vara duktig och fördriva tiden med att göra en rolig sak. Kanske också rolig för er också, och så visar det sig att man inte kan göra det. Jag kan inte säga vad det var, men kul, fint och roligt skulle det ha blivit - till er asså!
Men eftersom att det här bara blir helvetesröra av allting, så ger jag nu upp.
Skitkul, här har jag liksom suttit i flera timmar. Så fungerar det inte.
Skit på er!! Nu är Therese arg!


image189







The Hives



You just have to  love them !







Cosmo! <3

ojojoj vad jag är ivrig nu!! lugna ner dig therese!     det är så att jag nyss skapade en användare på dailymotion, vilket gör att jag kan lägga upp mina egna videos här på min blogg! sooft.  (mobba inte min röst!)

Jag testar att lägga in ett kortkort klipp på min lilla älskling!
Cosmo, han skäller när jag säger "va sa du?". Detta har jag lärt honom helt själv :D

Sötnosig va!? ;D



Metal will stand tall !

Tjolahopp. Min dag idag började med att jag som i vanlig ordning gick ner till mandaa för att åka samma buss som henne. sen när vi gått av bussen och snubblat oss fram till torvalla, så gick vi in och satte oss där. Vi var först. Som vanligt, eftersom att våra bussar går så ! Efter ett tag kom madde, sen issa. Sen kom jocke. Vi va alltså fyra från vår klass där när vi började, men ganska snart kom de tre till. Vi var 7- 8 st som var med på gympan. Vi spelade badminton, och jag vet hur hur hon lyckas, den där manndaa, men hon lyckas slå bollen så hårt så den fastnar i racket, och sedan blir hon förvånad för att den aldrig landar xD hon kollar ivrigt runt sig på golvet men hittar ingen boll ;) då kollar hon på mig, på andra sidan nätet. Jag ligger dubbelvikt på det smutsiga gympagolvet - vikt av skratt och kan inte få ur mig att hon har bollen i racket, så hon fortsätter leta och jag skrattar mer och mer och tillslut får jag fram ordet; racket! haha, jag ska inte skylla på mandaa ;P för jag e lika dum själv, jag sköt iväg racket istället för bollen X antal gånger xD
Efter gympan hade vi typ en timmes rast, så när mandaa va klar i omklädningsrummet (hon e liksom *sminka sig i åår* ;))  åt vi  lunch och sen resten av lektionerna får man liksom göra va man vill - för att hinna klart me allt man ligger efter i. Sen hade vi lite teater också, jag målade kulisser och valde avslutningslåt :) 
Sen gick jag och mandaa mot bussen och när vi väntade på bussen ringde jag min älsk! <3 som va inne i stan ;(  seen hoppade jag och mandaa på bussen och så gick jag hem :D 
Nu sitter jag här och skriver och slötittar på tv, och jag e sååå sugen på ett äpple men de fanns inge äpple här hemma så det blev en sockerfri chokladboll istället, bläää fattar ni!? sockerfri. usch, om man ändå ska äta en chokladboll så kan man väl ändå ta en riktig.

och neej The Poodles (ni vet?) gör inte bara dåliga låtar!!
dom gör oxå väldigt bra musik. tillexempel denna.






Weei ;D

Dagen började med att jag vaknade ;)   sen gick jag ner till mandaa och vi tog bussen till skolan, vi kom en halvtimme för tidigt -.- hon ringde sin "kille".  Sedan hade vi teater me gumpie hela dagen. Vi ska göra en tester visste ni väl !? haha,  de tre små grisarna. vi ska spela upp den för dagisbarnen (som vi praktiserade hos) kul va !? iaf så sysselsatte jag mig själv med att göra inbjudningskort och gå och dela ut dom till dagisen.
Nu kom jag precis hem och sitter i våra sköna skinnsoffor! haha, imorgon är de gympa!?

Ha de så  bra hörni ! :D


::

blev sent inlägg idag xD

Har inte så mycket att säga, är tillbaka i skolan och de e bra, hade teater idag och de e bara fööör skoj ;D

Kram på er!!

sjuk'

Idag gick jag hem från skolan - sjuk.
Första dan å allt, jag som ville va kvar och se den dära filmen.
Jävla skitdag.

Tjenare, tjenare, mittbenare!


Nu kom jag precis innan för dörren! ååh va skönt att vara hemma men ååh vad jag redan saknar Linda som fan. och ååh för att inte tala om vilken underbar helg jag haft!! helt fantastisk!!  Det har vart så kul me hela tjocka släkten :D Jag är så glad som har en sån bra familj! även fast vi bor på så mycket olika håll i sverige så kan vi ändå träffas sådär och ha kul!.

Nu ska jag packa upp och städa mitt rum! sen ska jag be linda skicka lite bilder från helgen som jag kan lägga ut hära :) och imorgon är det skola ogen dåå, både tråkigt och roligt på samma gång! Tråkigt att lämna dagis och inte kunna leka och vara barnslig hela dagarna (men vadå, jag e barnslig i skolan med?) och tråkigt att inte träffa alla härliga barn, men ändå roligt att komma tillbaka och höra hur alla andra har haft det i fem veckor och träffa mina 2 favoritlärare :) sen såklart mandaa och bättre tider, inte lika tidiga mornar och inte lika sena eftermiddagar!! de ni :D  nu så måste jag börja med det där städandet! men först ska jag upp och få lite mackor i magen! är lite småhungrig. (hur jag nu kan vara det efter all den där smörgåstårtan och tårtan jag har ätit idag!! usch va illa jag mådda men ujj va gott det var!!)

Hoppas ni har haft en lika bra och fin och underbar helg som jag!!



Jag, Linda och Baloo i sängen ^^

image187

Teea <3 Liia <3 Toba!

Jag, Linda och Tobbe lekte med Linda's cam :D här har vi resultatet;



Toba; fjortis!  Liia; SMILE! Teea; fatta nada!
image172


Toba; psyyykooo! Liia; wiiiee! Teea; whaat!?!?
image173

Yey, vi e på tv :D
image175

Vem vill inte ha en kortlek me oss !? :)
image176


Hjälp vi brinner!!
image177


KOLLA VÅRA HAKOR!!
image178


Lite många oss!
image179


 Naaw <3<3<3<3<3
image180


SPOKY !! ;O
image181


Yes! (lägg märke till stjärnan på min kind (a))
image182


hahaha !?
image183

image185


Värsta långa inlägget kanske, men va faan :)

Ha en kul kväll! det ska vi ha!! :D






*hos Linda*

yes nu e jag hos Linda, min älskling. så kommer troligtvis inte uppdatera på ett braaa tag :P men efter helgen kommer bilder :D 

Kram 3s :)

Ps. jag har världens bästa kusiner!! <3

Hejdå F:/

Idag är jag glad! trots den tidiga morgonen! allt gick bra idag och det gick oxå  bra på min praktikuppgift! Jag och fyra barn testade olika grejer om dom flöt eller inte på vatten, det var kul! sen åt vi mellamål efter det och jag ville knappt gå hem!    var tvungen att säga hejdå-kanske-föralltid till ett av mina favoritbarn oxå, för hon e ledig imorgon och det är ju sista dagen för mig då, det var lite tråkigt, men jag kommer nog och hälsar på dom nån gång!! :D

Jag är glad idag, vet inte varför men jag kom på mig själv nyss - med att vissla! liksom sådär glatt ni vet :)

ha en fortsatt bra dag !! :D



Sunny <3










Natti'

Går och lägger mig nu. Ska som sagt upp megatidigt imorgon. Min 'tangentbordsdammsugare' har jag inte här och mellanslagsknappen är fett lat.
Skit också.

Gavin DeGraw! --->

okej jag blir verkligen glad av Gavin DeGraw !!!  som några av er kanske redan vet, så äger han en större del av mina öron! därför har han oxå en hedersplats däruppe till höger på bakgrunden på min blogg, han men mössan ;)

De här e inte hans bästa låt, men bra e den! eller hur? ;)


(tog ingen video, utan en bild bara. För annars kollar
 ni bara och lyssnar inte ;) men nu kom jag på att det
kanske  var  dumt   för att   tycker väl  att  de  e  tråkigt 
och stänger  av,   och  om  de  då  hade vart en video
så   hade   ni  kollat   MEN   skitsamma!!!! )





Kallt. kAllt. kaLlt. kalLt. kallT. kallt. KALLT!!!

Kom precis hem, slutade senare från dagis idag. Vi var ute i regnet och grävde och byggde och grejer. Det var kul. Började 10 idag oxå så de va skönt. Dock blir de inte lika skönt imorgon eftersom att jag börjar 06.20. Fattar ni !? då måste man ställa väcka klockan på 5-någonting!! Det brukar liksom inte finnas i min värld! Men men nu ere så, jag får ju sluta mycket tidigare på fredag dåå och det är ju bra för ska åka till kusin !! :D shiit va jag längtar weeeii, aja det blir till att lägga sig tidigt ikväll dååraa :S  jag e ju inte så bra på de :P

Ha de bra !!!!


Grattis på 'namnsdagen' Manda !

Hade ett till nationellt prov i matte idag. Det gick ju lite som de gick..  Sen åkte jag tillbaka till dagis och nu kom jag precis hem. Det förvånar mig vad mycket jag hade att säga om dagen.


Pratar + cama me Liia. Finns det nåt roligare!?

Nej, det finns inte!! :) 
Älskar dig kusin :D


image171



Dagis


De kommer inga bilderpå den där söta hunden och katten. så ni vet.

Idag på dagis.
En pojke och en flicka klättrar upp för en klätterställning.
Pojken klättrar först och flickan tätt därefter.

Flickan - Jag ser dina kalsonger! Haha
Pojken - Jaa, vet du varför?? *ler och tittar ner mot flickan*
Flickan - Tihihi.
Pojken - För att min fajmoj kommer och hämtar mig idag!
Flickan - Haha.
Pojken - Nej inte min fajmor. Min gammelfajfaj.
Flickan - Heter han så den token!?

Självklart låter det roligare när dom sa de än jag jag skrev. Haha.

Fröken vs. Barnet som aldrig lyssnar.
Barnet lyssnar inte som vanligt.
Fröken -
vad är det här? *pekar på flickans öra*
Barnet - Öja.
Fröken - Ja, och vad har man dom till?
Barnet - Man tänker me dom.
Ett annat barn som lyssnat - Nej man lyssnar med dom!!
Fröken - Ja det var rätt.
Barnet säger kaxigt mot det andra barnet som hade rätt - Men jag lyssnar inte så mycket, jag tänker mest!!

Haha, rätt.

Lilla F sitter och ritar musiknoter och jag sitter bredvid.

Jag - oj vilken fin musik du ritar! (menar det verkligen)
F - Ja, det är jag och L som skriver musik. (både F och L är tjejer)
Jag - Jaha vad duktiga ni är.
F -  Jaaaa
Jag - Hur låter eran musik då?
F - Det är olika. Vilken vill du höra? *vill att jag ska peka på en av noterna som hon ritat*
Jag - Den. *pekar på den första*
F - (börjar sjunga på en låt från melodifestivalen).
Jag - Nämen vilken bra musik. Den där då? *pekar nu på den största noten*
F - (skrattar). Det där är inte musik! Det betyder: Höll för öronen om vi sjunger för högt!

Så jävla söt!! :)   btw så är F och L två av mina favoriter :D fast man inte får ha de xD


Nej igår skrev jag inte

... för jag hade fullt upp hela dagen!

efter frukost och dusch så åkte vi mc in till stan (har tyvärr inga bilder för åke på den stora svarta HDn och där måste jag hålla i mig som fan = inte en chans att jag kan ha kameran uppe!) där köpte vi glass och åkte omkring lite och efter de åkte vi hem till några kompisar till familjen. Dom har då den sötaste hunden och den sötaste katten. Bilder kommer ikväll. och sen åkte vi hem, jag och thune var lite i den skitroliga lekparken som inte va lika rolig då och sen cyklade vi till manda. Sen pizza, tv och datorn och sist sängen!!

Idag har jag vart duktig och städat nu på förmiddagen :) nu ska vi grilla korv i parken och sen ska jag och syster cykla till centrum.

Hörs sen ;)


När man borstat tänderna försvinner godis-suget!


ett bra tips för er som bantar ;)

#  Jag va godis-sugen.
# Jag borstade tänderna.
# Jag va inte godis-sugen längre.
                                                                     trots att jag har mitt favoritgodis mitt framför näsan!!








Lekpark.


   Thune                     vs                 Therese

   nintendo DS  




Thune mongoar sig xD  "det är diin tuur!!!"
image165


Plowär off the game!!
image167


Thune fixar frisyren. Det är en gunga hon har mellan benen.
Inget annat. Även fast det i några av ers ögon ser ut som de.
HAHAHA
image168


Thune hittade visst zoomknappen !?
image169


Tack, det räcker med bilder nu -.-

Trevlans värre ^^

Hejsvejs!



och förresten..

.. så ÄR piggelin barnsligt gott!!

image159


Dragonforce



Till alla er hårdrockshatare, som tycker att det inte finns någon melodi i hårdrock;
Lyssna på han som sjunger då, det finns visst melodi !




Han som sjunger är den enda som står läskitgt stilla!! :)


ute



Japp, jag sitter nu ute i solen, eller just nu
är det skugga på altanen men iaf. Det e de
som e så otroligt skönt med bärbar dator :)
Bilden blev skitdålig och tagen för en timme
sen, bara som bevis på att jag sitter ute, även
fast man inte ser att jag gör de på bilden men
va faan.   Sitsamma.   Det gick inte att skicka  
inlägget för en timme sen när jag tänkte göra
det, så jag satt här och läste lite i en bok och
gör nu ett nytt försök. Det är varm ute och jag
åt nyss en glass. Tack för mig.
                        
image158

men godmorgon på er sömntutor!!

jag vaknade precis för är ju leeedig idag :D hoppas ni alla får en skiit trevlig dag! Lika trevlig som jag kommer få ;) nu ska jag upp och äta frukost!  

Hörs sen ... 3s

go'natt :)


Ska inte sova men säger det ialla fall, för kommer att somna framför webbtv:n troligtvis och när jag vaknar kommer jag vilja somna om direkt och stänga av datorn utan att behöva skriva godnatt till er! (vem har sagt att jag behöver de?)

Tack för ett trevligt och minnesrikt (?) samtal ikväll Lisa ! ;) det var skoj, hoppas det går bra med träningsdagboken.

Godnatt och sov gott!!

3s

Hahaha missförstånd? xD

Asså herregud Lisa! Jag fattar inte hur du kunde känna igen Lisa och Ellinor på bussen. Jag minns knappt hur dom ser ut.  Jag har dåligt minne tydligen. Nog med att jag kände igen Bonnie i den där skitkuliga maskinen som vi åkte, men dom gick ju en klass under oss typ heela tiden. Dom gick tillochmed me Eulalia när vi hade Per juue :P Men asså  Lisa och Ellinor. Helt sjukt.


MSN Konversation med min kära vän Lisa.

image157
Vi menade olika personer? xD

Shit va den där Lisa kan skruva till de i Therese's huvud :P


Jag har ju då VÄRLDENS bästa mamma!!

Yes!! Yes Yes Yes som om jag inte vore nog glad så föreslår mamma att vi kan åka mc ett tag!! Och ni fattar inte hur glad jag blev! trodde inte mina öron!! och shiiit va fint väder :D  weeiii här kommer bilder !!


image152

image153

image154


image156

Jag vet, det va kanske inte världsbästa bilder, men hade inte kameran uppe så mycket...
 passade på att njuta av själva åkningen ;)

Det är fredag idag!

De e de inte alls... tänker ni

De e de visst... säger jag

Hon har fel... tänker ni

Men nej, det har jag inte alls!   säger jag


 
Jag har rätt! för idag är det fredag för min del. Jag är nämligen ledig imorgon!! De ni!!  Dagis är stängt för all personal har planeringsdag och det behöver inte jag gå på. Egentligen var det meningen att jag skulle vara med dom barnen som inte kan vara hemma (eller föräldrar som inte kunde ha sina barn hemma) på ett annat dagis. Men de va bara tre barn som skulle komma imorgon så det behövde jag inte!! Jag fick en fridag.


Shiit va skönt eller vad säger ni !?  :P



Yesyesyesyesyes

YEEEEEESSSS

Nu är Therese på toppenhumör!!! GUD VAD GLAD ASSÅ :D

Måste cykla tillbaka till dagis nu, men vi hörs senare :)

PUSS PÅ ER



Cheap monday.

Kom just på mig själv. Fyfan vad jag är cheap-mondayig idag, det är liksom helt otroligt!

Inte nog med byxor, nejnej. Dagen till ära (matteprov) så har jag även tröja och strumpor av samma märke. Vad är det med mig? 

Måste ju säga att dom gör otrooligt sköna kläder! speciellt tröjor! :)

3s


OnSdAg

Vaknade. Somnade om. Vaknade igen. Gick upp. Klädde på mig. Åt frukost. Hoppade upp på mam's cykel. Cyklade till busshhållplatsen. Gick till Mandaas hållplats. Satt och vändade på henne. Såg henne. Pratade me henne. Gick på bussen. Åkte förbi min hållplats. Ingen Mawa. Gick av vid skolan. Tog emot en stor tung dörr. Duttade upp hemvistsdörren åt Mandaa, Gunilla och migsjälv. Lämnade jacka och övningsprov i skåpet. Gick till aulan. Rättade till skon. Fick ett slag av Mandaa som såg hennes love-objekt. Trallade runt me Elli i två sekunder. Skrev blogg. Gick tillbaka till hemvisten och in i klassrummet. Började  skriva prov. Fick hjärnsläpp. Fortsatte skriva prov. Väntade på Mandaa. Gick till busshållplatsen. Tog bild på Mandaa. Gick på bussen. Sa hejdå till Mandaa som gick av bussen. Gick av några stationer efter henne. Gick till dagis. Gick till Annasverkstad. Gjorde såpkallade 'vippor'. Dukade för lunch för alla dagisbarn. Hade samling. Åt lunch med Bamsarna'. Dukade av borden. Gick till min busshållplats. Hämtade min cykel. Cyklade hem och tog en glass. Glömde att hämta mina hörlurar. Cyklade tillbaka till dagis. Hjälpte barnen att packa matsäck. Samlade barnen vid grinden på lillagården. Gick till skogen. Kollade på små äckliga kryp i luppar. Åt frukt. Gick tillbaka till dagis. Plockade in målargrejer. Cyklade hem. Satte mig i min säng. Tryckte munnen full med godis. Startade datorn. Läste några vänners bloggar. Skriver blogg.

Och nu ligger jag här, ont i ryggen har jag oxå.

Ser ni inte vilket ord  jag har använd mest i texten jag skrev?
Gick ! Tänk vad mycket jag har gått idag asså :P

image151






 


Nationellt prov - Matte!

Önska mig lycka till snälla ! :)  ska gå in i klassrummet och skriva nu :P

shit va nervös :O

3s


Jag.

Vad blir ditt namn baklänges: esereht
Har du gjort en snöängel i år: hm, nej.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus: Ja det var väl ca två veckor.
Platt eller lockigt hår: beror på. nyduschat = LOCKIGT!! annars = Halv-vågit.
Vad gör du när det regnar: Ser på film, spelar in film, datorn, spelar spel mm.
Har en dröm gått i uppfyllelse: hm.. inget som jag kommer ihåg sådär :S
Vad har du för startsida på internet: min dator spökar. Ibland blogg.se och ibland msn.
Vem ringde du senast: De måste ha vart mamma :)
Har du haft vattekoppor: yes
Har du någon gång testat karate:  nääe
Vilken mobilsingnal har du:  Autopilot Off - Divine Intervention
Minimorötter eller pommes frítes: ow, minimorötter om jag känner mig fet. pommes frites om jag skiter i det (oftast).
Första sporten du gick på: Haha, simhopp typ ?
Vad längtar du mest till just nu: Sommarlov!
Hur gammal har du tänkt bli: gammal .
Vilken tv-serie är bäst:  Sanningens Ögonblick ;) haha eller dom där gamla favoriterna 7th heaven och One tree hill.
Kan du gå ner i spagat: neej ?
Höga eller låga strumpor: båda? beror väl på väder/ byxor / skor ?? =S
Vad är du mest rädd för i hela världen: dig .
Har du varit kär i en kändis:  Haha vem har inte? :$
Läser du på baksidan av mjölkpaketen: Om jag har tråkigt vid frukost - Ja!
Röd,grön,blå eller gul mjölk:  Grön
Vad har du för färg på ditt påslakan: Olika? Just nu - mörkblått :) 
Vad ska du döpa dina barn till: 
hmm *tänker så det knakar* 
Sol eller snö:
Bådeoch - SAMTIDIGT!! :D
bikini eller baddräkt: hatar både. men bikini.
Är du mörkrädd: beror på var  ;)
Riktig gran eller plastgran: öhm riktig!!! :D
Tänt eller släckt när du ska sova: lagom mörkt. släckt
Godaste drickan till frukost: O'boy eller vanilj-te :) 
Senaste lästa bok: Tillsammans. Läser nu, eller ja, inte just i denna sekund, men ni fattar ;) och innan det var det väl svinalängorna *spy på den* 8-)
Vem kramade du senast: Mandaa och Casper :D Nej förresten, jag kramar ungar varenda dag :)  
Har du spelat tjej i en teater:
Ja, typ varje tisdag.
Duscha eller bada: beror på :) 
Kan du ditt mobilnr utantill: haha ja de kan jag väl :) 
Har du tråkigt: oftaoftaofta.
Hur tar du dej till skolan: till skolan? buss. just nu cyklar jag. eller moppe med mandaa :)
Sjunger du på toan: hahaha jag kan inte sjunga!
Vilken färg har din jacka: Mörkblå, nästan svart.
Är du höjdrädd: nej faktist inte :)
Vad var det senaste som fick dej att skratta: haha, de måste ha varit någon klockren kommentar av något dagisbarn.
Vad ska du göra nu:  Laga min säng, byta sängkläder, ta på mig sängkläder (haha) skriva ett sms till husse :$ och ta mig en glass :) kanske sätta mig vid tv:n eller stanna här :P

ååh min älskling <3

Som alltid gör mig på sånt JÄVLA bra humör!!
Tack för att du finns! Du är en ängel !!
Är ingenting utan dig Linda! Jag lovar och svär!! <3



image149


image150

än en gång! tack Liia!! <3


tjolahopp!

Idag var jag på dagis som vanligt :) sen träffade jag mandaa och nu ligger jag här :P
Jag sa att jag skulle lägga upp bilder från helgen, men tror inte de blir nåt av de :(

Men skitsamma :P  Vi hörs!! :D


3s


Hemma igen!!

Har vart bortrest över helgen, som ni kanske märkt :P
Kom ganska nyss hem och orkar inte skriva nu, lägger upp bilder och skriver mer imorgon efter dagis!


Ha en fortsatt bra kväll!

3S


PS: Nu är den här bloggen lösenords-skyddad igen! så om du har lösenordet = känn dig väldigt speciell :)


Hej ?

Det är alltid lika svårt att börja ett inlägg ska ni veta. Känns tråkigt att skriva "Hej" eller liknande hela tiden. Men haha, det är en värdslig sak.  // Karlsson.

Hej. Idag är det torsdag. Söndag. Sov ganska länge och blev väckt av pappa som satte på tv:n (som vanligt när jag är hos pappa. Men lika bra de, annars sover jag bort hela dagen). Efter att ha ätit frukost och nördat lite vid datorn  (visade tobbe 'never ending level' spelet. haha) så gjorde vi inte så mycket här hemma. Åkte och tankade bilen och tog en sväng förbi ikea och köpte glass på vägen hem. Åt jättegod middag (köttbullar och makaroner :P) och nu kom jag precis på hur många paranteser jag gör, nästan mer än vad jag gör meningar.

Imorgon är jag (liksom många andra) lediga och hoppas på att få en slash i magen. Men jag tror dessvärre inte att det blir av. Men men, återstår att se.

Btw.. tror att jag blir med till landet. Det blir bäst så.



Fall out boy - Beat it.






 



Coca Cola eller Kaffe !? ;)

                                                                                                                    B

image145



A

image146


B

image147


A                                                                         B

image148


Vad är cola och vad är kaffe?? :)






RSS 2.0